REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO SENZAŢIONAL! Accident rutier la CET: s-a OPRIT cu mașina în GARD

VIDEO SENZAŢIONAL! Accident rutier la CET: s-a OPRIT cu mașina în GARD

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:11 618

Nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere și a provocat un accident rutier. Astfel, două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre ele oprindu-se în gardul unui imobil. O persoană a fost rănită.

O femeie în vârstă de 39 de ani a condus, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 7.30, un autoturism pe strada Câmpinei din Constanţa, dinspre strada Ion Ursu către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu bulevardul Aurel Vlaicu, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Cedează Trecerea, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani. Acesta se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Caraiman către Şoseaua Mangaliei. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil. A rezultat vatămarea corporală usoară a conducătoarei auto. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-o fi dus femeia sa ia apa calda
2
0
Sa vina ma-ta rutiera! Este urgent!
0
2
Ia lasa tu statistica si casca gura in trafic sa vezi cate accidente se petrec cu autor moral o femeie. Femeile au prostul obicei ca dupa ce au facut-o de oaie sa si fuga rapid de la locul faptei. Pe principiul, am comis-o, m-au evitat fraierii, daca s-a petrecut vreun accident si eu am scapat nesifonata, nu ma intereseaza, ala care pica vinovat e fraier. Pai sa nu-ti dau analis ma Anais ?
2
0
Mister, ia spune si mie ce treaba are sula cu prefectura...adica ce treaba au regulile de circulatie cu indemanarea la volan?? E adevarat ca noi respectam mai putin decat femeile regulile de circulatie dar asta nu inseamna deloc ca ele conduc mai bine si ca sa-ti dau un exemplu chiar din comentariul facut de tine cu faptul ca ele au carnetul suspendat mai rar iti spun atat: un barbat daca merge cu viteza, peste limita legala nu inseamna ca e un sofer prost..cu asta am incheiat...stai jos ca esti cam prost..ai nota 2
1
0
Din milioane de spermatozoizi tocmai voi v-ati nimerit sa iesiti. Nu mai scoateti cifre din Uranus ca nu e frumos sa mintiti. Si nici sa vorbiti asa de urat despre propriile voastre mame. Probabil ca la voi nu se uita nici o femeie nici daca o platiti. Nici macar alea oarbe.
1
0
Ramaneti la mentalitatea voastra, femeile respecta intr-un procentaj mai mare regulile de circulatie decat barbatii, au mai rar carnetul suspendat, asta o spun studiile facute de politie. Acum daca esti misogin, e problema ta, dar nu pune toate femeile in aceeasi categorie
3
2
Ar trebui sa lasati politia sa spuna cine e vinovat nu sa trageti voi concluzia asa in coltul strazii. Daca vrei sa fiti profesionisti
4
0
Va rugam actionati pe strada Moldovei dupa ora 16.30 ca se circula cu viteza mai mare de 50 km pe ora dsi vireza admisa trebuie 12 km pe ora, este totusi strada de cartier, deci zona poate fi populata si de copii care se joaca. Veniti de urgenta, este un haos de nedescris masinile trec una dupa alta ca la raliu, cu viteza luminii. SA VINA DE URGENTA POLITIA RUTIERA.
2
2
O cheama Monica, sta pe Ion Ursu..e buna de pula, dar are muia....seamana a castravete murat...
3
4
ti-ai pupat nevasta ? grav !.....
0
5
Maicamea e buna la toate dobitocule..e femeia perfecta iar un ordinar ca tine n-o sa gaseasca niciodata o asa femeie....tu o sa dai limbi in ceasca numai la curve ordinare...si o sa futi numai nespalate...cretin ordinar ce esti...
5
2
Da' ma-ta , e buna la futut...?!?
0
5
FEMEI, FEMEI si iar FEMEI....peste 70% din muierile astea sunt bune la cratita si la futut...unele nici macar la astea nu se pricep...de sofat nu mai vorbesc ca....degeabaaa!!!!
10
5
egal pericol public in 80% din situatii.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272