REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! Un şarpe a provocat panică în Parcul Tăbăcărie

VIDEO! Un şarpe a provocat panică în Parcul Tăbăcărie

Replica API 15 mai 2018 | 00:29 689

Un șarpe de apă a provocat panică, luni după amiază, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. Apariţia reptilei a fost remarcată de bunici, părinţi, copii, dar şi de un pescăruş care a speculat momentul, crezând că se alege cu masă copioasă. Pasărea s-a speriat însă de agitaţia copiilor din zonă şi a abandonat prada. Un părinte a intervenit şi a luat şarpele, pe care l-a eliberat într-o zonă îndepărată de locul de joacă.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se intampla dinastea si-n tari foarte civilizate , clar . Pana la urma , nu suntem singuri pe planeta asta ....oricum , noi am distrus habitatele la animale ...
0
0
sarpele se ducea spre sediul Replica sa de-a un oral umflatelor de xual de mamicile hastagiste din parcacolo...cand ce sa vezi a fost agresat sexual de mamicile cosmopolisto-hastagiste din parc...
3
0
Stire de interes national
4
0
era un sarpe veninos din desertul de sud al Australiei. este extrem de periculos. am vazut eu pe Discovery cum a mancat o camila...a devorat-o. noroc ca au scapat teferi. zilele trecute am vazut si un crocodil intr-un tufis...facea la laba mica....ahh...ham ham...zicea croco...
8
0
o adunatura de fatalai care se sperie si de propria umbra!!!!
9
0
pescarusii astia mananca orice misca
7
0
Noroc cu copilul coerent care a salvat sarpele
4
1
Felicitari omului care a salvat sarpele ! Nu sarpele este vinovat ca omul i-a invadat habitatul !
9
5
Te-ai saturat sa o s...i prin boscheti? Vrei sa o s...i in apartament? Esti cu mansarda in beci?Si asa este parcelat parcul , numai ca sunt date un pic cate un pic cat sa nu se sesizeze prostimea! Ajunge cat s-a rupt din parc! Duceti-va in .p..a mea si construiti inspre Palas,Ovidiu... lasati parcul!
8
2
Cred ca mai panicat era sarpele decat grasele de la replica
7
1
Hai sixtir cu cartierul rezintial in parc, fa cartier rezidential in parcul lui mata nesimtitilor
11
1
Un motiv in plus sa radem parcul de pe harta Constantei si sa facem un cartier rezidential de toata frumusetea . Ce vreti , sa ne invadeze lighioanele ?
4
11
Copil fiind, ii prindeam la ghiolul mare, ma jucam jumatate de zi cu ei si ii eliberam. Azi alearga cuconetul cu fustele la subtioara si barbatii lor incercand sa le intreaca.
7
0
Trebuiau sa arunce cu cacat de caine in el sau cu chistoace.
8
5
Ce i drept e...ditai anaconda!!! Nu l bagi in seama nu te deranjeaza!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614