REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la CJC: Să lăsam alegătorii să decidă dacă Horia Țuțuianu a făcut…

VIDEO! Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la CJC: Să lăsam alegătorii să decidă dacă Horia Țuțuianu a făcut…

Replica API 10 martie 2020 | 23:08 1883

Răzvan Filipescu este candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, din partea Pro România. Acesta a vorbit despre atuurile sale, dar și despre oportunitățile pe care le-a avut județul și pe care, din păcate, cei responsabili cu administrarea le-au ignorat. Concluzia? Județul nostru a rămas pe loc de mult timp!

Reporter: Sunteți candidatul Pro România la Consiliul Județean. Ce v-a determinat să porniți în această cursă?

Răzvan Filipescu: Prin activitățile mele, prin jobul meu, în ultima perioadă am vizitat foarte mult județul Constanța. Același lucru s-a întâmplat și în plan politic, când a trebuit să îi ajut pe colegii mei să consolidăm organizația Pro România la nivelul județului Constanța, ocazie cu care am constatat că județul Constanța a rămas undeva în loc. Nu s-a dezvoltat. Generația mea este o generație care are așteptări, care vrea ca lucrurile să se întâmple repede și atunci când este nevoie, să nu mai pierdem câte 4 – 5 ani de zile și, văzând și discrepanțele majore între zonele județului m-am hotărât să-mi asum candidatura la președinția Consiliului Județean Constanța.

Reporter: Considerați că Horia Țuțuianu, actualul președinte al CJC, nu s-a implicat suficient în administrarea județului?

Răzvan Filipescu: Aș vrea să lăsăm alegătorii să răspundă, cu ocazia alegerile locale. Dar eu pot să vă zic că sunt nemulțumit și așteptam să se facă mult mai mult. S-au pierdut foarte multe oportunități de finanțare. Am comparat și eu și am întâlnit foarte mulți oameni care au făcut la fel și care spun: de ce nu s-a făcut și la noi ca în localitatea x sau y din țară. Luând taxele și analizând oportunitățile de finanțare, am observat că județul Constanța a pierdut multe oportunități. Și vă dau un exemplu. Pe partea de sănătate. La Galați au fost depuse 4 proiecte pentru reabilitarea, extinderea și dotarea ambulatoriilor sau pentru reabilitarea diverselor alte spitale orășenești. Au existat parteneriate, proiecte pe fonduri europene depuse în parteneriat cu Consiliul Județean, cu UAT localitatea respectivă. Noi nu avem nici un parteneriat în ultimii 4 ani de zile. Același lucru s-a întâmplat și pe partea de educație. Pe partea de drumuri. Ne lăudăm că facem drumuri. Este normal! Dar noi începem să ne mândrim cu normalitatea... pentru anul 2020 și mai ales pentru oameni tineri. Eu vin din privat și știu cât de mult mă chinui pentru afacerea mea. Alerg după clienți, îmi dau interesul, știu ce e aia responsabilitate. Mă interesează să identific oportunitățile de finanțare, să-mi dezvolt afacerea. Același lucru trebuie să facă și un primar, dar și un președinte de Consiliu Județean.

Mai multe detalii în video de mai jos:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai dute naibi de avorton securist , sa plateasca tactu tot ce a distrus si furat din agricultura .
3
0
ba nastase!sper ca la fel gandesti si despre al vostru ARIEL CEL MAI TARE USERIST, FIU DE SECURIST!
1
1
Ba, dar nu te mai saturi ! ce ti mai trebuie ???
3
1
Fiu de securist ordinar. Tat-su a jefuit statul, banci si pe cine a prins pt handicapatul de fiu su. Asta e pro romania
6
2
TOTI "POLITICIENII" din 90 si pana azi... au facut multe la Constanta,se poate observa de la distanta progresul de care de dovada urbea,nivelul de trai ridicat al populatiei cat si mentalitatea multiculturala de prietenie si colaborare nicidecum cea de "instigare la ura","aratat cu degetul","nepasare" ,"cap plecat","tacere","frica".SUNTEM BINE si voi va "alintati" aiurea,orasul e minunat,cladirile arata perfect in concordanta arhitecturala cu noi,totul este la linie,nu se stie linia nici azi,se pare ca e ori e moarta ori e vreo linie de etnobotanice si in Constanta toti vor coca
0
1
Filipescu este un nume in judetul Constanta ! Si daca Filipescu senior este un om cu coloana vertebrala cum credeti voi ca poate fi Filipescu junior ? Tot un om cu coloana vertebrala care va demonstra !
6
10
ce ai facut tu filipescule pentru judetul constanta pana acum? tutuianu macar a asfaltat soselele principale din judet. spre sud si nord.
6
3
Testati-l psihologic, si ve-ti avea o surpriza. Sa se introduca testarea psihologica si un test de cultura generala, obligatoriu pentru astia care se viseaza la butoane. Asta a trecut scoala doar cu banii lui tacsu. In rest, un labajiu. Notoriu.
10
4
Cine e asta si ce a facut pentru aceasta comunitate? Nu cumva psd-ul l-a propulsat? Toti urmaresc ciolanul si interesul personal. Din pacate nu avem pe cine vota. Niste profitorii . Ei cu averile marite, noi cu saracia pe noi. Bah, nu v-ar fi rusine!
9
2
Nu te votez
10
3
Un tanar dornic de implicare, vizionar, cu experienta in administratie si mediul de afaceri, asa te caracterizez eu , Razvane ! Succes si multa putere. De munca sa ai ! Te votam, eu si intreaga familie.
7
10
Te ai intrebat ce e cu tine pe lumea asta ? Tu te vezi la CJC cu buricul netaiat?
8
5
Ta-su a fost colaborator al securitatii. A fost securist.
13
5
Noua generatie de politicieni. Te Votez
8
11
Felicitari! Un tanar de viitor!
8
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212