REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Video! STELIAN Tocia SE SPARGE în FIGURI: Ce să fac, măi băieți, cu BANII ăștia?

Video! STELIAN Tocia SE SPARGE în FIGURI: Ce să fac, măi băieți, cu BANII ăștia?

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 14481

Stelian Tocia, aroganță în plină pandemie! S-a filmat, recent, în timp ce ține în mână un teanc de euro, să arate lumii cât de potent financiar este el. Tocia se întreba ce să facă cu miile de euro pe care le flutura în fața camerei, să cumpere porci sau să dea o petrecere?! ”Ce să fac, măi băieți, cu bani ăștia? Vine Moș Crăciun, am luat și porci, am luat și de-alea! Nu știu, să mai iau un porc, să mai iau o ladă de porci, facem și petrecere, să fie bine. Hai, vă pup!”, a spus Tocia. Nu se știe daca bancnotele sunt adevărate sau false.

Stelian Tocia este unul dintre cei mai controversați afaceriști de la malul mării. A avut pe numele lui mai multe dosare penale, pentru diferite infracțiuni, cum ar fi evaziune fiscală, contrabandă, iar acum furt. S-a făcut cunoscut în urmă cu peste 10 ani, când deținea clubul Morgana, în incinta Casei de Cultură din Constanța.

Un trecut ”glorios”

În urmă cu 10 ani, el a fost săltat de polițiști și cercetat pentru mai multe infracțiuni. La acea vreme, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor au stabilit că, în calitate de administrator al Ascom Transport SRL, în perioada ianuarie 2008-iunie 2010 a evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni reale privind achiziţii de mărfuri, cereale, plante oleaginoase, utilaje, cât şi servicii de transport. Tocia a cauzat un prejudiciu la bugetul statului în valoare de 2.700.000 de lei. Anterior, el mai fusese reținut şi cercetat de DIICOT, după ce a fost prins cu maşina plină "ochi" cu ţigări de contrabandă din magazinele duty-free din Vama Veche. În 2014, polițiștii au destructurat o nouă grupare specializată în contrabandă cu produse accizabile, alcool şi tutun. Cine era capul rețelei de această dată? Tot Stelian Tocia.

Pe 1 aprilie 2016, individul a fost trimis în judecată, din nou, într-un alt dosar, tot pentru evaziune fiscală, iar mai nou, acesta se pare că se reprofilase: s-a apucat de furat. Tot în 2016, acesta a fost trimis în judecată pentru furt, în dauna Kaufland România și condamnat. În prezent, este cercetat pentru infracțiuni la regimul vamal. Inițial, dosarul fusese trimis în judecată însă, în septembrie, judecătorul de cameră preliminară a decis restituirea cauzei la procurori.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa se distreze nevasta sa..ca i place tare rau..in spate si in gura
0
0
bah esti bulangiu nu te ai facut destul de ras?
0
0
Dar nimeni nu spune aici de steli tocia ca este si homosexual asta ati omis sa spuneti
2
2
Sa va dea toata lumea mumu.tie si lu distrusu ala de mita,combinatorii plii mele.doi drogati
3
2
S'a filmat la un schimb valutar ca sa arate si el ceva, dar la final se aude vocea doamnei 'Gata?' Hai da banii inapoi ca ti s'au murdarit mainile de la ei
2
0
Acum ai bani ? Fa si tu o pomana pentru nea Nicu Tasca,pt ca banii pe care ti ia imprumutat in 2015 ai uitat sa inapoiezi
10
0
o cioara si un machidon !
2
0
ce penibil...
3
0
lasati l pe stelian in pace ca e baiat de nota 20
2
10
Puie MNL !!
0
4
Patronii de la Muse sunt homosexuali !!!
8
2
Si proasta asta de MARY se bucura ca o plimba si primeste banii de haine .PACAT DE SCOALA CARE A FACUT .IL FACI PE BAFANE DE RUSINE
12
0
MERGETI LA DOLCE VITA !!! LA RESTAURANTUL DE LA SUBSOL !!! PS SA AVETI MULTE PROCESE VERBALE SI PASTA MULTA LA PIX !!!
10
5
acum ca a luat examenul la prostie lasati-l in lumea lui Eu cred ca sint bani xeroxati
9
1
De banii aceia s-o futi pe ma-ta!
10
0
Distrusu asta e tovaras cu drogatul ala de mita soare,Se drogheaza la cocina aia a lu tacsu din spate de la birourile primariei.i-o mai da mita pe tovarasa lui sa o arda si puscariasu de tocia
11
0
Muye psd muye mokanes romanes tzigoina. Afara cu mokanes romanes tzigoina din Dobrogea
3
7
de unde ai luat imprimanta ca e calitate
8
1
Om fara minte ,idiot tot ce trebuie....faci de rusine natia pe atatia cat mai sunt cinstiti...
21
0
Hai la table!
6
1
A vandut maia 10000000 de placinte sa fluture mucul asta truda ei
6
1
Ce sa ceri de la un machedon jegos cu 4 clase
22
5
Tu te-ai dus la puscarie pentru o husa de telefon furata din kaufland zdreant-o, si acum te pozezi cu banii altora? in garajul lui silviu da-ti furturi din containere pe banda rulanta, ia-ti ars pe moldoveni de tigari cu ciusca de la eforie si marius de la slobozia, fumati zilnic droguri toti, faceti numai infractiuni, si tu esti atat de handicapat sa te pozezi cu banii luati credit de altii?Cat de incult sa fii,cat de handicapat, prost si retardat sa fii?dar daca ai spus machidon, ai spus totul.ce pretentii sa ai de la un zdrentoi ca tine, un atarnator si un fomist.
23
2
afara afara cu makidoni din tara
14
10
Doamne, cat de idiot sa fii sa faci gesturi din astea?
23
0
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
6
9
handicapatilor
8
4
Asta cere tigari acum nici bani de cafea nu are vine pe la noi unde jucam remy si ne cere bani sa i ia chiloti la nevasta
12
0
Machidoni ar trebui exterminati sa nu se raspandeasca prostia!Norocul nostru ca nu este contagioasa.traiesc primitiv
16
8
Prostul pana nu e fudul nu prost destul;dar daca chiar nu stii ce sa faci cu bani ma Steliene intreaba-l pe I.P.S.Theodosie Spagoveanu cat costa un loc in rai pentru ca diliul ala este in stare si sa vanda locuri in Imparatia Cerurilor, cica are el pile la Sfantul Petru.
13
2
Da banii la oameni!!!!! Da banii, ca fuge lumea de tine e strada ca sa nu le ceri bani, baaaaaa Stelica ! Tine de banii, Stelica, ca e pandemie si e inchis mai peste tot!
16
0
Probabil nu stie ca bancnotele de 500 de euro au fost scoase din circulatie
17
3
omul cand e prost prost moare astea se chiama basini de 2 lei pana nu si miroase putin nu e prost destul
17
2
Alt bou de machidon
24
3
Adusi saptamana trecuta cu bry de la sofia .falsi
14
2
asta e restul meu de la paine. i-am sa faca si el sarbatorile,
8
3
Cap de oita
19
2
Bah, cat de prosti sunteti! Nu vedeti ca nu sunt bani lui. Sunt a celui care ii depunea la casierie. Acum, nu stiu daca la pacanele sau banca. Omul e lesinat, ascultati la mine. Banii s-au dus pe avocati, taxe de protectie si alea alea. Oricum, feriti-va de makidoni. Nu faceti afaceri cu ei, odata si odata, tot va arde. Pentru ca asa sunt ei, o au in sange, genetic. Mai sunt si 20 la suta baieti de treaba, dar nu au afaceri. Si sa nu stati sa ascultati vrqjelile astora, ca va cere o tigare.
29
2
Daca spui makidon, spui tit. Gunoaie arogante
34
6
Tira vinira tota fudjira!
14
2
Sa incepi sa cumperi Tamoxifen din ei
13
0
SA PUI DE CAFEA. LA 6 DIMI SUNTEM LA TINE. SALUTA L SI PE NAS!
13
1
doamna ce dobitoc....
15
0
5 makidoni la funie in 2021 !
15
3
Sa i sugeti pula lui Tocia
3
31
Stefancule uite l pe noul tau tovaras. Poate va vad si procurorii. Oricum cine se aseamana se aduna
17
4
Stelica, handicapat mintal, te gandesti vreo clipa ca si 2 baieti, animalule, care mor de rusine cu un tata infractor basinos ca tine!!!! Tu stii mai animalule ce e aia rusine?
38
4
La puscarie cu el!!
17
2
banii de audi?! Totototo... ce o sa te faci acum ca ai intrat in ei?! Mergi pe jos
17
1
Oricati bani etaleaza, tot niste ciobani semidocti si primitivi raman.
32
4
Azi ar tb sa-i bata fiscul la usa. Nu cred ca poate justifice provenienta banilor. Confiscat banii si dosar penal, asta s-ar intampla intr-o tara normala.
27
1
Normal ca nu il ia nimeni la intrebari pe ciobanul asta caruia ii miroase botul a ca...t de oaie, pt ca toti cei care ar trebuiisa faca asta sunt mai hoti decat el.Daca era facocerul asta nascut in Germania ,ramanea pe el numai cu chilotii din par de oaie.
27
0
Cand lumea le spune ca machidonii sunt exact ca tiganii acestia se supara. La fel sunteti bai. Machidonii au distrus Constanta.
46
10
Nici nu-ti ajung banii aia pentru avocati,procurori,judecatori,gardieni,colegi de celula malaci tatuati sa nu stai capra.In fine daca-ti place te poti eschiva si sta!
27
1
CHIAR NU VA SESIZATI DE UNDE SAGEATA TOCIA STELIAN ARE BANII SAU A CUI SAGEATA ESTE EL NU ARE DE UNDE SA AIBA BANII LEGALI .
24
0
Faci cadouri la copiii saraci ai curaj
18
2
Ce sa faci cu ei? Ii dai pe la judecatori sa te scape de puscarie, sau ii investesti in cateva camioane de tigari ca si asa primesti achitare
31
0
Asta i o foame de om ,care bani de la toti.
24
0
In Constanta pana si hotii sunt dezastru .
32
1
bravo finule
4
23
Akma sa vedem ce zice rominii care are 3000 lei salar? Cum se oftica ei ca nu o sa aiba banij aia gremada niciodata an vieata!
7
38
Machidon frustrat egal machidon evazionist si asta o stiu 95 la suta dintre ei.....atat scriu ca mi-e scarba de rasa asta........
48
12
Are nasul rupt. asta nu se mai face bine...
29
1
Pai ce sa faci mai Tocia...poate-ti mai platesti niste datorii. Vezi daca postezi filmulete...maine o sa-ti bata lumea la usa...si iar nu mai iesi o luna in oras...pana se vindeca vanataile. Credeam ca ai invatat ceva la parnaie, dar esti la fel de prost ca inainte. Are dreptate asta de mai jos...frustrat...putin spus...
42
0
Dute la kaufland si plateste tekefonul furat retardule
49
1
Un frustrat cumnata-miu asta ! De la facultate i se trage
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108