REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO! PREGĂTIRI pentru BOBOTEAZĂ. ÎPS: 'Noi vom ține sărbătoarea ca întotdeauna'

VIDEO! PREGĂTIRI pentru BOBOTEAZĂ. ÎPS: 'Noi vom ține sărbătoarea ca întotdeauna'

Replica API 4 ianuarie 2021 | 17:12 3461

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a susținut luni, 4 ianuarie, la ora 11:15, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, o conferință de presă privind pregătirile de Bobotează.

În tot acest timp, angajați ai Arhiepiscopiei dar și enoriași au muncit de zor la etichetarea sticlelor de agheasmă. Peste 100.000 de sticle au fost pregătite.

ÎPS: De ce să fie restricții? Avem loc pentru 10.000 de oameni

„Dacă ne ascundem de sărbători înseamnă că vom fi biruiți de boală. Multe raze de sfințenie vor fi asupra apei sfințite. Ca în fiecare an, vom face procesiune de Bobotează. Vor fi implicate și Jandarmeria și Poliția să se ocupe de organizare. Slujbele rămân aceleași. Ar trebui să fie mai multe slujbe în pandemie!

Iată, mâine, în ajunul Bobotezei voi merge la Hârșova, la Dunăre, unde voi sfinți apă. Harul este cel care ne înnoiește. Trebuie să biruim orice frică pentru că frica aduce boală. Omul entuziast nădăjduiește și va scăpa de boală. De ce să fie restricții? Avem loc pentru 10.000 de oameni. Toți oamenii trebuie să aibă loc. Cine nu crede, să stea deoparte. Noi vom ține sărbătoarea ca întotdeauna. Sărbătoarea vine din cer. La noi, pandemia nu a schimbat nimic. Rânduielile bisericii rămân aceleași, nu se schimbă. Tradițiile în Constanța sunt unice. Avem și Dunărea și Marea. Trebuie să fim mulțumitori lui Dumnezeu că ne-a dat așa daruri”, a declarat ÎPS Teodosie.

Video etichetare sticle agheasmă:

Conferința de presă:

D.M., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare or fi bagat si cipul in apa aia
0
0
Bravo, Preasfintia ta, sa-ti dea Dumnezeu sanate! Doamne ajuta!
0
2
Ce ma frapeaza mai mult este indiferenta si aroganta unor lideri, indiferenta fata de regulile general aplicabile unei natii. Puterea exempului liderilor va nazui aspiratii extremiste in mintea unora. Pe acest scenariu a intrat AUR in parlament. Omul este universal subiectiv, primand interesul personal. Lipsa educatiei naste haos!
1
1
Dl Chestor Gluga, neaplicarea legii suna a neglijenta in serviciu sau abuz. Vezi ce au patit politistii de la rutiera care nu au dat amenzi, ci avertismente pentru abateri in trafic. Politia trebuie sa aplice legea nu sa dea avertismente verbale la coltul strazii.
4
3
Pe vremea lui Fagadau nu ii mergea astuia, dar acum e bine cu amiralul VeCe, doar pe amandoi ii sponsorizeaza Comanescu. IPeSe a fost la VeCe si s-a rezolvat.
3
5
Mache, te tii tare in prostia ta , asa a zis si Pimen iar Cortona s-a enervat si la luat. Scria si el epistole cu har la securitate ca si tine.Mare escroc mai esti .
15
5
Esti cel mai tare barbat cu sange in coaie din Romania.Se cunoaste ca ai sange in instalatie nu linge si nu spala in pula pe nimeni.Ejaculeaza pe ei !!!
7
14
Ce ZDREANTA de om.
12
9
Nu te obliga nimeni nici sa crezi in Dumnezeu nici sa mergi la slujbe !
13
4
Pe stadion nu ai voie desi meciurile sunt in aer liber dar in biserica ai voie ....
9
9
Taica Teodosie, pe timpul lui Ceausescu faceai tot asa procesiuni? Sau erai preocupat sa torni la Securitate?
20
8
sa o chemati si pe Sosoaca de hAUR !
19
8
Comentariu: Seful din cer-Dumnezeu, ne trage muie planetara adica covidel! Hai, faceti-i scandal, cum vedem prin politichia noastra!!
5
9
Filmat cand lua spaga 5000 de euro, va aduceti aminte? De ce e infractorul asta liber, si nu in puscarie?
24
10
SATANA se pregateste asiduu sa le traga o noua MUIE autoritatilor Constantene , PREFECT, PRIMAR POLITIE , JANDARMERIE . Va spun de pe acum , sa va fie de bine , ha ha ha
19
10
Cum poti sa ai incredere in acest om? Tot ce ii spuneai, ca orice om cu probleme sufletesti, te duceai la preot sa te eliberezi, sa te spovedesti si el ce facea, te turna la secu. El e Mache. L-ati vazut prin spitale, la capataiul bolnavilor, cu ajutoare la usa celor blocati in case?
24
13
daca vor sa picteze un drac au modelul perfect!
16
13
Mi ai castigat respectul. Si nu e vorba de religia pe care o reprezinti cat de atitudinea constanta pe care o ai indiferent de presiuni. Traditiile trebuie respectate. Ele ne definesc ca natiune. Sunt multe de spus pozitiv despre acest caracter puternic pe care nu stiam ca l ai. Chiar daca faci greseli mergi inainte. Dar de nevasta mea tot o sa fac misto cand o sa EXAGEREZE cu vizitele la biserica. Succes!
14
24
acest criminal poponar trebuie bagat la Poarta Alba.
28
14
Incepe prostia
28
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614