REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO! Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE, lăsat în COMĂ în plină stradă

VIDEO! Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE, lăsat în COMĂ în plină stradă

Replica API 6 mai 2020 | 00:04 16900

Un scandal ce a avut loc în seara de duminică, 3 mai a.c., în Hârşova, s-a încheiat pentru un tânăr pe patul de spital, în comă, iar pentru un altul la secţia de poliţie. Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit cu bestialitate pe bărbatul de 32 de ani, acesta din urmă căzând la pământ. S-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă.

Acesta a fost reţinut, fiind propus spre arestare preventivă în cursul zilei de marţi, după ce l-a lovit, fără motiv, pe bărbatul de 32 de ani. Tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cum s-a întâmplat totul!

Agresorul Asan Regep, zis Bombe, fratele lui, dar şi şoferul lor, cel din urmă poreclit Lele, se aflau pe strada Tabiei, lângă autoturismul unuia dintre ei, consumând băuturi alcoolice. La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia victima, împreună cu un amic, şi ei aflaţi sub aburii lui Bachus.

Tudorel Petre Ganea, de 32 de ani, a intrat în discuţii cu ceilalţi trei, moment în care unul din ei, în vârstă de 20 de ani, Asan Regep, l-a lovit cu piciorul şi pumnul, căzând la pământ. A ajuns în comă la spital, pe Terapie Intensivă.

Ce spun martorii!

Potrivit martorilor, în data de 03.05.2020, între orele 20:40 - 20:55, 3 persoane se aflau lângă o mașină, pe strada Casarie colț cu Tabiei. La un moment dat, îşi face apariţia în zonă victima, ce se afla sub influenţa alcoolului, împreună cu o altă persoană, şi intră în vorbă cu cei trei. Victima, Petre Ganea s-a aplecat să-şi ia berea de jos, moment în care a fost lovit cu brutalitate de Asan Regep, zis Bombe, cu piciorul, după care i-a aplicat şi un pumn, victima căzând la pământ. Martorii spun că tânărul s-a lovit cu capul de asfalt rămânând inconștient.

Imediat după incident, agresorul şi prietenii lui s-au urcat în maşină şi au fugit. Martorii au anunţat poliţia, iar victima a fost transportată, de către un amic, la spitalul din Hârşova cu mașina personală.

El este agresorul Asan Regep

„S-a dat cu capul de asfalt!”

„Am ajutat la urcarea pacientului pe un scaun pentru handicap, pentru că nu au scos o targă afară. Am rugat sa îl trimită de urgentă la Spitalul Județean Constanța , având craniul fisurat. Medicii de aici au spus că nu pot trimite o ambulanţă la spitalul județean, deoarece este doar una pe raza orașului Hârşova. El era în comă. Au sunat la Spitalul Județean Constanţa pentru a trimite o ambulanţă cu un doctor din Constanța. La ora 23:00, a fost dus la Constanţa. Nici la ora aceasta nu a ieșit din comă”, a declarat, pentru Replica, un apropiat al victimei.

Potrivit oamenilor legii, individul a fost reţinut luni, 4 mai, în cursul serii, fiind propus spre arestare.

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere amplasată pe un imobil din zonă.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

Ce spun oamenii legii! Agresorul, ARESTAT preventiv

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Tabiei din orașul Hârșova are loc un scandal.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, victima, de 32 de ani, a fost agresată fizic de un bărbat, de 20 de ani.

Bărbatul de 32 de ani a fost transportat la spital, fiind inconștient, în stare comatoasă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În cursul zilei de ieri, bărbatul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tigani astia trebuie mutati pe o insula si lasati acolo sa moara de foame bagamiasi pula in rasa lor de ciori nespalate imputite Sa faca politica dreptate impuscati in cap pe loc si trimisi la ghetourile lor
8
0
Nu cred sa vedem
5
0
ce va agitati romanilor ca pe data de 19.05.2020 o sa va las si fara salonul de nunti. din chirias o sa ajung proprietar. sa va f.. de fraieri
4
2
LA S A P U N!!
4
1
La puscarie...auzi porecla Bomba ...porecla lui era urecheatu ... sa si plateasca statu in puscarie ...complici de ce nu ia arestat ca se vede clar ca are complici fuge cu el cu masina ..si anu trecut a mai fost o bataie acolo implicat fiind asazisul sofer Lele
6
0
toti dau din gura,ameninta,ca o fi si o pati,dar nu se intimpla nimic!as vrea sa vad ,sa aud de o adunare,revolta,ceva impootriva ciorilor,astept sa vad ceva,sa aud de ceva referitor,dar NIMIC!noi nu prea sintem uniti,ciorimea croncanitoare in schimb,da!ar trebui niste comandouri antrenate....niste batai sora cu moartea...poate se linistesc!
5
0
Ca tiganii astia sunt si foarte multi majoritari,asta nimeni nu poate sa o nege. De ani buni,de fapt de ani rai,autoritatile statului degeaba se ocupa cu politica,afacerile si nu protejeaza populatia pentru salariile luate. Rezultatul este o inmultire a puroaielor infractoare mai ceva ca virusii si devenirea Romaniei ca teritoriu supus terorismului real. Nu se da cu bombe,insa tot teroare este cand nu mai ai incredere sa-ti lasi copii la joaca,sa te plimbi linistit seara sau chiar ziua,sa fii ca un om multumit ca taxele si impozitele luate de stat sunt folosite cum trebuie,in folosul romanilor
13
0
Toate ciorile turcesti trebuie starpite! Le vine in curand sorocul!
22
0
pai toate vedetele pe la TV alea in fustite mini au ajuns datorita ,,originii sanatoase tiganesti",Raduleasca ,blonda lui base,etc .Au ajuns mari vedete datorita miscatului din fundulet.
17
3
Oricum nu pateste nimic, pt ca romi sunt minoritati! Iar TU ca ROMAN daca spui ceva contra, esti rasist si te baga la puscarie. Doar nu credeti ca voi ca ROMANI aveti drepturi in tara voastra.
21
1
La puscarie !!!
13
1
Ca bine zici prietene aum 18 25 de ani astia nu aveau ce cauta printre noi aduti aminte cum stateam in centru pe colt in gasti cum umblam cu masinile linistiti acum invers cioara sta cu porumbarul in centru NESPALATI JEGOS IA PE JEGUL AL SAI DAU MUIE SI LACEI CARE ERAU CU EL
15
0
Sa ii dea puscarie pe viata asa poate se invata si spoitorii astia ca prea au pus stapanire pe oras ...nu mai poti iesi de ei pe strada ca sunt "smardoi"si ei
20
1
Tiganul asta va fi futut in cur in puscarie, batut si batjocorit. Pe scurt viata lui s-a cam terminat din fericire. Sper sa isi revina victima. MOARTE TIGANILOR
25
0
La sapun cu ciorile!
27
0
Deja a devenit un obicei, ...scandaluri, batai,un oras in care acum cativa ani toti tinerii puteau sa stea afara pana dimineata mai ales in vacanta, veneau nepotii din alte orase la bunici, o atmosfera incredibila, aduceti - va aminte: FSN, La Florica,Robert,Fantana,Gioglovan, ,asta numai pe Vadului, va las ca am apuca nostalgia si ma iau nervii cand vad unde s a ajuns.
20
0
ciori neinteresant
16
0
Dupa numele lui si istoria lor, ar fi trebuit decapitat la ordinul sultanului.
15
1
Nu actualul primar si comandantul politiei locale va salva de tigani!Nu voi l-ati crezut cu linistea si ordinea in oras!?Ati vazut ce teapa ati luat!Asa sa continuie!
14
1
Daca nici incidentul asta nu este pro inceperea razboiului civil prin care sa ii omoram pe tigani nu stiu care mai este!
39
0
Gabori criminali!De ce l-au batut,puteau sa-i dea numai amenda!
3
28
ati uitat sa mentionati cuvantul interlop pt niste betivi psihatzy pe ei
8
3
Daca era treaz era vai de mama lor
2
2
Cred ca este cea mai proasta conducere a institutiei Politiei de la atestarea documentara pana in zilele noastre.
19
0
Nu mai poti merge linistit pe strada din cauza spoitorilor , dar masuri nu se ia.
31
0
Luni 5 mai? Azi e 5 mai... si e marti... Toata ziua!
18
1
Cum s-a dat ma cu capul de asfalt, ma,cand a fost lovit cu piciorul in piept si din cauza loviturii puternice a cazut pe spate? !
16
1
nu se precizeaza nicaieri ca acolo era si un copil mic
10
5
Gipsani sadea - nu ai ce sa le ceri. Saltati urgent si bagati la beci.
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272