REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.5° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

VIDEO! Un tânăr face CONCURENȚĂ Primăriei Constanța la DISTRUS copaci

VIDEO! Un tânăr face CONCURENȚĂ Primăriei Constanța la DISTRUS copaci

Replica API 7 iulie 2020 | 15:50 1943

Primăria Constanța ne-a transmis un comunicat de presă în care arată “scene scandaloase” prin care unii tineri înțeleg să se distreze în stațiunea Mamaia. În imagini se poate observa cum un tânăr rupe un puiet, de care Primăria Constanța spune că “s-ar fi putut bucura toți trecătorii”. Dincolo de fapta regretabilă comisă, interesant este că administrația publică locală îl pune la zid pe acest tânăr, în condițiile în care nenumărați copaci au fost tăiați de la rădăcină în tot municipiul.

“Gestul tânărului nu va rămâne nepedepsit”

“Tânărul trece pe lângă copac, îl îndoaie și până la urmă îl pune la pământ, spre indignarea celor care se plimbau prin zonă. După ce îl rupe, îl pune jos și pleacă apoi râzând în hohote ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și mai grav este faptul că tinerii s-au lăudat cu isprava lor pe o rețea de socializare. Nu s-au gândit însă că imaginile pot fi văzute și de autorități, iar tânărul poate fi tras la răspundere pentru fapta lui. Gestul tânărului nu va rămâne însă nepedepsit și asta pentru că Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii publice va depune o plângere la Poliție pentru tragerea la răspundere a tânărului.”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Hoțul strigă hoțul

Ironia sorții face ca fix administrația locală din Constanța să fie cel mai mare călău ai copacilor din oraș. Vă reamintim că orașul oferă unui constănțean doar 4mp de spațiu verde, față de 26 mp per cap de locuitor (valoarea minimă per locuitor potrivit reglementărilor europene și legilor în vigoare). Primăria Municipiului Constanța a făcut și un apel către toți cetățenii și către turiști să păstreze în bune condiții puțin spațiu verde de care dispune.

“Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită de fotografii”

“Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea.”, mai transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce idioti amendat si putin trimis la psiolog pshiatru etc dus la cinevs sa il traga de urechi daca il vad eu pe strad
1
0
tot asa un bulangiu needucat ca el si sa ii futa una pe strada asa degeaba pana cade cum a cazut copacul ala nevinovat. Mai avem pretentii sa fim ca in UE da' romanu n'are nici cei 7 ani de acasa. Daca era Eritreea parte din UE ne batea la cur cu bunul simt. Rue Momania !
7
0
Ahahhahahahah
3
1
mai bine rupea niste stalpisori
7
2
duceti-l din greseala la penitenciar
11
0
tineri frumosi si liberi
1
4
Tineri sant viitoru tari
4
5
Si chiar nu sunteti in stare sa-i rupeti mainile acestui idiot?
15
0
a facut un bine primariei. pomul era deja uscat.
0
16

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407