REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VIDEO! Primele imagini din apartamentul din Onești în care au fost uciși cei doi bărbați

VIDEO! Primele imagini din apartamentul din Onești în care au fost uciși cei doi bărbați

Replica API 3 martie 2021 | 21:35 2140

Avem primele imagini din apartamentul unde bărbatul de 68 de ani i-a înjunghiat mortal pe cei doi electricieni. Ancheta a stabilit până acum că cele două victime erau legate, imobilizate cu mâinile la spate și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care i-a ucis pe muncitorii pe care îi ținuse ostatici, avea patru condamnări penale pentru furt, pentru vătămare corporală și pentru conducere sub influența alcoolului și drogurilor. Însă polițiștii din Bacău nu au crezut că el va deveni violent și că va pune în practică amenințarea că-i va ucide pe cei doi bărbați.

Negociatorul care a discutat 3 ore cu agresorul spune că situația a scăpat de sub control atunci când unul dintre ostatici a încercat să se elibereze și l-a lovit pe bărbat. IGPR a deschis o anchetă, să afle ce a mers atât de rău în intervenția de la Onești și de ce nu au putut fi salvați ostaticii. În acest timp, agresorul este la spital, intubat, iar soția sa, care l-a susținut și ajutat cu informații, a fost arestată preventiv, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am aflat cazierul criminalului, povestile martorilor, cum trbuia impuscat , dar nici o vorbulita despre hotararea de evacuare.A fost sau n a fost..Vor schimba ceva in modul de a raspunde la sesizari autoritatile sau vor cumpara lunete?la pusca.Discutia este impinsa de artisti doar in directia asta
0
0
demisii in lant,de a la z,..e timpul ca prostovanii sa paraseasca parghiile puterii...e prea mult,pilele,nepotismul,diplomele false,smechereala,...mor oameni simpli,singura lor vina fiind ca traiesc in Romania...nu sare USA in sus de drepturile omului in Romania?
3
0
Normal,mortii sunt vinovati . Este greu sa -si asume esecul.
3
0
Daca eram ministrul de interne ii scoteam din functie pe toti care actionat in ziua respectiva,agenti,trupele sas,negociator,seful inspectoratului,etc.lipsa de experienta a facut ca doi oameni sa isi piarda viata nevinovati.daca nu va cunoasteti meseria dati-va demisia domnilor.habar nu aveti sa va jucati cu mintea unui nebun,care il puteati deruta de la intentiile lui intr-o fractiune de secunda.era asa greu sa ii aduceti din rezerva statului 300000e?era asa greu sa ii aduceti niste documente din arhiva judecatoriei?acum iesiti in fata presei si nu stiti ce scuze sau minciuni sa mai spuneti.
4
0
Da imagini cu rahatul criminalului nu aveti? Sa dati, sa vada vitele de romani! In parlament aia se sterg la fund cu Constitutia si voteaza legea vaccinarii obligatorii si voi dati porcarii!
4
0
Nimic nu mai merge in tara asta anormala a lui JOHANNIS ! Asta se si vrea ! Se vrea o tara slaba ,cu un STAT slab , fara suveranitate , o tara in care Companiile si Bancile straine sa ne puna botnita ! Au reusit sa distruga si singurulminister care mai era pt apararea tarii : M.A.I. ! Adio ROMANIA !
3
2
Voi, toti astia ce traiti pe seama nenorocirii celor doi, ar trebui sa platiti catre familiile lor sume ce reprezinta drepturi de imagine.
1
0
ce sa futa o cotoroantza ???
1
0
Nevasta sa fie dat pe mana puscariasilor sa o futa mult
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218