REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! SCANDAL în KAUFLAND! O MAMĂ a fost GONITĂ din magazin pe motiv că-i ȚIPA COPILUL

VIDEO! SCANDAL în KAUFLAND! O MAMĂ a fost GONITĂ din magazin pe motiv că-i ȚIPA COPILUL

Replica API 22 iulie 2021 | 00:13 10572

Situație scandaloasă la Medgidia, după ce o mamă și copilul acesteia au fost dați afară în urma unui conflict cu angajații magazinului. Scandalul a pornit de la faptul că minorul, în vârstă de 2 ani, a ,,îndrăznit” să țipe în magazin, iar angajații s-au arătat foarte deranjați de acest lucru. Toate momentele au fost filmate de o altă persoană, care a postat pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă.

Gonită din magazin pentru că țipa copilul

O femeie din municipiul Medgidia susține că a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita în viitorul apropiat. Mai exact, fiind la cumpărături într-un supermarket, femeia susține că a fost hărțuită verbal, cât și fizic de angajații magazinului, dar și de femeile de la securitate, motivul fiind unul ireal. Iată ce spune femeia: ,,Cum e posibil sa fi dat afară cu copilul în brațe pe motiv ca acesta face gălăgie? Cum e posibil sa judeci o mamă că nu este capabilă să își stăpânească copilul de 2 ani și 4 luni care nu făcea altceva decât să se joace pe coridor în timp ce mama ei era la casă și își bagă produsele produsele în coș. Cum este posibil să vii să pui mâna pe mine și să mă scoți afară din magazin doar pentru că am avut tupeul să întreb cu ce deranjează copilul meu?

Nu a tras de etajere, nu a dărâmat sau spart absolut nimic. Aceasta este unul dintre motivele pentru care mulți dintre noi aleg străinătatea! Rușine! Rușine! Rușine pentru această situație, rușine angajaților, dar și femeilor de la securitate care ne goneau afară. Niciun manager nu a ieșit să vorbească!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ! Bravo Kaufland
6
2
ba, de-asta sunteti handicapati si ati votat ani de zile cu un penal, ca pe voi v-au tinut legati de calorifer cand ieseau parintii in oras, la cumparaturi, in vizita sau oriunde altundeva. sa nu deranjati. acum platiti factura: incapabili de toleranta, votati cu chilu de faina, va gudurati pe langa ala care da ciozvarta. a incercat vreunul din voi sa ii distraga atentia copilului ca sa taca?! cresteti-va si voi copiii tot legati de calorifer si inca o generatie de votanti cu ciozvarta o sa iasa.
2
8
Cine este patron?
2
0
Iesi naibii cu scarba aia de copil
16
11
la ce gura are , nu ma mir de ce nu reuseste sa isi educe copilu. Faci copil in spatiu public potolestel nu este nimeni obligat sa iti asculte tie zgomotele.
27
8
Cktfykkgxmgcggkcgkckggkgclgkc
4
3
Parinti nesimntiti care habar nu au sa-si educe progeniturile . Si mie mi s-a intmplat sa fiu prin magazine si cate un copil urla ca si cum ar fii muscat de sarpe . Isi stiu copiii cu probleme , sa-i lase acasa s-au in grija cuiva pana isi fac cumparaturile .
50
13
Aici a intervenit paza pentru ca mama asta a fost o nesimtzita,am vazut cazuri asemanatoare in care mamicilor le era rusine fata de restul clientilor din magazin si ieseau afara pana li se linistea copilul;nu toate mamale cu copiii sunt la fel.
45
13
Parintii din ziua de azi nu mai stiu ce inseamna bunul simt si respectul pentru ceilalti! Suntem toleranti dar pana la un punct. Faptul ca ai copii nu inseamna sa te rahatesti in capul celorlalti!
52
13
Baaa, daca aveti copii isterici nu ii mai aduceti in magazin, nu suntem obligati sa ascultam zbieratele copiilor vostrii.
59
17
Uitam ca si noi am fost copii, ba chiar avem copii si chiar nepoti. Ar trebui sa fim mai toleranti.
16
47
nesi intra cu copii drogati,cu adhd,umflati de coc cola care fac circ si t trebuie sa suporti?Nu fa,iesi afara cu drogalaul pina se clameaza,apoi intri.Daca nu,du-te in padure,in copac,de unde ai coborit!
40
14
Parintele trebuie sa aiba grija de minor. Si la carciuma cand mergi alearga printre mese . FOARTE BINE AU PROCEDAT ANGAJATII!
53
15
astea vin cu uraltorii sa se bage in fata sa nu stea la coada .
51
11
Schimbati directorul kaufland medgidia
19
44
Kaufland templul placerilor si atat.
7
15
Nu bai beleuzule, ai inteles ca cucu-n gura. Adica n-ai inteles nimic.N-a fost cu sens peiorativ faptul ca mancam bataie. Am vrut sa spun ca era o disciplina naturala , nu ca ma bateau parintii tot timpul. Si asa era toata lumea. Si asa e si acum in Occident, mai putin cand apar ronani tzoparlani ca tine care ne fac tara de rahat.
42
3
fmm si dupa plangeti ca dc isi lasa copiii nesupravegheati si se arunca pe geam
9
25
dar ce cauta aia cu baistrucul in magazin ? Dca stii ca este retard si urla, lasa-l acasa !
48
17
Sunt o gramada de tzaranoi care cred ca la mall e ca la ei la tara, sunt multe cazuri cand odrasla face ce vrea in public iar cercopitecii sunt chiar mandrii de el.
58
17
pentru cele doua agente de la firma de paza SSG plangere penala pentru purtare abuziva care se pedepseste cu amenda penala sau inchisoare de la o kuna la 6 kuni de zile
23
61
Eu n-am luat copilul la mall niciodata sa il tin cu orele in magazin pana se plictiseste si sa zbiere. Cand n-am avut cu cine sa il las am facut cumparaturile de la magazinul cel mai apropiat si am venit repede acasa.
63
14
Cum ar fi sa intre in acelasi timp 10 mame cu 10 copii si sa tipe toti in acelasi timp ? Cine ii suporta ?
55
19
foarte bine au facut. ma deranja
48
21
si aviz pentru toti ra ta tii care v au abuzat mamele voastre idioate si boschetare lipsite de educatie , de asta traiti intr o cocina cu kkkat
17
33
ce idiot esti
14
15
dar de ce tipa copilul? a incercat sa-l potoleasca? cei de acolo nu aveau voie sa-i dea afara
19
34
Foarte bine le-a facut.
44
25
Cand eram ciutan, mancam bataie ca la Vadu Lat daca nu eram cuminte. Am fost recent in Suedia. Oricat de aglomerat era un supermarket, nu se auzea musca. Stiti ce ca lumea e? Aici la noi toata lumea urla din toti rarunchii. Firma de paza de la Kaufland a actionat corect. Este un loc privat, iar firma are dreptul de selectare a clientilor. Eu i-as da afara si pe barbatii care vin la magazin in papuci, dar asta e alta poveste.
72
24
Afara cu acei angajati.
31
60
Foarte bine! Vin cu copii in brate sa impresioneze! Sa stea dracu acasa si sa l creasca!
59
35
Moojie plodului si lui ma-sa pana le sar urechile
30
33
Hala asta jidaneasca trebuie data afara din tara. Cum e posibil sa dai clientul afara?
26
57
Resetarea din fabrica sa dus de mult. Generatia palmei dupa ceafa sau dupa ureche inca traieste dar nu mai face fata timpurilor. Dar sa fii dat afara din magazin ca iti urla copilu, nu am fost martor:dar vai de mama lor, ca chemau jandarmeria sa -i scoata pe wi din magazin.
23
37
Vina printilor ca ii rasfata prea mult. Cand eram copil imi baga tata doua la ureche de ma reseta la setarile din fabrica. Nimeni nu vrea sa auda odrasla altuia tipand cat il tin plamanii.
86
26
Pe copilu ei si pe eAAAAA
37
27

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614