REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! Tot mai mulți ȘOFERI constănțeni VOR să rămână FĂRĂ PERMIS

VIDEO! Tot mai mulți ȘOFERI constănțeni VOR să rămână FĂRĂ PERMIS

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 3727

În ultima vreme au tot ieşit la iveală apucăturile de teribilişti ale şoferilor constănţeni. Aceştia aproape că se cred Schumacher cand se urcă la volanul autoturismelor şi gonesc prin oraş, de parcă doar ei ar fi în trafic. Bulevardele au devenit piste de raliuri din cauza manevrelor periculoase efectuate de şoferi. Aceştia nu doar că au uitat de regulile de bază precum acordarea de prioritate, limitele de viteză, faptul că linia continuă nu permite depăşirea, dar au uitat şi că slalomul printre maşini poate duce la pierderea controlului. Dar cine să le mai înveţe pe aceste „vulpi bătrâne” cum se face „treaba”, din moment ce consideră că s-au născut cu volanul în mână?

Noroc cu gropile din asfalt

La intersecţia dintre străzile Baba Novac şi Răsuri, doar gropile formate în jurul capacelor de canalizare au facut ca un accident să fie evitat la milimetru. Şoferii nerăbdători nu au mai putut aştepta şi au dat buzna în intersecţie fără să se mai asigure că drumul este liber. Impactul dintre cele două autoturisme a fost evitat în ultima clipă, şi asta datorită unor gropi prezente în asfalt, lucru ce l-a determinat pe unul dintre şoferi să încetinească la momentul potrivit. Toată aventura s-a petrecut în urmă cu trei zile, în jurul orei 16:00.

Video 1:

Bulevardul I.C. Brătianu, pistă de raliu

Nici bulevardul I.C. Brătianu nu stă mai rău la capitolul şoferi teribilişti care circulă prin zonă. Zilele trecute, un vitezoman a uitat de orice regulă şi, grăbit fiind, a depăşit, în nenumărate rânduri, pe linia continuă. Doar ochiul vigilent al conducătorului auto, ce se afla în spatele teribilistului, a făcut ca un accident să nu se producă în momentul în care tupeistul “i-a tăiat faţa” pentru că se grăbea. Un biciclist ce se afla pe marginea acostamentului a rămas încremenit când a văzut autoturismul îndreptându-se cu viteză către el. Totuşi, şoferul a reuşit să stăpânească maşina şi şi-a continuat drumul, liniştit, dar grăbit.

Acum, mai rămâne doar ca organele abilitate să se autosesizeze şi să-i identifice pe aceşti şoferi pentru a-i putea sancţiona pentru faptele lor.

Video 2:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne am descurca foarte bine si fara jigodiile astea de gabori care nu fac altceva decat sa incaseze spagi si sa ne jefuiasca pe toti la drumul mare
1
0
Popor de cretini
1
0
lasati.ne ba cu viteza si slalomu si depasirea pe continua nu astea produc accidente ci adormiti si adormitele la volan care nu se asigura merg cu 30kmh si se uite doar in fata de parca sunt cai si nu in ultimu rand drumurile care sunt 0 , capacele de canalizare amplasate ca pula
3
2
felicitari primariei pentru gropile din asfalt. Daca ar fi doar noroi nu ar mai accidente de loc.
2
1
Eliberarii cu IL Caragiale, multi dintre cei care vin pe Eliberarii catre Casa de Cultura, considera ca pot trece de pe banda a 2-a pe prima calcand linia continua. La giratorii unii nu se obosesc sa se inscrie pe banda lor si isi continua drumul drept, calare pe banda cealalta. In Constanta se circula ingrozitor si vina este in primul rand a celor care dau permisele pe banda rulanta.
2
1
La intersectia Far spre Poarta 5 ,stationeaza pe trotuar un autobuz de IL;doar ce a refacut trotuarul Primaria ,ca acest nesimtit si-a parcat ditamai autobuzul;politia locala sta la panda mai sus numai ptr.trecerile de pietoni,probabil nu stiu unde trebuie sa parcheze autobuzele .
3
0
POLITIA Rutiera Constanta da permise pe spaga la toti analfabetii si toti frustratii pe spaga exact ca in Arges! Departamentul intern Al POLITIEI ia banii degeaba, in loc sa faca curatenie in structuri!!!!
6
1
doi babuini cu skode
4
1
Rar vezi asa ceva, aici a fost chestie de milimetri, nici palma nu-ti incapea acolo la cat de aproape a fost impactul sa se produca.
7
0
daca aia de la rutiera iau spaga toti prostii au permise
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108