REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO! Scandal monstru cu un interlop cu muşchii umflaţi!

VIDEO! Scandal monstru cu un interlop cu muşchii umflaţi!

Replica API 3 mai 2020 | 14:56 4285

Un scandal petrecut într-o scară de bloc din Galați a devenit viral pe internet. Într-un clip video postat pe Facebook se vede cum un echipaj mixt de poliție încearcă să legitimeze un bărbat recalcitrant, însă cel din urmă refuză şi se ia la harţă cu oamenii legii.

"Băi, nu mai ţipa la mine! Adresează-te frumos", i-a spus bărbatul poliţistului. "Îmi cunosc legile", a mai spus individul. "Nu mai pune mâna pe mine", i-a mai spus omului legii, care încerca să-l calmeze.

Polițistul care a intervenit a folosit spray-ul din dotare pentru a-l imobiliza.

În imaginile surprinse se poate observa cum doi poliţişti încearcă să legitimeze un bărbat care era recalcitrant.

Bărbatul refuză să fie legitimat "Băi, tu eşti nimeni pentru mine. Băi, eu îmi cunosc legile. De ce trebuie să-ţi dau ţie detalii", i s-a adresat tânărul. "Eşti obligat să te legitimezi", i-a răspuns poliţistul. "Cine v-a dat vouă puterea asta", i-a replicat individul.

La un moment dat, poliţistul folosește spray-ul din dotare pentru a-l calma pe bărbat.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci pentru tine cuvantul interlop are o conotatie pozitiva
1
0
Asta nu e interlop, este ghertoi ..nu-i mai confundati va rog
4
0
Acesti tigani trebuiesc castrati ptr. a nu se mai putea inmulti ..va fi prapad ptr. aceasta planeta cu aceasta etnie diabolica ..
7
1
Diicot, sa ai intrebe de unde isi cumpara masini de lux si stau toata ziua!
5
0
luam toate armele din depozitele militare, toata munitia. omoram toti tiganii si stergem de pe fata pamantului firma zip security. de unde mortii lor au astia poligon de tragere? armata, politia si jandarmeria tb sa merga la ei pt trageri! unde s-a mai pomenit ca institutiile statului tb sa mearga la poligon la aceasta grupare paramilitara numita zip security!
15
0
Daca era la americani, il calcau in picioare pe recalcitrant! Nu stiu cum se face dar toate scandalurile prezentate de media au avut ca protagonisti membri dintr-o anumita etnie!
21
0
Astfel e jigodii nu ar trebui sa existe. Politistul a procedat corect si chiar a fost prea calm pentru o astfel de situatie.
20
0
VREAU SA STIU POLITIA ROMANA DE CE LASI MOTOLIGOFRENI DESCREIERATI AUROLACI SA POCNEASCA PE STRAZI??? DE CE ACESTI SMINTITI SUNT LASATI IN VOIA SELECTIEI NATURALE???
16
1
Trebuia sa-i dea si vreo doua bastoane-n bot, cat tupeu pe ordinar. Felicitari politistului, pentru calm, rabdare si profesionalism!
30
0
La sapun cu ciorile!
32
0
In SUA baiatul asta era pe burta in secunda doi si daca se impotrivea arestarii, ori era imobilizat cu electrosocuri ori lemn la morga.
34
0
Ciorilor,interlopilor,analafabetilor
29
0
Toti tiganoii trebuiesc batuti cu bulanu la capatana !!! Mai ales aia veniti din afara !
29
0
unde vedeti voi muschi umflati si interlop aia sunt muschi umflati e doar o cioara tatuata cu ciocu mare politistul cam bleg de fapt la cardul de ciori nu timiti un politist cam nataflet si o domnisoara ia sa vedeti voi cum arata politistii americani si dupaia sa ziceti ca la ei e altfel
26
2
Da ce tare esti in gura , la primul spray ai fugit ca o javra latrand. In afara bati si terorizezi romancele tinere ca sa faci bani pentru tiganie.
26
0
Retardule invata sa scrii, nu cred ca esti departe de el de aia ai si conceptiile astea. Auzi cunoaste legea si el stie 2 litere din alfabet. La desunflat pe cioroi. L-au dus la sectie , l-au amendat ...s-a cacat pe el degeaba.
17
1
CER PARLAMENTULUI ROMANIEI PRIN ORDONANTA, TOATE CIORILE SA FIE EXECUTATE ASA CUM PROCEDAU LEGIONARI IN ANUL 1927
22
0
Fraer ala k a stat la vrajala cu gaboru trebia sa ai dea el primu neveu si sa ruzulva problema.tigangili alea da de nu tipa
2
30
si stim noi sa scapam de astfel de specimene, in special de manelisti!
22
1
Daozari care fac trafic de femei inclusiv mame si orietene, carausi de droguri si umflati la sala! Moarte ptr.acestia daca nu respecta legea!
31
0
Rupetile dintii la acesti 7mflati cu pompa! Politia trebuie sa aiba voie sa actioneze mult mai dur fata de astfel de specimene.
32
0
Diferenta de gabarit era de 2 la 1.
8
5
,,,conversatia asta asa colorata n-ar fi existat iar daca da,numai 15 secunde.
29
1
Obiceiul era ca politistii sa evite interlopii si sa se ia doar de persoane inocente ,sa le amendeze ca nu au bulletin sau alte d'astea. Normal ca interlopilor li se pare ceva complet aiurea sa fie deranjati ba chiar sunt scandalizati. Intr-adevar,foarte putini politisti lupta impotriva interlopilor,plus ca magistratii au grija ca pedepsele sa le fie cat mai mici indiferent de fapte.
31
1
Vai draga ce viata periculoasa au politisti care trebuie sa lupte cu monstri interlopi"cum spune M.P. in titlu",dati de pamant cu ei ma politistilor si dupa ce le puneti catusele si ii bagati in arest pe"fiorosi"astia cititile ce drepturi au cand in tara este stare de urgenta.
24
2
Votati Noua Dreapta si se rezolva toate astea. Sau poate votati ca si pana acum ...
21
0
Golanii trebuie incatusati imediat, fara prea multe discutii. Cu cat te " intinzi" mai mult la vorba cu nenorocitii astia, cu atat dai semne de slabiciune. S-au intors in tara toate sursurile care au tupeu, se drogheaza si incearca sa intimideze. Socuri electrice, gaze-n bot , bocanc pe gat si daca nici asa nu merge...glont in cap. Sa fie clar, cu tiganii, hotii, talharii, recidivistii, nu stai la discutii, actionezi.Legal, dar actionezi ! Prompt si eficient! Iar in puscarie, fara relaxare, la munca grea cu ei !
43
2
Curat murdar, monsher! Caragiale e mai actual ca niciodata in societatea romaneasca contemporana.
13
0
S-a incalcat un pic ordonanta militara de catre vecini. Amenda!
28
4
Un singur repros major am pentru politist, prea multa rabdare a avut, la primul semn de agresiune trebuia spreiat, dar e bine si asa pana la urma.
48
3
Futu-va-n gat de ciori borate ciorditore . Muie impuscati in cap fara comentari . S-au intors int ara toate pramatiile.. IMPUSCATI .. mai cheltuim bani pt ei la parnaie sa le dea de mancare ca au drepturi .. FUtu-va rasa in gat
56
1
Slaba legislatia
41
2
POLITIA IA ACORDAT PREA MULTA TOELERANTA ACESTUI KKT COCALAR CAREA SE CREDEA CEL MAI TARE,AVEM LEGII PREA BLANDE CU ASEMENEA INFECTI AI SOCIETATII NOASTRE. UITE IN SUA ,IN SECUNDA 2 ERA INPUSCAT .
58
3
In alta tara il culca pe burta cu catusile la maini interlopul scculii
57
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272