REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

VIDEO! Un TAXIMETRIST a făcut 'RALIURI' pe TROTUAR, în zona EDEN

VIDEO! Un TAXIMETRIST a făcut 'RALIURI' pe TROTUAR, în zona EDEN

Replica API 27 decembrie 2020 | 00:04 5218

Pare să nu ne mai suprindă nimic atunci când vine vorba de traficul rutier din Constanța. Ei bine, nu este așa. În prima zi de Crăciun, vineri, pe 25 decembrie, un taximetrist constănețan nu a mai nimerit bulevardul și a ajuns să circule cu mașina, o bucată bună, pe trotuar, în zona Eden. Nu se știe până unde a continuat aventura șoferului pe trotuar, cert este că întâmplarea este total ieșită din comun.

Aventură pe trotuar

Cel mai probabil, aburii lui Bachus și-au spus cuvântul pentru un taximetrist constănțean. Isprava făcută de acesta chiar în prima zi de Crăciun i-a lăsat mască pe cei care l-au surprins în tarfic. Vineri seara, taximetristul în cauză nu a mai ținut cont de reguli și a circulat vreme bună pe trotuar, în zona Eden, de-a lungul bulevardului Soveja.

Gurile rele ar spune că acesta este unul dintre momentele în care clientul cere să fie luat din scara blocului. De altfel, isprava taximetristului a fost amplu comentată de ceilalți participanți la trafic, tot ei precizând că șoferul a reușit, într-un final, să iasă de pe trotuar pe bulevard printre doi stâlpi.

N-a avut nicio reținere

În imaginile surprinse se poate observa cum taximetristul constănțean nu a avut nicio reținere în a circula pe trotuar, mai ales că toți pietonii erau ocupați cu masa de Crăciun. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 19:00, deci, niciun picior de pieton prin zonă.

După cum am menționat deja, șoferul a reușit, într-un final, să iasă de pe trotuar pe bulevardul Soveja printre doi stâlpi și, din fericire, nu a provocat niciun incident neplăcut.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Platesti tu la Uber pe mortii ma-tii de taximetrist jegos!
7
2
Misto! In premiera in constanta vedem pt prima oara un teaser cu Forza Horizon 5!
4
1
Saracule,cate loganuri sunt pe uber si bolt?iti zic eu,vreo 30. Sunt foarte putine masini ok.foarte putine.la preturile pe care le platim la uber si la bolt in amx 2 luni vor fi doar loganuri.
6
4
Avem primar nou. Sa faca ordine cu taximetristii. Sa vedem ce poate ca de aruncat cu pietre e profesionist.
7
3
Era Giani din las fierbinti
3
0
taximetristii sint drojdia societatii.Pirnaiasi,ex militari puturosi pensionati la 45 de ani,tigani.Daca este lenes te faci taximetrist.Automat sint si nesimtiti,ydioti si bouari!
16
5
Taxiul poate circula pe contra sens, sau intra pe interzis....depinde de pasager.
3
6
hopa.....ati vazut un taximetrist pe trotuar....ba ce stire de stire....bai idiotilor nu ai loc sa circuli ca pieton de masini parcate pe trotuare......
7
1
Pentru transportul persoanelor cu dizabilitati precum si a sugarilor sub doi ani taxiurile pot circula in regim special cf. L 138per2002.
6
6
Niste sifonari turnatori sunteti daca a fost blocata iesirea pe unde voiati sa iasa boilor ?
17
9
Decat sa merg cu soferi vostri care fac laba in masina.....si sunt bunai gaozari de copii care merg cu 120 km la ora prin oras mai bine merg pe jos!!!!Si la uber sunt nunai jeguri de masini...numai vechituri!!!Mai lasa vrajala cu masini curate si sume corecte!!!!
13
17
CA E DE LA ROMARIS, CAM ASA SE VEDE PE LUNETA
7
1
Taximetristii sunt scursurile societatii,nu mai circulati cu taxiurile ,lasati-i sa crape de foame!Mergeti cu ridesharing ,oameni civilizati,masini curate peste cazanele Logan de la taxiuri,care put a tigari si a pisat,plata pe card,stiti cat va costa cursa dinainte,nu exista la ridesharing sintagma "nu am 3 lei sa v-a dau restul"!
31
13
E de la CITY TAXI. are nr CT 59 MMO SI INDICATIV. 159. O sluga care ia rupt foamea matele. E disperat
9
8
Omu a fost blocat de Alte masini parcate a astupat iesirea omul cauta alta
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407