REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! JALE în CONSTANȚA: Rafturile magazinelor GOLITE!

VIDEO! JALE în CONSTANȚA: Rafturile magazinelor GOLITE!

Replica API 21 noiembrie 2020 | 20:52 33992

Constănțenii au dat năvală în supermarketuri și hypermarketuri după ce în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, la Constanța, a fost anunțată carantinarea zonală, ce va intra în vigoare de vineri, 20 noiembrie.

Isterie de proporții în magazinele constănțene!

Isteria ce s-a creat în jurul Coronavirusului care a ajuns și la Constanța. În cursul zilei de vineri, 20 noiembrie, constănțenii au golit rafturile magazinelor. Haos a fost în hypermarket-ul Kafland.

Constănțenii, panicați de intrarea în vigoare a măsurii de carantinare a municipiului, au dat iama în magazine pentru a-și face provizii. Așa se face că, în jurul orei 11.00 rafturile din magazinul Kaufland din zona ICIL erau goale.

Făina a fost la mare căutare, orezul, mălaiul, fructele, legumele, conservele, uleiul, dar și apa.

De asemenea, și conservele sunt la mare căutare, dar și pastele făinoase. De asemenea, și frigiderele cu carne au fost golite, dar și cele cu lapte și iaurt.

Cozile la casele de marcat erau kilometrice, iar coșurile cumpărătorilor erau pline ochi.

VIDEO

.

D.B., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
0
0
Papa, kk, somn. Haplea! Dar sapun n au cumparat? Ca de la atata mancare si dormit poate le pute cucurucu. N ai vazut asa ceva. Se tem ca o sa crape de foame. Haplea si inca odata Haplea. Burdihanul sa le fie plin. Nu mai conteaza altceva. Unii traiesc ca sa manance. Nu mananca sa traiasca. Si asa te apuca scarba.
2
0
stire falsa care face mai mult rau decat bine.
1
0
nu e vina lor. cred si eu cand te bombardeaza la tv la radio, si ti-au inchis locu de munca, si esti in sigura tara din lume care are nevoie de bilet de voie sa iasa afara, si daca ti se rupe elasticu la masca, sar imputitii aia imediat sa te amendeze. nu mai votati pnl si toate slugile. doar hitler ii punea pe oameni sa iasa din casa cu bilet de voie,. pandemie fake cu sub 1% incidenta, si romania cand a intrat in hora, iohanis si cu boschetaru de orban, si-au dat dat pantalonii jos si au intrat cu curu inainte. niste homosexuali.
1
1
Pffff, ceva la ce nu ne asteptam oare?
1
2
Cra-craa-aaam gasit cum sa injuram romanii sub anonimat?
0
2
Chiar nu cenzurati comentariile ? REPLICA esti ca ei nici nu merita sa citesti
5
2
12:17, 12:19,12:39,12:39,12:48,13:32,14:10,15:03,15:05,15:50,16:16,16:17,16:33,17:33,17:47,18:22,19:08,19:15,20:19,20:32,21:53,22:08,22:44. Aceleasi scurzuri oligofrene antiromanesti care mancati cacat anti romani! sa va moara copii, parintii si nepotii cand va e lumea mai draga si voi sa muriti de cancer, pitecantropi cu creiere spalate care dati limbi pnlului! MURITI, BA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
11
Pt Fane:Te iubesc manglitorule!
1
1
Pe hartia de uesure din casa nu este trecut sa mergem la cumparaturi. Ce rubrica completam
1
1
mincati bouarilor faina si conserve!ydioti pensionari militari,drojdia tarii!
4
8
Cine va mai citeste prost este !!! Unde dracu ati vazut Replica isterie in magazine ? Manipulatorippr de stiri
11
6
spuneam si ieri ca acea mica bucata de creier pe care o are prostimea in romania se afla numai in frigider. inca 50 de ani ne mai trebuie sa scapam de niste mentalitati de genul.
6
10
Eu am opel
4
7
Viva DSP! Baga cifre, scoate cifre, scoate pozitivi la ordin, izoleaza cind vor si cum vor ca asa le -a dat ordin OMS si asa curg BANII!! Boilor! Umblati mult si bine cu masca pe figura pina peste nas, sa nu cumva sa ia alt bou boala! Si EI isi numara incasarile dupa TESTE si VACCINURI!
16
6
Doamneeee, vino doamneeee, sa vezi cea mai ramaaaas din oameniiii. Disperatea romanilor atinge cote alarmante. Guvernantii nostrii ne inchid si mintea , nu numai drumurile inutile. Natie de idioti
17
5
Asta inseamna ca deja sunt multi cei care s-au mutat si dorm in pivnita ,,,vin vremuri tulburi fratilor dar nu asta e solutia ca sa va salvati !
6
4
profituri uriase germanilor de la Kaufland, Lidl, francezilor de la Carrefour si belgienilor de la Mega Image, Romanii? Numai clienti, mama lor de prosti... Asta e noua sclavie, transformi un popor in clientii tai
18
5
Si uite asa mai pleaca niste bani afara din tara...m-am saturat sa le accept toate cacaturile la conducatorii astia penali
18
2
Ce pretentii aveti, in imagini majoritatea sunt batrani, care inca mai traiesc cu traumele comunismului, cand nu gaseai de niciunele prin magazine... Alta explicatie nu gasesc in conditiile in care am mai trecut odata prin carantina si s-a lamurit toata lumea ca magazinele au fost aprovizionate constant
22
7
Magazinele alimentare raman deschise , iar aprovizionarea este permisa. Ce inseamna sa nu te duca capul.
23
3
Morala nu ne temem de covid ne temem sa nu murim de foame regretabil
28
4
Ce de imbecili cretinoizi! Macar in zilele urmatoare orasul o sa fie mai linistit!
29
5
Isterie mediatica
23
3
Toate fosilele au iesit..
19
8
Orasul este paralizat. Au innebunit
29
5
Hodorogi ramoliti martalogi bosorogi au dat navala ca sa cumpere tot curpapiru.
19
16
Ba prefect tampit si retardat deschide drumul european prin Ovidiu ca toata lumea e fortata sa ocoleasca pe autostrada si circulatia e blocata intre autostrada si pod butelii, asa e si pe varianta, tampit handicapat. Cum mm sa inchizi un drum european.
41
5
zeroooo barat
9
4
Muie PNL! Pandemia galbena!
20
4
Oricumde maine ninge si nuieseau din casa
5
3
Va dati seama cati s-au infectat acum??
35
6
O tara de salbatici, hateri, oameni slab pregatiti profesional, lenesi, needucati, necivilizati, si ...da...stiu ca multi nu veti fi de acord cu mine,ptr ca intradevar nu toti romanii sunt asa, dar din pacate asta e realitatea. Uitati-va pe strada in jurul vostru ...imi veti da dreptate. O natie de depresivi, nervosi...care vorbesc urat, priviri incruntate...rar vezi vreun zambet...si ala...uneori fortat.
58
5
Arata acest vide si dementilor si idiotilor care conduc orasul!!! Ca asa este normal sa anunt cu 24 h inainte....idiotiii!!! Cand au toate datele statisticile!!!! Si dupa zic ca ...i a lumea covid!!!! Anuntati lumea cu 2,3 zile inainte!!!! Ca aveti toate datele!!!!tara de bananieri condusi de cocotieri!!!!
47
4
mirletzilor,nu uitati sa va luati baxuri de faina,ca sa aiba moliile ce minca!bouarilor disperati,fomistilor,boschetilor!v.a facut pesedeul si securistii sa va fie frica si de coorul vostru,amaritilor!au bani aia cu pensii speciale,cumparati ba tot magazinul!
32
7
Cea mai mare grija este sa nu moara de foame,reminescenta a epocii comuniste! Nu se mai vindeca poporul niciodata!
27
4
Numai prosti nu sau invatat minte din martie
28
3
forte bine romani, in loc sa tineti banii acum in romania ii trimiteti afara, mergeti si goliti rafturile cu marfa adusa de afara in loc sa ajutati producatorii romani.. cumparati toate produsele expirate din stocuri..
32
2
cumparati tot , faceti burta mare ca la ATI sunt locuri pentru ea!
32
6
Presa e de vina! In goana dupa senzational denatureaza si truncheaza stirile! In loc sa prezinte solutii ei panicheaza lumea!
45
0
Cozile la casele de marcat erau kilometrice....bai replica sunteti jalnici rau, de toata jena. L.ati depasit pe marele maestru cristoiu....cu evenimentul zilnic.
36
3
Majoritatea pensionarilor au muncit pentru a avea drept de pensie! Impostorii si diplomele false nu stiu ce e munca!
28
24
Presa e de vina. Au anuntat ca se inchid mall-urile. Prostu' de roman a intrat in panica si au navalit ca oaia in supermarket. Daca se informau au fi aflat ca la mall raman deschise magazinele cu produse alimentare si farmaciile.
59
3
dar voi ce cautati acolo? v ati aporvizionat si voi si aruncati cu noroi in oameni! rusine sa va fie
20
12
Lipsa de educatie. Nivelul general de inteligenta al populatie se reflecta in conducerea tarii si nu mai departe si local.
35
3
Nu se numeste isterie. Se numeste prostie. Pe ea, pe prostie, se bazeaza oricine conduce tara asta si face ce vrea cand ajunge la putere. Nu peste mult timp ne vom intoarce la forme sociale de dictatura cu astfel de tembeli manipulabili si prosti. Luati hartie igienica in special, vin vremuri cacacioase tembelilor.
56
4
kaufland e megazin pentru pensionari .Numai acolo stau si rascolesc lada cu banane si aleg doua .
52
8
Tampiti! Au impresia ca se termina hartia igienica si nu mai au cu ce sa se stearga la cur!
39
7
E ceva normal...daca au cacat in cap, cumpara hartie.
34
9
La Kaufland Icil sunt tot timpul mosii isterici si sectanti, nu e nimic deosebit. Au trait in comunism su au ramas cu mentalitate comunista refuza prezentul
49
11
Incompetenta autoritatilor, prostia unor functionari si proasta comunicare toate au dus la producerea acestui val de isterie care va inmulti numarul cazurilor de infectare. Cum? De ieri s-a trambitat emanatia discutabila a unui proiect din care a lipsit precizarea clara ca se poate iesi din casa ptr cumpararea de bunuri de stricta necesitate...astfel s-a perceput ca arestul la domiciu va fi mai dur ca in primavara si ca oamenii vor fi tintuiti in case.
34
3
din cauza acestui biet executant oligofren se vor infecta sute de oameni. El, prin actiunile lui imbecile a generat panica si aglomeratia din supermarket. Sper ca toata familia lui sa se infecteze cu covid.
21
6
Este ceva ...normal!!! Stocurile trebuie epuizate , altfel se expira marfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
11
natie de oligofreni
34
7
Nu o sa mai evoluam ca populatie NICIODATA, tribali vom ajunge, cap avem, minte ce ne mai trebuie? Trist!!!!
41
2
Babuinii in actiune, dar cand ii vezi in autobuz se dau subreziti si vor sa iti ia locul cu toate ca merg moca si fara rost exact cand pleaca oamenii la munca.
57
7
ce legatura are PNL cu prostia romanilor, unica si inedita, de acum cunoscuta in toata lumea ? este lipsa de educatie si cam atat!
50
12
Asa e cand votezi PNL. Faci provizii si intri in carantina.
30
46
ce haos e asta .e ceva normal:romanul, asa e el cumpara cu nemiluita . nu mai aveti ce debita si prostiti populatia,ca unele specimene de mai jos...am spus UNELE..
20
3
Respect @11.11
11
6
Era ceva de asteptat,pai daca sambata si duminica magazinele sunt inchise acum cumpara oameni vinerea mai mult,totusi ar fi fost bine sa se revina asupra primei decizii si sa lase magazinele deschise toata saptamana mai ales ca au inchis si pietele pentru ca aglomeratia nu este buna,adica este buna dar pentru COVID caci in ingramadeala se simte virusul bine.
28
6
Asa sa bagati cat mai multa faina, zahar si ulei in voi bosorogilor ca veti iesi mai repede pe cale naturala din sistem. Sa nu uitati sa cumparati sapun ca s-asa ca putiti de la 10 m ca faceti economie la apa.
39
18
cum stau oile la coada de zici ca dispare mancarea de maine , ftv n gura nu a fost 3 luni stare de urgenta si nu a disparut nimic acum pt 2 saptamani ies ca sobolanii defrica ca se termina faina si uleiu fmm de retarzi
57
9
Oiile! Exact asta va caracterizeaza, spiritul de turma. Marile lanturi de magazine, nu pot decat sa-si frece mainile si sa-si numere profitul.
50
3
Se vede cu ochiul liber ce a adus guvernarea galbena
44
19
Goliti rafturile si pe urma va plangeti ca iar tripleaza muistii preturile. Credeam ca agitatia dinainte de starea de urgenta v-a fost invatatura de minte, dar....
57
3
Panic so haos, asa se vrea
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218