REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Senatorul Chiţac şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa

VIDEO! Senatorul Chiţac şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa

Replica API 13 decembrie 2019 | 14:59 877

Asociaţia "Constanţa Altfel" a organizat, vineri după-amiază, o conferinţă de presă, în cadrul căreia fondatorul ei, senatorul Vergil Chiţac, a anunţat că va candida în 2020 la Primăria Constanţa.

Asociația "Constanța Altfel" împlinește 2 ani de la înființare. Vergil Chițac a organizat un eveniment la care au fost invitați membrii asociației, dar și alte persoane publice. În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o în cadrul acestui eveniment, Vergil Chițac și-a anunţat candidatura la Primăria Constanța, dar independent.

"Aceasta este o decizie importantă pentru oricine, și pentru mine, evident. Ea nu trebuie să vină numai din motivația și din dorința de a face viața mai bună în orașul nostru. Însă acolo nu se poate ajunge decât dacă sunt îndeplinite două condiții, dacă oamenii au încredere în mine. M-am întâlnit și nu exagerez, cu mii de oameni, am vorbit cu ei direct sau pe Facebook, iar foarte mulți mi-au cerut să-i expun, să spunem, experiența, pasiunea, cunoștințele și serviciul în sânul orașului Constanța. I-am ascultat pe toți, i-am înțeles, am cântărit și cred că nu am altă opțiune și probabil voi lua o decizie conformă cu dorințele lor, îmi voi depune candidatura pentru primăria orașului Constanța, la fel de probabil voi candida independent.

Dacă voi ajunge la primăria Constanța, voi pune orașul pe șine, să repar ce au distrus autiștii aceștia timp de 20 de ani", a spus Chiţac.

Amintim că Vergil Chiţac a mai candidat la Primăria Constanţa, în 2016, din partea PNL.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popeye si Oliva
2
0
Ha. Mos Teaca la Primarie. Haios.
7
1
Vad ca majoritatea sunteti impotriva candidaturii lui Chitac dar sunt doar barfe .Nimeni nu face o propunere care sa fie viabila.Mare pacat si mare ptoblema pentru constanteni.
4
2
La alegeri, ies din casa sa-i dau un vot contra blocatorului palavragiu si mincinos de FAGADAU. In rest, nu mai cred in nimeni si NIMIC. Toti o apa si-un pamant. My 2 cent.
2
4
Besi ma traseistule
6
1
Frumusica si bestia, cam la asta s-ar rezuma proiectul Constant Altfel.
6
2
va este frica ipocritilor? recurgeti la jigniri ca nu iese Stelica Ipocrica primar?pai cu oameni ca Caragheorghe, Iani, Zelca la voi in partid nu aveti ba nici o sansa!
4
6
JEGOSULE DE CHITATC IAL PE CUPSA SI PE FAGADAU SI DUCETI VA DRACULUI PORCILOR
9
4
Te iubesc Felicia ..... las-o pe Cristina
12
2
Jeg uman are impresia ca a venit timpul sa roada m mult!
19
6
Sa fiu sincer Prostul asta de Vergil Chitac Nu are sanse la Primaria Constanta ma dal dracului de imbecil tampit de Vergil Chitac Nu are sanse la Primaria Constanta tot Domnul Decebal Fagadau Are Sanse pentru al doilea Mandat Pentru Primaria Constantei. Asa ca astia de mai jos mai taceti din gura ca numai prosti spuneti din Gura Baii Blegomaniilor Fuck Vergil Chitac!
20
17
Domnule "Primar" de mare, persoanele cu TSA sunt ca dumneavoastra. Atat ca ei nu stiu sa minta. Pentru folosirea acestei expresii intr-o tara civilizata nu mai scoteati nasul din casa... Rusine!!!
24
1
Adruana Minciunica, dl Chitac nu are 2 fiice, deci nu aveai cum sa fii colega cu una dintre ele.Rusinicaaaaa
10
6
Dar cat de penibili sunt, cei trei de la masa, cu Chitac in frunte! Oare, inainte sa apara, nu au discutat intre ei si fiecare cu el, insusi? Puterea asta te tampeste rau de tot!
17
4
a mai fost un amiral de uscat dragu , pensionar numit prefect si exact ca acest impostor , se ocupa de bunastarea familiei sale... ca dovada , acest tampit dragu a fost cel care mai apoi a facut parte din staff-ul de campanie al mascariciului dereglat psihic, numai pentru foloase personale... Atentie: la fel si acest oportunist chitac , un avar si interesat doar de castiguri materiale pentru familia sa.
30
8
Doamna Ovanesian nu este mana dreapta a lui Palaz la PMP? S-a dus la PNL si au dat-o si aia afara, acum e cu Chitac? Mare ti-e mila ta doamne si multi alergatori de la un ciolan la altul
28
4
Nu ai ce cauta la primarie , nu esti pregatit , si asta ne va afecta pe toti ! Nevasta poti sa o bati ,nu afecteaza interesele orasului...
31
6
Bai prapditilor barbatul este bisexual de mii de ani.. Veniti sa mi dati mie lectii. Faceti si voi scoli inalte si dupa aceea vorbiti.
26
5
Eu il voi vota cu atat mai mult cu cat este de al nostru. Ne am saturat de atata discriminare sexuala. Si noi suntem oameni
12
20
Mai retardatule tu nu stii ca lumea e condusa de homosexuali. Ce treaba are faptul ca amiralul e homosexual cu primaria?
22
3
Aveti grija, vergil se foloseste de oameni. Este mizerabil
31
6
Mai Virgil stiam ca ai inclinatii homo inca din facultate da sa ti bati si nevasta... Acum inteleg apropierea de Ovanesian ea lesbiana tu homosexual...
32
9
Bai boschetarule de iti bati nevasta?
26
5
Un moment de a dreptul emotionant. Doamna Ovanesian, ambitioasa, si a dus baietelul sa candideze. Asa e doamna... altfel o sa mearga cu un primarel in subordine toate actiunile de excrocherie...
29
3
Acest animal mincinos isi batea sotia. Am fost colega cu una dintre cele 2 fice ale sale pe cand amiralul de plaja statea in zona Bratianu. S a despartit de nevasta si apoi s a impacat cu aceasta dar bataile au continuat. Cine il cunoaste bine pe acest ipocrit denumit amiral sa mai scrie. La momentul potrivit vor iesi la iveala si probele ca n cazul Geoana Base.Daca il asculti pare un bun orator insa sa ne spuna concret ce a facut pentru oras in acesti 2 ani la carma asociatiei. Alte asociatii au facut vezi speta Constanta Restart.Un mincinos agresiv si misogin, de aici apropierea de Ovanesian
35
6
de la un profesoras care se preta la 50-75EUR sa dea note de trecere la ANMB la mecanica fluidelor la primar e cale lunga. Sanatate taica si noroc.
37
7
Respectuos va spun ca vecin al domnului Vergil. Omul nu merita nimic, dar absolut nimic. Nimeni nu-i ajunge la nas. Este greu sa dea si buna ziua. De cand este in functii inalte parca este mai mult acasa decat in parlament. Pentru a fi senator iti trebuie iubire de tara si acest om in afara de sine insusi nu are pe nimeni la suflet.
33
7
Doamne fereste cata falsitate. Pai tot timpul ai vrut sa candidezi la primarie. Dupa ce nu te a primit niciun partid ai fost obligat sa mergi ca independent. Dupa ce i ai tradat pe PNL ai inceput sa ataci blocurile si planurile de urbanism poate poate te o alege cineva. Acest amiral de uscat nu a facut nimic pt orasul nostru ci doar a atacat avand o pe Ovanesian avocat toate proiectele primariei. Asociatia Constanta Altfel este o marioneta a lui Comanescu de la GSP care nu da salariile la muncitori...
33
7
Tot respectul pentru asociatia Constanta altfel, care a anulat regulamentul parcarilor si autorizatii de construire pe terenurile dintre blocuri ! Ne-am saturat de golani si machedoni la Primarie! Succes!
22
23
Chitac, alt prost....bleah
31
8
Asta vrea sa ne lase cu ochii in soare, cum i-a lasat pe penelisti. Nu, mersi!
33
10
Serios acum cele trei maimute de pe scene nu au cum sa i a mai mult de 3 4 la suta. Singurul candidat care il va invinge pe fagadau si gasca lui de idioti va fi reprezentantul pnl pentru ca lumea va vota negitiv anti psd. Cat despre mult spus dl chitac mai bine ma abtin.
27
11
Iar pompeaza Comanescu bani in campania lu dom profesor
35
7
crede ca daca o are alaturi pe zapacita aia de ovanezian va castiga...!?! iar amiralul care a vazut marea de pe plaja nu este decat un oportunist , avid de bani pentru familia sa si cu un caracter foarte urat.
32
11
Vergil, te votam sincer pt ca esti curajos! Daca o fortezi te potoleste cineva cu o functie de senator, sa nu ne incurci treburile politice! Trebuie sa ceri voie in port dar situatia stapanului este incerta ca are datorii mari si salarii neplatite la oameni de mult timp! Toti care s au perindat pe la platformele stapanului o sa ti de votul de blam! Cantareste bine asa cum ai declarat azi si mai bine ti ai vedea de pensie, fara sa te onfluenteze, Felicia ca ea sta bine fata, are bani din procese si iubita ei o asteapta prin vacante... cu gainarii aia de azi prezenti nu ai cum sa castigi!
24
10
Chitac Primar nu are candidat Felicitari !
17
34
Bey vergile ,arunci banii luati spaga de la studenti pe fereastra, esti chiar fraier , sincer
36
13
Din Tomis Nord si tigania din oras la cap de linie 48,in Palas si te votam cu tot familionul.Ajunge cu mocangeala ptr votantii psdisti,ajunge am platit caldura si apa acestor plosnite care refuza s munceasca si doar ne jefuiesc si ne vandalizeaza masinile,se plimba gratuit pe ratc ca sa aiba el fotoliul caldut la primarie.Ies romanii la vot sa isi recupereze orasul.Jos Fagabou, predecesorul lui Mazare si sustinatorul plosnitelor pe banii nostri.
26
22
Tepar pe fond, farseur pe eticheta
40
14
Dar care dintre cei trei barbati este acest Chitac si ce a facut pana acum pentru urbe?
38
11
Va place sau nu, este cel care a avut barbatia sa si anunte candidatura ca independent, in vreme ce politrucii nu si gasesc reprezentantii! Daca la ora asta, usr n are un om de incredere, daca psd nu si a gasit reprezentantul sau pnl a ajuns la concluzia ca n are oameni de valoare, atunci sunt niste carpe! Partidele serioase isi cresc oameni de valoare astfel incat sa i poata promova atunci cand este nevoie. Din pacate, Constanta n are asa ceva, toti sunt o mare famiglie. Singura persoana de incredere, care a iesit la bataie, este AMIRALUL! Bravo AMIRALE, ai dovedit curaj! TE VOTEZ!!!
19
38
Tampitule nu o mai jigni pe mata asa. Gura mati de nenorocit, nici nu ai idee ce inseamna un om autist si folosesti termenul. O sa te voteze bucifal
29
10
Am inteles,nu este bun dar ce facem daca avem de ales intre Popica Unicul si Chitac?
18
13
Miroase a oportunism de la o posta. Da si a ciolan, nene Chitac.
38
16
Si acum postacii sunt invitati sa isi scrie toate frustrarile. Constanta o sa fie altfel in 2020, baieti, a constantenilor, nu a oilor! Game over!
22
29
Ovanessian?
24
7
sa tragi tzeapa partidului care te-a facut parlamentar, apoi sa te milogesti de Alde sa te primesca si pe tine in partid dar sa iei flit, Alde care din foame de membri a primit-o si pe femeia de servici, iar apoi sa te declari independent, inseamna sa fii secatura politica perfecta!Ca "independent" are chitac atatea bani pentru o campanie electorala? Si daca da, de unde? Din fostul salariu de bugetar sau din pensie? Sau urmeza sa "achite" "datoriile" celor care il finanteaza, atunci cand ajunge primar? Concluzia: perfect ptr functia de primar al Constantei! Prostii sunt invitati sa-l voteze!
50
18
Nu sinteti facut ptr primarie , vedeti- va de drum !
45
21
PSD sustine candidatura lui Chitac.
14
30
Bhai ipocritilor, voi atat stiti sa jigniti si sa aruncati cu laturi in stanga si dreapta? Preferati un Primar inalt si frumos dar agramat si hot sau unul modest, citit, educat si bun gospodar? Pai omul asta a avut multe realizari in viata lui profesionala care l califica pentru Primarie! Vreti sa alegem din nou hoti, prosti, agramat si incompetenti? Pai ma intereseaza pe mine ca e ingamfat daca stie cum sa ne gospodareasca banii, daca ne vom plimba in siguranta pe strazi, daca vom invata in scoli civilizate, etc, etc?
25
41
Un trantor pe pensie de militar care reprezinta interesele mafiei din Port! Sub autoritatea lui Gabi Comanescu si a Feliciei iubitoare de femei!
58
19
Chitac Spritac fabuleaza!
46
14
Te-ai dat bre cu americanii si a doua zi te si vezi primar. Nu-i obligatoriu, chiar daca Base si Werner au castigat cu ajutorul lor.
39
16
Autistii? De ce jignesti autistii? Esti cam obosit, cred ca trebuie sa mai dormi vreo patru ani.
47
16
Nene Chitac lasa_ne .Nu ai nici o sansa
52
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218