REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VIDEO! A URINAT în fața SCĂRII de BLOC, din ”RESPECT” pentru VECINI

VIDEO! A URINAT în fața SCĂRII de BLOC, din ”RESPECT” pentru VECINI

Replica API 4 martie 2021 | 10:01 8736

Nesimțire crâncenă pentru un bărbat din Mangalia care a fost surprins în timp ce își făcea nevoile la intrarea dintr-un bloc din municipiu, probabil confundând veceul cu colțul. Fără nici o jenă, bărbatul s-a băgat într-un colț, și-a deschis fermoarul și a început să ude peretele fără ca măcar să-i pese că era filmat. Și la Constanța, aceleași scene au fost surprinse de cetățeni, doar că de această dată au fost schimbate atât protagoniștii, cât și locul faptei. Este cunoscut faptul că una dintre marile probleme cu care confruntă oamenii este lipsa toaletelor ecologice.

Și-a finalizat ,,opera de artă” fără să-i pese că era filmat

Imaginile de pe camera de supraveghere au fost surprinse în cursul zilei de 1 martie, la intrarea unui bloc din municipiul Mangalia. Locuitorii au fost siderați la văzul scenelor, așa că au dorit să-l facă faimos pe autorul ,,operei de artă”. Așa cum puteți observa și în videoclipul de mai jos, bărbatu, fără nici o jenă, și-a desfăcut șlițul pantalonului și a trecut la treabă, lăsând în urma lui o boltoacă de urină.

Nevoile se fac la wc, nu în parc!

Un astfel de caz a fost întâlnit într-unul dintre parcurile municipiului Constanța, în cursul zilelor trecute. Imaginea copiilor care urinează în aproprierea locurilor de joacă nu mai miră pe nimeni, totuși, o bună parte dintre locutori sunt siderați de gesturile părinților. Este adevărat, lipsa toaletelor ecologice este una majoră în municipiu, dar există alternative precum olițele portabile. Probabil nu toți părinții care-și duc copiii să-și facă nevoile la copac știu că există soluții simple, rapide și ieftine cu ajutorul cărora copiii lor își pot face nevoile fiziologice.

Toaletele ecologice nu acoperă zonele extrem de aglomerate

Una dintre problemele cu care se confruntă constănțenii deși de-a lungul timpului au tot fost trase semnale de alarmă este lipsa toaletelor ecologice din oraș. Puține sunt cele care funcționează, acestea pot fi numărate pe degetele de la o mână și nu acoperă zonele extrem de aglomerate ale orașului.

Multe sunt cazurile în care, îndeosebi în cursul zilei, observăm câte un constănțean cum se strecoară lângă un colț de clădire, sau în spatele unui copac, și își desface fermoarul pantalonului. În trecut, când ne loveam de astfel de cazuri, puteai să te revolți asupra necivilizatului reproșându-i de ce nu s-a dus la o toaletă publică. Acum e dificil să găsești o alternativă în astfel de cazuri.

Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt sunt asa multe toalete publice in Mangalia ca nici nu stii pe care sa o alegi si te pisi pe scari
3
0
Venea si el de la meditatiile de la drept penal de de la facultatea de drept - alea cu profa aia smeckera
2
0
Bai dar ce jurnalisti de profesie! ANALBAFETO BORFETO Analfabeto!!!
3
0
Ce toalete ecologice ma frate, cand intri-n una , n-ai loc sa inchizi usa de stoguri de carnati cu carne ,,,! E crima si sa urinezi in asa ceva!
7
0
In mod normal trebuia sa fie arestat si sa ii fie taiat cucul. Probabil ca are o pasarica in loc de cuc
4
2
Facem atata caz pt.un copil care face pipi in parc,in conditiile in care nu sunt toalete ,iar cele care sunt este imposibil sa intri in ele de imputite ce sunt.Un adult se mai poate tine sa nu faca pe el,dar unui copil ce sa-i faci?Sunteti penibili rau de tot!
14
1
sunt multi altii care se si caca, si chiar si femei, nu doar barbati
10
1
Daca ai putin creier ,investigai in prima faza cauzele care duc la astfel de gesturi. Daca iesi in parc si nu ai unde sa to faci nevoile neexistand toalete ,tu faci pipi in buzunar ? Intreb si eu ca poate ai stilurile tale de testoasa ninja.
18
0
S-a urinat si a facut o boltoaca. Mult esti proasta, futu-ti soarele ma-tii !
13
0
Oricine a avut grija de copiii lui STIE ca acestia nu te anunta, doar brusc spun "vreau PIPI", in caz contrar se scapa pe ei, mai ales cei sub 6 ani. Asadar ei au o scuza, mai ales in contextul lipsei toaletelor publice. Cine face in in chimb in scara blocului....asta e o marlanie
19
2
pacat ca nu la ti dat la stiri!
12
2
si taximetristi care stationeaza pe Soveja in dreptul bl FT4 si FT5 urineaza fara rusine pe peretii blocului
16
2
Analfabeto!
22
2
s-a urinat.....scoala ajutatoare loveste din nou
22
1
Ce stire, jurnalistii lui peste... Suntem in 2021, chiar ati epuizat toate stirile ? Vai mama voastra..
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920