REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! Un MANIAC SEXUAL ATACĂ FETE pe STRADĂ, ZIUA în AMIAZA MARE. CINE-L OPREȘTE?!

VIDEO! Un MANIAC SEXUAL ATACĂ FETE pe STRADĂ, ZIUA în AMIAZA MARE. CINE-L OPREȘTE?!

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:11 7320

O tânără de 18 ani din Medgidia a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva zile, mai exact pe 9 ianuarie, atunci când a fost urmărită și acostată, în scara blocului, de un bărbat care se masturba. Întrebată dacă vrea sex oral, tânăra s-a speriat și cu greu a reușit să scape din mâinile individului. Victima perversului sexual, încă șocată și speriată de gestul bărbatului, a venit în studioul Replica și a povestit, cu lux de amănunte, episodul prin care a trecut și pe care nu-l va uita prea curând. Aceasta a dorit să facă publică povestea, sub anonimat, pentru a trage un semnal de alarmă pentru părinți, adolescente și autorități, precizând că astfel de situații se regăsesc la tot pasul.

El este maniacul sexual care a atacat în scara blocului

După ce Replica a semnalat faptul că un pervers sexual umblă nestingherit pe străzile din Medgidia și în scările blocurilor din localitate, încercând să abuzeze sexual o tânără de 18 ani, aceasta din urmă a venit în studioul Replica și, sub protecția anonimatului, a vorbit despre episodul înspăimântător pe care l-a trăit.

”Era în jur de ora 12.30, ziua, în amiaza mare. Am mers până la magazinul de lângă blocul meu, sunt undeva la 200 de metri până acolo. Eram în pijamale, cu o geacă, nu eram îmbrăcată provocator… Individul m-a urmărit de când am ieșit din magazin. Nu mi-am dat seama imediat, pentru că nu am stat să mă uit în spatele meu. Am crezut că este un vecin… Avem interfon la bloc, chiar eu am deschis ușa, dar a rămas întredeschisă pentru că nu am stat s-o împing. Era lume în fața blocului, erau vecini… Am intrat în bloc, el după mine și m-a întrebat dacă vreau să-mi ofere sex oral. Nu l-am băgat în seamă, am vrut să urc scările și m-a bruscat, m-a tras foarte tare de mână. Atunci m-am întors și am văzut că se masturba. M-am speriat foarte tare, l-am împins cu piciorul și am alergat pe scări. Voia să alerge după mine pe scări și am țipat la el că sun la Poliție. Am ajuns la etajul doi și atunci m-am gândit că măcar să-l filmez. Am scos telefonul, i-am zis că-l filmez și nu a avut nici o reacție, nici o reținere să-și continue treaba. Și-a pus și a continuat, efectiv”, a spus tânăra în cadrul rubricii ”Replica Zilei” a cotidianului Replica de Constanța.

Prezența de spirit a tinerei a fost una incredibilă, mai ales că a decis să riște și să coboare de la etajul doi pentru a apuca să-l filmeze, să aibă ceva probe.

Video cu onanistul în scara blocului:

Mai multe femei reclamă aceeași situație

Tot tânăra a relatat că nu este singurul caz de acest gen înregistrat: ”Chiar mi-a relatat o prietenă de-a mea că i s-a întâmplat și ei, dar li s-a întâmplat mai multora. Și nu neapărat cu același bărbat. Însă cazuri de genul sunt foarte multe. Cât despre cazul de față, de bărbatul de față, am primit mesaje de la foste colege și chiar de la femei mai în vârstă, cum că el asta face de ceva timp, că se masturbează în public, chiar pe lângă școli. Am primit chiar dimineață (marți, 18 ianuarie – n.r.) un mesaj de la o fostă colegă că de trei ori l-a întâlnit pe respectivul și a urmărit-o și a întrebat-o, la fel, dacă vrea să-i facă sex oral…”, a spus tânăra.

Însă, de precizat este faptul că la magazin ar fi trebuit să meargă sora tinerei, care are doar 11 ani. ”Exact, și cred că ar fi rămas traumatizată…”

A depus plângere la Poliție

În continuare, victima a relatat că, în aceeași zi a mers la Poliție și a depus plângere. Tot ea ne-a relatat că s-a gândit și la consiliere psihologică, însă, momentan consideră că poate să depăși momentul. Cert este că, pe această cale, vrea să atragă atenția tuturor doamnelor și domnișoarelor să fie atente, să poarte la ele spray cu piper și, în caz că li se întâmplă așa ceva, să vorbească, să facă plângeri, să nu meargă pe greșita concepție: e rușine!

Cât despre bărbatul respectiv, victima ne-a spus că e cunoscut în Medgidia, inclusiv de către Poliție. Ar avea familie, a fost plecat din localitate o perioadă și acum a revenit.

”La data de 9 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat ar fi făcut gesturi sexuale în fața sa, în timp ce s-ar fi aflat în scara unui bloc din municipiul Medgidia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.” au declarat, pentru Replica, reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pare ceva gen SINAN SAU MEMET...
7
0
Cre ca o avea mica, d aia l a reclamat. Daca avea maciulie il lua acasa si nu m ai aflam nimik
7
4
Saracul MUSTAFA adorat de GETA SIFILIDIS fosta boboc de la primaria c- voda , e-n depresie ....
9
0
Daca nenorocitul intreaba inseamna ca stie el ceva , e clar ca omul e bolnav de masterbat dar si unule femei sunt bolnave de ssecs dupa cum se imbraca-n public !
7
1
inca nu i-ati rupt oasele acestui cretin?
12
0
Sfanta Elefteria 5, pe yt... ce fac politistii
3
5
sforaitorii de la locala
7
2
mana dreapta a lui Ciolacu-PSD , alt labar...
11
5
Castrare chimica sau sapun
16
1
Ti-ai luat amenda de la Politia Locala , nu-i asa ?
7
16
Stati linistiti, se ocupa Politia Locala care inghite bani degeaba.... Se ocupa... De amenzi pt parcare si gunoaie de pe strada.... De asta ii platim. Bani aruncati pe niste idioti
33
3
politia este ft ocupata.
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614