REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIDEO! Proiectul ALPHA BUILDERS, un BUSINESS de SUCCES din Constanța

VIDEO! Proiectul ALPHA BUILDERS, un BUSINESS de SUCCES din Constanța

Replica API 14 august 2021 | 00:31 3144

Proiectul Alpha Builders face parte din curentul de segmente imobiliare contemporane care realizează construcții rezidențiale, industriale și de asemenea, este singurul dezvoltator care este și constructor și proiectant. Proiectul are o istorie îndelungată și bogată, societatea luând naștere în urmă cu cu 2 decenii, atunci când mai mulți colegi de la Facultatea de Construcții Constanța și-au creat un proiect, în urma unui vis frumos. Până în acest moment, constructorii Alpha Builders au ridicat peste 50 de clădiri, complexe hoteliere, blocuri de locuințe, vile, bazine de înot și chiar stații de betoane.

Alpha Builders este proiect îndrăzneț care a apărut în urma unui vis măreț și ambițios a unor tineri din cadrul Facultății de Construcții din Constanța. De-a lungul timpului, proiectul a adunat oameni de valoare care să edifice imobile ce contribuie pozitiv la arhitectura orașului. Vorbim despre 9 ingineri structuriști, 5 arhitecți și 2 proiectanți de rezistență. Practic, reprezentând singurul dezvoltator care este și constructor și proiectant. ,,În anii 2004/2005, am realizat primul complex imobiliar din județul Constanța la Neptun, pentru Paralela 45, au urmat apoi stații de beton, silozuri, hale industriale, piscine semiolimpice și de agrement, în jur de 40 de blocuri printre care se numără și cele mai înalte din oraș: Traian Tower care are 2 subsoluri și 14 etaje, Tomis Tower care va fi cu 5 subsoluri și 15 etaje. Avem în proiect la Olimp un turn de 21 de etaje, patru turnuri între 11 și 15 etaje în Constanta și București, de asemenea, peste 200 de case cu regimul de înălțime de P+1E.

Cheia succesului: dorință și pasiune

În ceea ce privește succesul dobândit, aceștia au declarat că aceasta a fost reprezentată de pasiune și dorința de a oferi cele mai bune proiecte din Constanța. ,,Sunt două întrebări la care nu poți răspunde exact. Practic, am făcut ceea ce ne place mai mult, am aplicat ceea ce am învățat în facultate și am acceptat toate provocările. Am lucrat în port, la 7 metri sub nivelul mării, la fel și în Stațiunea Mamaia, la 6 metri sub nivelul lacului. În fiecare an apar noi provocări, nu facem neapărat pentru un anumit profit, căutam mai degrabă lucrările mai inedite. Punem pe primul loc calitatea construcțiilor sau imobilelor, pentru că satisfacția clienților noștri este adevăratul nostru câștig. Prin tot ceea ce facem urmărim obținerea unor construcții și imobile durabile, nicidecum profitul rapid. Construim motivați de nevoile clienților noștri și dorim să oferim posibilitatea de a obține apartamentul ideal pentru fiecare persoană în parte. ”, au declarat reprezentanții proiectului.

Motivul pentru care au rezistat mai bine de 20 de ani pe piața imobiliară

,,Lucrăm întotdeauna după legile urbanistice, după stasuri și normative în construcții . Nu facem rabat la calitate și de ce nu, 20 de ani de rutină în domeniul imobiliar, al construcțiilor și al proiectării, perioadă în care am cunoscut crize imobiliare, financiare, schimbări fiscale de la un an la altul, schimbări de normative în construcții. Am învățat că singura constantă în tot ce faci este schimbarea. Și un mic secret: am evitat lucrările cu statul.”, au declarat aceștia.

VIDEO:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468