REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO Scandal la Cernavodă, privind câinii maidanezi: „Jegoșilor! Duceți-vă la muncă, bă sclavilor!”

VIDEO Scandal la Cernavodă, privind câinii maidanezi: „Jegoșilor! Duceți-vă la muncă, bă sclavilor!”

Replica API 27 noiembrie 2017 | 00:18 1442

Un nou scandal privind strângerea câinilor maidanezi a avut loc între iubitorii de animale și angajații firmei contractate pentru acest serviciu, Green Life Recycling din Ovidiu, de data aceasta în orașul Cernavodă. Un video făcut public, în cursul zilei de vineri, pe Facebook, a devenit repede viral. Imaginile filmate surprind o acțiune a firmei de ecarisaj de luare a unui câine maidanez, față de care iubitorii de animale s-au opus vehement. Filmarea arată cum iubitorii de animale atrag atenția că, potrivit legii, un SRL nu are voie să se ocupe de „gestionarea câinilor”, această îndatorire revine organizațiilor non-guvernamentale. Pentru că angajații firmei de ecarisaj, asistați de Poliția Locală, nu dădeau semne să renunțe la activitatea lor, lucrurile au degenerat repede. „Bă, lăsați câini în pace, jegoșilor! Duceți-vă la muncă, bă sclavilor! Bă, infractorilor! Sunteți niște infractori!”, strigă una dintre femeile care se împotrivește ridicării câinilor de pe străzile din Cernavodă.

Mai multe femei au sărit pe angajații firmei de ecarisaj, trăgând de ei, în vreme ce polițiștii locali se străduiau să aplaneze conflictul

De remarcat că, în toată această întâmplare, pe fundal se aude cum un copil s-a speriat și plânge, dar niciunul dintre cei care au provocat scandalul nu pare sensibilizat de acest fapt.

Mesajul care însoțește clipul video este:

„Și tâlhării la drumul mare au mai multă decentă că voi. E o lege nescrisă a hoților, de la făpturi lipsite de apărare să nu furi. Dar voi nu aveți nici un pic de decentă: furați fără jenă de la bătrâni, de la bolnavi, de la oameni cu handicap, de la copii, de la animale fără stapan! Pacat de un partid al cărui lider părea să aibă compasiune pentru aceste ființe oropsite. Dle LudovicOrban, când va fotografiați în campanie cu goldenul dvs. și când oftati trist în timp ce va arătăm ororile la care sunt supuse animalele din țară asta eu am crezut că va pasă! Și când va declarați un mare luptător împotriva corupției v-am crezut! Ce s-a întâmplat între timp? Cum este posibil să închideți ochii la aceste orori și la furtul pe față al banilor publici?!

V-a explicat Daniel Nicolăină că SRL-urile nu au voie să se ocupe de prinderea și omorârea câinilor fără stăpân. V-ați făcut că nu înțelegeți. Că nu înțelegeți legea și interpretarea a 2 Curți de apel ale României, a Curții de Conturi și a ANSVSA. Ciubucurile făcute de primarii PNL sunt mai importante decât legea și bunăstarea animalelor?! Sunteți ultimul om din partea căruia așteptăm să închideți ochii la așa ceva. Sunteți o mare dezamăgire pentru mine și pentru toți iubitorii de animale din România care au crezut în dvs. și s-au bucurat când ați ajuns în fruntea PNL!

Cum e posibil că cel mai infect lagăr de exterminare a câinilor din România, lagărul lui Chirobocea, deținut ilegal de un SRL, să se afle într-un oraș cu primar de la PNL? Cum e posibil să permiteți transportarea ilegală a câinilor de la Cernavodă la Ovidiu, într-o dubă care nu e autorizată pentru transporturi mai lungi de 60 de kilometri? Cum e posibil să fi văzut chinul câinilor de la #GreenLifeRecycling și să închideți ochii, dle Orban?! Politică v-a luat mințile, v-a luat sufletul?!”

Sursă foto și video: Facebook, Ioana Rosenberg

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este adevarat ca cernavoda a devenit o pepiniera ptr europa de patrupede prin diferiti ,,,,oameni,,,care nu stiu decit mirosul banilor si se dau ,,,,,,iubitor de animale ,,,,,,,
2
0
Vinovatii principali sint ADAPOSTUL de JAVRE , de la HINOG SARA o lesinata dupa bani , vinde ciinii in ELVETIA pe multi euro bucata, GRASANA SI nesimptita de ANDREEAcare fute multi bani
1
1
Majoritatea celor care fac scandal pe tema strangerii acestor maidanezi de pe strazi sunt nimic altceva decat asistatii sociali,putori care nu fac nimic bun,doar asteapta de la stat beneficii. Niste javre de oameni,oameni needucati,fostii prosti ai clasei. Cum mortii matii sa-ti doresti javre si pisici in tote cartierele,dar ai pretentii de Europa de vest! Tara cu atati de multi imbecili ca in Romania nu s-a inventat!
13
3
in tomis plus e plin de catei agresivi, nimeni nu face nimic. Ataca copiii, dar primaria nu face nimic.
6
3
Oricum nu ma intereseaza o femeie trecuta, am eu ochi ptr alta, stati calmi
8
1
Hai la Techirghiol langa Primarie unde au ciorile case de chirpici pe cel mai bun teren din oras,cioretu lu Dutu ,Bors si aia de la vila de pe colt cu puradeii lor,au afaceri cu masini ,o sa-i reclam la ANAF pe toti luni.
1
1
Din vina nemernicilor care nu si castreaza catelele ajung cainii pe strada! Le lasa se se inmulteasca si dupa arunca puii.Amenda pt cei care nu si castreaza animalele si poate 80%din probleme s ar rezolva.In.strainatate nu vedeti caini pe strada pt ca oamenii sunt educati si responsabili.
4
0
poate il luati si pe javra de sava,consilier local si director la gosp comunala ca doar proasta satului zis gabriela e doar cu numele
9
1
Hai si la Medgidia. Sunt mai multi caini decat locuitori.
13
1
La scari la Stadion si in fata la Foisor cand vin hingheri?
15
3
A platit talibani sau cum draq le spune cu 1 miliard cam 3 milioane pe caine da jegoita .mai mult decat coafezei Jegoita DNA nu te iarta o sa dormi curand in patul lui hansa .
1
4
Sunt Rica, ce cauti printre istericele alea nesatisfacute, te rup cand ajung acasa. M-ai facut de ras cu zdrentele tale neftute...pregateste-ti carca ca te incarc diseara
15
1
Sa nu mai vorbesti cu Negoita la telefon in toilleta si sa nu mai iei masa cu el si nu mai are nimeni ceva cu tine.Ce naste din pisica tot soareci papa...ce a facut mamicuta ta, tu sa continui.
10
4
Sa ne molfai cucul.
9
2
Oameni nemernici. Bietele animale au si ele un suflet. Cine stie ce-o fi in sufletul lor...
3
15
Dar PE javra de Dragnea,care nea terminat,de vii,ne-a luat si aerul,PE asta nu-l ridica hingherii,tot ASA in plasa,si dus in piata,si executat de viu,nu ii stringeti-i pe ciini CA nu se pot apara,javrele care omoara copiii si batrini CA nu au bani sa se trateze,javrele care stau in parlament,di ne omoara,lent,Dragnea trebuie jupuit de viu ptr Raul facut poporului
16
5
Am fost in excursii in jum din europa si n-am vazut un ciine comunitar sau cu stapin pe strazi --d-asta e si curatenie peste tot fara mizerii de la ciini
19
3
Sunt iubitor de animale, dar nu sufar sa le vad pe strada, in nici o tara in care am fost nu am vazut javre pe strada ca la noi. Parerea mea e ca cel mai bine este sa le adune pe toate, putin imi pasa ce fac cu ele. In copilarie am fost muscat de un maidaneaz, si va zic ca nu e placut deloc. Cat despre pizdele care plang dupa cainii maidanezi, sa caute urgent pula ca au nevoie.
23
1
sunt javre cu doua picioare si javre cu patru labute,,,trebue jupuite si la fripturi.
4
4
Comentarii de prost gust, adunam cani ok dar intr.o maniera civilizata .... dar cum s.a ajuns aici!! Tot omul e de vine ii abandoneaza prin oras iar POLITIA LOCALA nu vede nimic " inchid ochi"... borduri expirate, lucrari de mantuiala, vara stam la umbra iar iarna sapam santuri. Proplema cainilor maidanezi se poate rezolva intr.o maniera mai civilizata, dupa o anumita perioada daca nu ii adopta careva, facuta injectie letala sa nu sufere, nu aruncati de vi in cuptoare sa arda.... Dumnezeu le.a lasat si pe ele printre noi, au suflet la fel ca voi.
2
9
si sustinatorii acestora !!!
16
2
Vad ca fituica asta platita de jegosii care ne fura banii blocheaza si sterge toate comentariile oamenilor cu mintea la cap. Romanii sunt condusi de criminali si asta le place. Cititi ce scriu haindicapatii care sunt de acord cu macelarirea animalelor. N-o sa ne facem niciodata oameni. Suntem mai rau ca animalele pentru ca o mana de handicapati au pus mana pe putere si asa cum omara animale o sa va omoare si pe voi. Prostilor!
4
21
La Cernavoda in Trust cand vine ecarisajul ?
17
2
O lege urgenta care sa interzica cu desavarsire aceste deraieri de comportament venite de la elemente deviante psihofobe cum sunt aceste isterice descreierate! Legea trebuie sa fie de ordin penal pentru acesti indivizi care se opun eliberarii domeniului public de aceste ghioarle care aduc prejudiciu omului atunci cand sunt lasati in libertate!
19
2
Felicitari firmei care a adunat cainii de pe strazi ! Iubitorii de animale sa ma mai scuteasca si sa faca bine sa le construiasca un tzarc din banii lor , sa-i adune pe toti si sa le dea zilnic de mancare , altfel nu sunt iubitori de animale. Sa lase gargara si sa faca ceva util pt. cainii maidabezi care lasati liberi ataca copii si persoane in varsta !
22
4
Are cineva probe despre mine??? sa le arate ,
8
11
am fost martor la aceasta intamplare, fara sa vreau.. faceau ca nebunii protestatarii respectivi, tipau si urlau, filmau scena. Toata lumea vrea o tara civilizata dar degeaba, atata timp cat nu lasam oamenii sa-si faca treaba.. daca s-ar fi intamplat sa muste vreun copil din zona nu ar fi iesit bine, de asemenea! Nu sunteti hotarati oameni buni.. ce vreti? De ce trageati de politistul local in halul ala, ce vina avea el? vreti multe si gasiti oameni pe care sa dati vina mereu, dar nu uitati ca contribuiti la fel de mult la tot raul asta..indirect. Nu uitati ca puteti adopta cainii respectivi!
19
2
Foarte tare curatati orasele si strazile de astfel de animale astfel cand copii mici ies afara la joaca sa o faca fara nici o frica cine este recalcitrant sa se duca la adapost sa-si ia caini de acolo sa-si faca copii cu caini ca ati fii in stare , dar va rog ceva nu le mai dati drumu pe strada , pentru ca stiim cu totii ce se intampla le dati de mancare ii tineti in curte sau in casa , si dupa aia sunteti iubitori de animale , Rusinica
22
3
La liceu e plin de caini. Sunt cel putin 10 javre agresive, ti-e frica sa intri dimineata la cursuri, dar asta nu vede nimeni. Sa vina idioata aia ce tipa ca o isterica sa ne pazeasca, atunci cand mergem la scoala. Domnule primar, faceti ceva pentru elevii din liceu!
31
2
Lasa vrajala ,iai acasa nu mai arunca atentia in alta parte ,cei care au obiectul acesta de activitate manca la greu bani romanilor de ce nu spunem acest lucru nu numai in cernavoda ci in toata tara ,ma intreb ,unde este interesul sa se rezolve problema,daca aceste persoane ong-uri raman fara obiectul de activitate de unde mai papa banuti romanilor ? In concluzie, interesul este sa fie ciinii cat mai mutii pe strazii
20
4
Ador animalele in general ,dar nu le vreau pe strazi . Totusi cei care blamati cu atata ura impotriva lor cum v-ati simti sa fiti exterminati doar ca nu sunteti doriti???? Clar cainii nu trebuiesc sa ramana pe strazi dar fiti constuctivi nu inumani!!!!! Sunt solutii pentru ei sa fie stransi nu ucisi degeaba!!!! Blamati autoritati, ong-uri care mananca o caruta de bani nu niste fiinte care isi fac datoria de caine!!!!!!! 1000 un cap de caine??? Analizati cat ajunge la caine va rog!!! Nu judecati ca fraierii cat se cheltuie.
11
4
Pai sa fim seriosi totul se rezuma la bani ,ajutind pe adevarati nevoiasi nu iese cascaval,totul este pe interes.
15
2
Cu filmatu este o ideie foarte buna de pus in practica ,am stii si noi animozitatile societati
11
0
IARAS minoritatile ne conduc,cetateni incercati sa luati atitudine ,nu vrem ca cernavoda sa devina gradina zoologica din interesele unora
21
3
Trebuie filmate acele ,,,iubitoare de animale ,,, si trase la raspundere civica de catre stat si comunitate in cazul in care copii nostri sunt muscati de ciinii maidanezi
31
5
Treci fa cu gura-n pula sa fii in legalitate.
19
4
Du-te fa acasa sa te futa barbactu. Nefututa dreacu!
25
5
Si daca stiti ce bine reguleaza Liviu a ti fii geloase.
11
5
Bataie de joc marca primaria Cernavoda!!!! Nu vrem caini pe strazi,dar nu va bateti joc de niste fiinte ce au trait cu oamenii din vremea primitiva!!! Totusi nu e de mirare! La fel patesc si cetatenii! Pana unde???
6
24
Ce vaca proasta,cum zbiera frate,asa zbiara si la barbatsu in pula.
29
4
fa proasto, nu stiu daca te-ai prins dar si tu cam faceai rau cainelui cand trageai de ea ca o catea ce esti. Vrei sa-i faci un bine catelului? Trimite-l in afara si nu-l lasa pe strada.
21
1
Tiganul si cainele , frati sunt pe viata ! Crivatul si troienele , pe amandoi ii purifica ... De tot !
13
3
Nu va mai agitati asa, istorico! Du-te prin orfelinate, spitale, azile si ajuta-i pe cei cu adevarat nevoiasi... Lasa oamenii sa-si faca treaba..din lipsa de barbat adevarat zbieri asa. In zona aia, Columbia, te rup cainii noaptea.. i-ai si tineti-i in casa printre copii daca chiar iti pasa.
47
6
pai, aia chiar au o munca in comparatia cu idioata a carei unica activitate este frecatul mentei pe facebook.
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218