REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! SCANDAL la terasa lui ORESTE din Vama Veche

VIDEO! SCANDAL la terasa lui ORESTE din Vama Veche

Replica API 28 iunie 2020 | 00:46 29563

Mai mulți tineri au început să se bată în cursul dimineții zilei de sâmbătă, în stațiunea Vama Veche, în zona localului Molotov, terasă ce aparține lui Oreste Teodorescu, prezentator TV. Pe ritmuri de muzică, tinerii și-au împărțit pumni și picioare.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce au văzut imaginile, dar spun că nu a fost depusă nicio plângere după această bătaie.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.", a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Black Lives in the matter and Neomarxism la Oreste in bodega...pe minimal house seamana cu Kurdos
1
0
Ce plm cauta ciorile in vama veche , bai frate sa puna cineva niste oameni sa faca triajul inca de la intrare ... o sa ajungem sa ne distram iar in apartamente daca ii mai lasam pe astia sa ne invadeze spatiile
5
3
cred ca era marfa stricata
8
1
l-am vazut pe unu la stiri. omul se credea bear grylls si s-a legat cu lantul de copac, a aruncat cheia si a lasat rucsacu cu provizii la 10 metrii distanta. 3 zile a tipat ca idiotul dupa ajutor, legat cu lantul de copac. cat de idiot sa fii ma, sa faci asa ceva? survivor from the charpetian mountains.. a ha ha ha.
4
2
pensatii astia daca aveau poshete isi dadeau cu ele in cap .
16
1
Astia s-au batut ca muierile. O generatie irosita, nu sunt buni de nimic.
15
0
Nimic deosebit!!! Un card de ciori care au baut apa din balta!!!
18
0
I-a servit Oreste cu ceva faina sau zahar pudra!Nici el se pare ca nu este strain de obiceiuri.
10
2
Cateva " PIZDE " bete si colorate s-au batut ca fetele in CLOACA numita vama veche !
16
2
confunzi lucrurile amice. aia sunt tigani, adica electoratul PSD-ului
14
5
Si daca era terasa lui Bill Clinton ,tinerii aia ar fi fost mai destepti? NIste impuritati sociale si-au dat la bot si asta a fost. NImic politic,nimic altceva decat prostie peste care s-a turnat un pic de alcool care dezinhiba si face ca oamenii sa se dea de gol si sa arate cum sunt ei de fapt.
8
1
Sunt colorati rau batausii. De ce se inghesuie lumea la Vama Veche nu inteleg. Are un aspect de mahala interbelica si populata de tot felul de indivizi betivi si toxicomani.
15
1
tinerii frumosi si liberi!votanti USR si Stelica Ipocrica!pai in locul astora prefer pensionarii!macar aiaa au un dram de creier
12
14
Acu ma urc pe Vola si va Rostorn cotetu cu cocosei si boabe!!! Futu.va.ngura de lighioane. Marsh in mortzii vostri din sat!!!! Si Inca ceva kkatu ala cu amcefura amfora anafura ampula scoate gardu futu.ti mortii matii si tie. Gard da pui la cimitir la mata nu pe plaja. Plin romanistanu de kakati, bag vitanja in voi imediat CE cobor de pe vola!
10
3
Era un scandal pe teme politice. Oreste facea un miting de sustinere a guvernului Orban si in loc sa imparta dupa obicei, pixuri si caldari, impart pumni si picioare
10
8
Chiompalaul ala drogat ? Pishane-am pe muia lui de afumat !
10
4
ce barbosi uriti si scirbosi,isi dadeau palme si cica sebateau.astia se bat ca fetele,sint atit de prosti incit...La ce va bateati ba bouarilor,e plin de coarde,aveti bani?daca nu,stati la televizor,uritilor tigani!
10
2
aaa, erau alegatorii mei mai tuciurii...nu stiu ce au..de obicei tuciurii mei opereaza la buzunare. dar asa sunt cand coboara din copac. mai fac ca maimutele....ehhh voi romanuri proaste. ati primit ciori. luati ciori. ati primit branzari ca mine. luati branzari. natie de cretini. asa va trebuie. mars fara romani prosti. la sclavit. nu va vrem aici. romania e a noastra
14
3
cotetul de gaini a lui Oreste???.Explicatid este urmatoarea.Pupa prea frumos peneleul in organele intime de la celcu tata in gura pana la cel cu barba sura.Succesuri la lins Oreste catelul de serviciu al pnl!.
20
7
Pentru Mirela 27 iun 20:53 Mirela, va-ti ai scris tu, si corect e v-ati, deci, esti tare de tot in comment-ul tau.
13
0
Nu cred sa existe cineva ca in adolescenta sa nu fi dat ,sau luat , cativa pumni
8
4
Dadea bine tiganu, i-a rupt botu lu ala, fugea sarind prostu
6
4
Fata in fusta neagra da bine cu palma
9
0
s-au incins drogurile in ei
19
1
S-a agitat covidu-n ei. Se relaxau si ei cultural.
13
2
Ala in tricou alb nu e Fagadau?
15
3
asta este un nou stil de dans. Dansul drogalailor , beti. Totul a fost pasnic !
17
3
IA PUNETI HAZNAUA DE VAMA IN CARANTINA CA E FOCAR DE INFECTI SI DE INFECTIE !!!
20
6
Niste Drogalai
17
3
Bataie intre fete....ce urat maica....
32
3
sunt cam fumati baietii? sau asa se bat cocoseii in cluburile de fitze in 2020?
27
1
Pai ce ati facut mai baieti?Fara Mario Fresh si Jadore,pai vor lesina de invidie,cand vor vedea acum peste tot,ca voi va-ti batut fara ei!Nu se face asa mai baieti,o tiganeala fara vedetisme...
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367