REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO. Protest și pe străzile Constanței. Oamenii scandează: „Dacă vă pasă, ieșiți din casă!”

VIDEO. Protest și pe străzile Constanței. Oamenii scandează: „Dacă vă pasă, ieșiți din casă!”

Replica API 11 august 2018 | 02:38 450

Constănțenii au ieșit în stradă, sâmbătă seara, într-o nouă mișcare de protest. Peste 1.000 de protestatari au pornit în marș pe străzile orașului, scandând slogane precum „Dacă vă pasă, ieșiți din casă” și ”PSD ciuma roșie!”.

Protestatarii s-au oprit în fața sediului PSD Constanța, unde au scandat împotriva politicienilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cit se mai plateste participarea? Mai scoatem si noi un ban .
1
3
Sa sugeti pula sub masa
2
6
Daca va gazeaza jandarmeria voua nu vi se modiica ADN ul. Tamaneti tot hastagisti fara minte
5
10
@Europeanu : uite cum te-ai ales si tu cu o muie cu cacat. La fel ca fratele tau pesedeu de mai jos. Muie dragnea,muie pesede !
14
4
Eu sunt adevartul europeanu, si le dau mue la astia de mai jos, sa traiasca fratii mei PNL . Astazi au dublat tariful pentru postare de la 3 lei la 4 lei. Sa traiti sefu
2
13
la 13 aug 20:40 s-a semnat un pielea pulii cu numele meu. Dau muie la cei ce se semneaza cu numele meu dar sa nu-i uitam nici pe postacii pesedei nici pe dragnea si pesedeul !!! Cu cacat !!!
12
4
ce trist! manipularea e de ambele parti, atat la pesedei cat si la userei si penelei. As zice ca usereii si penelii practica o manipulare mai fina, au experienta la asa ceva. Sunt anti psd convins dar sa fim cinstiti daca vrem schimbare. USR e un partid de impotenti si ipocriti, daca ar avea puterea nu ar stii ce sa faca cu ea!sa nu zic de filiala de la Cta plina de habarnisti care in afara sa atace si morti de foame dupa putere nu sunt in stare de nimic. Fereasca Dzeu de oamenii bolnavi dupa putere ca sunt ei userei sau pesedei!
4
4
europeanuuuu, ai creierul spalat !
3
8
Adi 10.24 a intuit bine. Doar ca cei care gandesc in tara asta sunt putini. Multi pun botul la toate manipularile. Interesele straine in Romania sunt amenintate de actualul guvern deci trebuie schimbat. Lege redeventelor, impozitarea multinationalelor, demiterea lui Kovesi unealta cu care s au distrus centrii de putere locala PSD, acestea sunt motivele pt care se scot naivii in strada, sub pretexte puerile. De ce nu se demonstreaza pt apararea drepturilor cetateanului? Impotriva abuzurilor procurorilor si judecatorilor acoperiti? Pt ca nu este interesul americanilor si UE.
11
10
eu sunt multumit coaee , masina scasa in mamaia nord si vacante in caraibe!! Bravo PSD
0
14
Nu ies din casa sinu imi pasa de labagii tristi care protesteaza dupa ce si-au luat priza. Inculti si manipulati sa destabilizeze si sa incite la viloenta. Rusine celor ca ei.
10
18
La vot,haimanalelor scandalagii si intelope ! De ce sa iasa lumea cu voi,faceti-va singuri de cacat,prostovanilor! Cereti ca guvernele sa se schimbe dupa cum i se scoala unui grup de bativani si drogati in sevraj? Mergeti in pana mea la vot,asa se face in democratie,sparcaiturilor ce sunteti voi de faascisti hastagisti nenorociti si criminali,brute ! Auzi tu,niste smardoi scoliti de tiganii din clanuri interlope striga la oameni sa iasa in strada,ca sa aduca hahalera aia de Iohannis un govern mai de cacat decat al lui Ciolos. Muie voua,useristilor si hastagistilor !
12
17
iti spun eu care e problema din nefericire, opozitia din constanta lipseste cu desavarsire asa ca las-o mai usor cu votantii si vezi daca ai candidati credibili in opozitie!!!
9
6
nu imi pasa asa ca nu ies din casa , la vot o sa ies si psd o sa votez, la parnaie cu tampitzii agresivi ai lui ciolos
8
17
va dau moooe ,,mie nu i-mi pasa,,puturosi si rai de gura.
4
10
nu tin cu psd dar se pare ca sunt si ceva interese din afara de cand sa dat legea ca gazele din marea neagra 60% sa ramana in tara noastra si restul sa se exporte ,stirea asta nu prea sa dat la tv ,ba sa zis ca vezi doamne se sperie investitorul si pleaca de la noi din tara , adica asazisul inestitor vrea gazele noastre degeaba ca apoi sa ni le vinda noua la un pret dublu sau triplu e bine asa nu
9
12
Da' de ce va grabiti asa tare nu puteti avea rabdare pan' la alegeri?De ce ati votat gresit ultima data,ori erati la plimbarica si n-ati votat?Astia 1000 o cauta pe mama lu ioropeanu?
10
13
constanteni nu trebuie sa ne lasam ,sa esim in strada pana pleaca ultimul ciumat din psd care sunt niste comunisti imputiti
24
15
bine...bineee...jos cu psd-ul dar pe cine punem in loc????? pe monica macavei? pe liiceanu? pe cristian tudor popescu? pe tudor chirila ? pe florin chilian? pe malin bot? pe sandy ? pe oana pelea? pe ponta? pe ciolos ? pe tomac? pe orban? pe barna?... nu de alta da sa stiu pe cine sa sustin!!!! ca nu ne spune nimeni cine trbuie sa vina in locul astora muia !!!!!
18
16
S-a dat petrolul la straini. nu a iesit nimeni. S-au dat bancile, gazele, padurile. Nu au iesit. Acum pentru ce fac razmerita pisatii astia? I-au scos corporatiile in strada sa destabilizeze Romania?
23
24
C-ta ramane sub stapanirea rosie,fiind un oras unde''bazinul de votanti psd''e mare deocamdata.suntem predominati de tigani,pensionari,''asistati social''iar la sate e dictatura pe fatza.Cu cine sa schimbi ceva?cu 2-300 de oameni care ies?pe restul ai doare-n pula,sunt multumiti asa cum e,de-aia fac analfabetii din alte etnii ce vor deja si arabii sunt mai constanteni decat noi.daca nu se pun batele in actiune,putem protesta 50 de ani pana iese nepotu lu dragnea la pensie.Asta e Constanta oras predominat de cocalari.
33
10
Eu am iesit sa protestez in fata la bulevard. Eram cativa zeci de oameni. Restul erati la coada, sa va dea mazare puiul si muia. Imi bag pula in sufletele tuturor votantilor psd.
30
15
s-au 1000 de spalati pe creier acum dar pentru salvarea parcului tabacarie nu au fost in stare sa iasa!
21
20
Oricum nu se intampla nimic , daca nu pun parul pe jandarmi si sa intre in guvern o sa stea acolo si 10 ani in piata victoriei .NU SE VA INTAMPLA NIMIC.
34
8
Si votam cu PSD, muie PNL si muie USR. Si mai multe bastoane smardoilor din diaspora. Sa ne suga socariciul
19
39
Nu ne pasa ha ha ha noi mergem la vot fata de voi care aveti treaba atunci
14
16
Daca va pasa, V-o dau la masa! S-o sugeti, se-ntelege...
19
29
Hai gata ,ajunge, pauza s-a terminat treci la supt ca ai mult de munca ,daca obosesti iti mai dam cate o portie de cacat peste bot !
11
19
Eu ii ling la coaie cu abnegatie pe tov stroe si pe tov liviu si-mi place mult.
10
21
sa ii sugeti taragotu lui Farcas mort.
4
27
daca nu va pasa sa sugeti cacatul mamelor voastre alea curvistine care sug pulile pesedeilor !!! Muie dragnea,muie pesede ! Cu cacat !!!
24
25
impreuna cu statul paralel condus de escrocul de talie mondiala hotul de copii si case klaus werner adolf muistul iohannis
24
41
vreau sa pun nr la masina STF, PLM, Muie tata , muie mama....ca-s plecat de acasa....
8
26
Bai sa nu loviti jandarmerite.Lasati-le ca se dau singure acasa cu tartacutza de pereti
26
18
Bravo Constanta. Oameni adevarati
46
28
Foarte bine ! Bravooo... !! Felicit constantenii! Sa plece pesedeul.
56
27

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212