REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Video! PUHOI de lume la CHEILE DOBROGEI în ziua de Florii!

Video! PUHOI de lume la CHEILE DOBROGEI în ziua de Florii!

Replica API 27 aprilie 2021 | 16:54 3549

Constănțenii au uitat de restricții și au dat iama la Cheile Dobrogei pentru a încinge grătarele. Aceștia au profitat de temperaturile ridicate de la sfârșitul săptămânii și au ieșit cu mic, cu mare, pentru o distracție de zile mari. În timp ce unii au mers în mall, cei mai mulți dintre aceștia au ales să se relaxeze într-una dintre cele mai cunoscute zone ale județului. Cu copii, cu căţei, cu grătarul după ei şi acompaniaţi de muzică, aşa au petrecut sfârşitul de săptămână cei mai mulţi locuitori de la malul mării.

Au sfârâit grătarele la Cheile Dobrogei

Cu cățel, cu copil, cu grătare și voie bună, constănțenii au acaparat întreaga zonă, fiind vorba de Cheile Dobrogei. Peste un milion de români și-au sărbătorit onomastica de Florii, iar o altă cale mai bună nici că exista. Nu au stat pe gânduri și au plecat din oraș, în căutare de linişte și voie bună. Locul cel mai potrivit pentru a face un grătar și pentru a petrece timp în aer liber cu familia sau prietenii a rămas platoul de la Cheile Dobrogei. Până la ora prânzului, pe platou grătarele sfârâiau, iar petrecăreţii începuseră parcă să mai uite de problemele zilnice. Însă, cu toţii au avut un ţel comun: acela de a se distra şi de a petrece sărbătoarea Floriilor aşa cum ştiu ei mai bine, autentic româneşte.

ATV-urile s-au perindat întreaga zi pe dealuri

Pe spațiile verzi au sfârâit grătarele și a curs berea, însă nu au lipsit nici jocurile, în care s-au angrenat atât copiii, cât şi adulţii. Distracția zilei a fost reprezentată de ATV-uri. Atât adulții, cât și copiii, au condus de dimineață și până seara pe dealurile ce înconjurau zona.

Video:

Liber la grătare și de 1 Mai

Se apropie și ziua de 1 Mai, sărbătoarea preferată a românilor, iar dacă nu faci un grătar în această zi, nu simți că a fost sărbătoare. Conform declarațiilor prefectului, constănțenii care doresc să iasă la iarbă verde cu familia o vor putea face respectând restricțiile și anume să nu formeze grupuri mai mari de șase persoane dacă sunt din familii diferite. Pe lângă acesta, constănțenii trebuie să știe că obligativitatea purtării măștii rămâne în continuare în picioare. În privința grătarelor, trebuie să respecte regulile impuse, riscând amendă dacă fac focul în alte zone decât cele special amenajate.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste tarani mizerabili. Nu toti, doar 90%. Mergeti sa vedeti ce lasa mostenire copiilor prin paduri, prin munti, prin delta. Un neam de maimute.
1
0
Treaba buna, merge covidul brici !
1
5
pe unde ardeau gratarele? se pare ca in alt loc ... ca de obicei
4
1
Acolo exista o placa pe care scrie...interzis focul, este arie protejata Deci...
15
1
De ce nu dati niste poze si cu ce a ramas dupa petrecaretii la iarba verde?
25
0
Eu de ziua de flori am fost la baru din Las Fierbinti si am baut o bere. Asta da distractie. Sti ce zic?
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108