REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! Șoșoacă a descins în Valea Jiului: SHOW cu minerii, senatoarea cheamă la proteste împotriva 'ASASINILOR de la putere'

VIDEO! Șoșoacă a descins în Valea Jiului: SHOW cu minerii, senatoarea cheamă la proteste împotriva 'ASASINILOR de la putere'

Replica API 21 februarie 2021 | 01:44 4002

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în Valea Jiului, între minerii care protestează față de condițiile de muncă și pentru că nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă. Șoșoacă a cerut proteste masive de stradă împotriva ”asasinilor economici de la putere”.

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă.

La această oră, Șoșoacă ține un discurs în uralele și aplauzele a câtorva sute de mineri.

”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”, scandează minerii.

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a spus, de la microfon, Șoșoacă, iar minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

”Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca a evadat de la Socola paiata asta grasa de sosoanca , numai cretinisme iasa din gura ei. Legati-o si inapoi la Socola cu ea.
3
1
Mi-a placut foarte mult interventia domnului presedinte Iohannis in legatura cu situatia din Valea Jiului. Sigur, a mai avut si alte interventii inspirate cum au fost cele din urma incendiului de la Matei Bals, Piatra Neamt, 24 ianuarie, ca sa nu mai vorbesc cum la inundatii, remorcat de o salupa a SPP, cu placa sau schiurile, pe apa, a organizat ajutorarea sinistratilor. Bravo, Domnule Iohannis si un aplaut pentru toti cei care l-au votat!
1
0
Am incercat sa ascult LIVE vizita lu sosoaka.Nu am putut sa o fak decat cam un sfert da film ca mi-a venit sa ma pis si am inchis de tot.In primul rand acolo totul a fost regizat.La faza asta zuza a fost desteapta si a speculat nemultumirea minerilor.Dar ori ea e o cretina cum adevarul asta e ori pe mineri i-a manipulat zombie ca pa labus sau pe lache.Pe de o parte SOSOAKA le cere la mineri sa vina si sa atace Bucurestiul si sa puna impreuna cu ea mana pe putere iar pe de alta parte in acest filmulet reprezentantii minerilor declara ca ei nu fac politika-vor doar sa-si primeasca drepturile.
6
4
CRED CA VITA ASTA E GAY..UN TRAVESTIT BLOND DE 130KG..UN ,,VACA" DE OM
8
5
in secolul asta vremea carbunilor a cam trecut .minerii se pot reprofila dar sunt creduli si mereu sunt pe partea proasta a lucrurilor.Blestemele celor ucisi, batuti si schinjuiti ,tineti minte ca s-a gasit masina de scris la peneteu ,de hoardele lui Iliescu si Miron Cosma se intorc si isi fac efectul .
13
3
avida dupa publicitate.
8
2
Ce mai vrea si curva asta? A juns mare senatoare si acum se baga in toate precum chilotul in cur! Ce pula mea a facit pana acum? In ce procese celebre a pledat? Ca pana la alegeri nu a auzit nimeni de zdreanta asta! Nu se gaseste nimeni sa se lege putin de ia pt instigare la violenta?
19
8
pe bune???dar acum 2 ani cand hastagstii chemau lumea in piata victoriei sa dea jos ciumarosie???
11
16
Daca vrei sa spui ca Sosoaca este lafel de tampita ca V.C.Tudor atunci da ai dreptate chiar il si intrece in nebunia ei,altfel nu se compara proasta asta cu Vadim care era si el dus cu pluta dar prost nu era.
13
5
Cred ca suntem o tara unica pe planeta! Ce tara mai are diaspora?
5
0
Are asta o gura ca ar putea fi angajata sirena in port! Ca politician nu e buna decat de circ si scandal! Are priza la presa pentru ca le da o paine buna de mancat. Romanul e avid de stiri cu scandal balamuc si chilotareala
27
5
Ar trebui arestata pentru instigare la violente. E o proasta nespalata plina de coji in cap care crede acum ca a descoperit apa calda. Merge din tragedie in tragedie si unde este o drama hop acolo si ea, tipand si gesticuland...
27
10
Mesajul este excellent. Politicienii au vandut tara insa , Doamna nu prea are "lipici" la astia mai tinerei anti ciume rosii, dar nascuti in "democratia" post revolutie. Trebuie ales un gay din asta usr-ist sa spuna adevarurile astea, gen barna, ciolos, pliculet Dan...
8
21
A scapat scroafa din cotet...
27
8
Vino fa si la Cta...Da ,da.... De pe acoperisuri de unde avem pozitie la luneta te luam.....Da,da vino draga.De intrat intri in oras....
14
8
Iesi fa reacu de grohaitoare. .mahalagioaica reacu.si aia din valea jiului au lasat o sa isi faca numarul. Trebuia alungata de acolo. Scroafa grohaitoare
25
8
VAI DE PLA NOASTRA A AJUNS SA FIE BAGATA IN SEAMA SI O DERAIATA CA SOSOACA ASTA
30
9
asta i demagogie curata
12
7
bravo sosoaca! ne am distrus USR pana si ultima speranta! probabbil tu esti ultima speranta! vino si la cta!
12
28
dE ASA PARTID SI ASA REPREZENTANTI,CUM ESTE AUR MAI O PARANGHELIE MAI O RIVOLUTIE CU MINERI ,MI SE RIDICA PARUL IN CAP CE VREMURI TRAIM .
20
8
O doare drept n sosoaca de muritori , mahalagioaica si a luat flit si acum umbla cu populisme!
32
10
Sunt kwj si iti multumesc ca ma sugi la salam si in rozeta plina de cacat.De limbisti ca tine este nevoie...fi pereseverent !...
5
15
ba muistilor bagamias pulan gura voastra!
7
17
Sa impuste careva aceasta suina imputita!
24
11
nu mai are curaj lumea sa iasa in strada , te amendeaza vroiam libertate , ca sa iesi in strada trebuie sa te autorizezi ha ha ha
6
16
Aveti ce-ati votat...
29
4
Aceasta pseudo-ana pauker isi bate joc de oameni disperati in propria disperare ca nu o baga nimeni in seama. Asta inseamna sa dai aripi unor oameni cu minti mici. Stim toti sa aratam degete, insa nu stim sa gasim solutii. Madam sosoaca , in infinita sa inteligenta, sa dea solutia, ca sa acuz stiu si eu.
32
10
Sosoaca,,,asta vrea sa calce neaparat pe urmele lui Udrea !
18
5
Romani opriti talharii din Guvern sa vanda tara ! Vor sa vanda minele , Portul Cta , CEC-ul ! Ne-au prostit sa-i votam , i-am votat si acum ne mint , ne taie salariile si pensiile ! Si Ala se duce la schi la Paltinis ! Au murit 20 de oameni arsi in spital si nimeni nu este vinovat , nimeni nu e tras la raspundere ! Arahat isi face afacerile , U.S.R.-istii satanisti care batjocoresc Biblia ... isi pun statui cu draci prin Primaria sect.1 si poporul este indobitocit !
19
30
Atentie Bucuresteni.Minerii vin la voi.Vor exista distrugeri si violuri.Stati in case.Nu iesiti pentru siguranta dvstr.
14
17
E simplu cu ce am gresit. Ne-am omorat conducatorul in ziua sfanta de Craciun. Luati acum democratie si libertate si va spalati pe cap cu ele.
23
18
Cat de curand va fi infiintat Partidul Legionar.Astia nu vor respecta nici o lege.Bum-bum.Atat
25
7
Cred ca e momentul revenirii comunistilor... Sa vezi atunci....
17
17
Sa ii sugeti vreju lu sosoaca. Beliti pl simtiti ca se strange lantul ala? Va vine vremea in curand securistilor.
13
34
vc tudor egal sosoaca.
23
9
minerii ulii!in amerika o miha cu 20 de mineri si un utilaj de 500000 cocari produce mai jult decit mihele astea cu mii de mineri si zeci de mii de trintori bugetofagi!ue sosoaca,vezi ca miron a ajuns la pirnaie pina la urma.te asteapta si pe tine scirboaso!
24
12
Poti sa imi sugi pizda plina de ciclu jegule ordinar.Sa ma cac pe tine si pe tot neamul tau de zdreanta
11
35
Ma napadeste o tristete ca dupa 30de ani de capitalism salbatic, avem parte de sososaca de mineri , il vedem iar pe Miron Cozama , vedem conducatorii aroganti fara scrupule , Doamne cu ce am gresit noi , poporul Roman ?Ce este de facut ?
38
9
la prietenul lor ucigasul nea nelu ??? Ala ii ajuta sigur !!!
29
7
s-a urcat scroafa in copac
40
16
EU SUNT KAKAT CU MOT DE CASE HOT!!! KLAUSSUGEL KAP DE VITEL ALINTAT KAKAT cel MARE
17
31
Vaii Jiului, este veche. In primul rand, firmele capuse cu interventia politica. In al doilea rand, exploatarea in subteran a carbunelui, nu este rentabila, luata singular. Apoi minele odata inchise, vor da mari batai de cap cu focurile de mina. Carbunele autoaprins, greu va fi controlat. Daca tot vor sa inchida doua mine, atunci sa relocheze minerii la autostrazile din munti, se pot face prin tuneluri. Sii nu vor costa mai mult decat cele de la suprafata, daca luam in calcul intretinerea in timp. Din pacate, NU SE VREA saparea tunelurilor de romani. Se vrea parandaratul de la straini?
18
6
Sosoaca rupele pulili
11
23
Ala cu Lega Norte, .. Usor batelus, sa nu-ti rupi gatul singur! Dc esti nervos bate-ti nevasta! Ce ai cu femeia asta? Si totusi o dorim si pe ea la Cta ca pe o gaura in prezervativ.
12
16
in absurdistanul lui rahat cu mot de case hot,termocentrala mintia functioneaza pe baza carbunelui de la poarta ceace nu este posibil,trebuia sa aiba rezerve de 2 saptamani cel putin,daca de oprit s-a oprit usor de pornit va fi greu si de durata,deva va tremura pana la primavara,pe langa cei cativa mineri ramasi si pe care clica lui malai mare n-o baga in seama se vor alatura zeci de mii din locuitorii devei,tot inainte sosoaca
10
19
Eu cred ca ea are dreptate Nimeni dintre politicieni nu da 2 bani pe poporul asta amarit care traieste in saracie si care nu face nimic de 31 de ani decit sa distruga tot ----
24
32
Degeaba, sosoaca! Nici macar minerii nu vor sa te faca posta, la cat esti de proasta, grasa si urata. Mai esti si parsiva. Te-ai dus la oamenii aia necajiti ca sa-ti faci tu publicitate. Mare scursura esti! Un caracter mizerabil.
49
19
Doar sa ai mai rupa sacosa si ei.
14
3
Sosoaca asculta cu atentie.....daca calci si in Constanta ti-am luat gatu.Te urmarim.Va fi macel.Baga la cap.Nu e amenintare. Gruparea Lega Norte.
35
33
Bravo Diana! Este purul adevar ceea ce spui! Poate explodeaza si mamaliga odata!
30
53
sa vina la cotroceni sau la schi.
12
25
Cand uiti ca esti politist! pe iutube, cu dedicatie speciala
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108