REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! UNDE o fi FĂCUT ȘCOALA de ȘOFERI și CUM o fi luat PERMISUL?

VIDEO! UNDE o fi FĂCUT ȘCOALA de ȘOFERI și CUM o fi luat PERMISUL?

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:16 6526

Zilele trecute, un constănţean a fost la un pas de a intra frontal într-un autoturism, după ce s-a încadrat greşit pe banda de mers înainte. La culoarea verde a semaforului, şoferul a tăiat faţa celor care conduceau regulamentar şi asta doar pentru a se putea încadra corect, însă fără a aştepta ca ceilalţi şoferi să-i acorde prioritate. Aşa că cei care circulau regulamentar au fost nevoiţi să reducă viteza pentru a-i face loc „viteazului” nehotărât.

La un pas de accident, după ce s-a încadrat greşit în intersecţie

În timp ce aştepta culoarea verde la semaforul de la intersecţia dintre bulevardele Tomis şi Soveja, un conducător auto s-a trezit că se îndreaptă către el un „viteaz” care s-a hotărât în ultima clipă să-şi continue deplasarea pe sensul de mers către Galeriile Soveja, pe a patra bandă. Fără să aştepte un semn din partea celor care conduceau regulamentar pe bulevardul Soveja, şi care aşteptau la semafor, şoferul a călcat acceleraţia pentru a se strecura cât mai repede printre maşini. Doar că inconştienţa lui putea duce la un accident în lanţ în mijlocul intersecţiei. Fără a mai privi în urmă, vitezomanul şi-a continuat drumul liniştit.

Ce spune legea

Potrivit legislaţiei în vigoare, neacordarea de prioritate înseamnă obligarea celor care au prioritate de trecere să îşi schimbe brusc direcţia de mers, viteza de deplasare ori să oprească. Neacordarea de prioritate reprezintă contravenţie, iar amenda prevăzută pentru astfel de fapte se ridică la suma de 725 de lei. Conform Codului Rutier, şi permisul este suspendat pentru 30 de zile atunci când nu se acordă prioritate vehiculelor care au acest drept.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta o fi facut permisul la Suceava , la Obreja , platea banul si primea permisul.
1
2
Camere pt monitorizarea traficului si amenda in plic acasa!!!
4
1
Cei mai prosti soferi sunt in Constanta,se stie!
12
4
Am voie in misiune de filaj,va urmaream nevestele cwrve!
6
1
Ha ha ha.....nu ie opel!!!!
2
2
bibilici,gaste,rate,gaini,cocosi,oite birsane,magarusi,catari si capre...si branza adunata de la baia comunala.
3
1
A cumparat permisul pe 2 oi si 100 kg de branza. Nu a facut scoala.
10
1
Ce kacat de articol,,,stati acolo la semafor si o sa cedeti inca vrea 50 de cazuri din astea zilnic,, probabil ca ghertzoiul care a filmat a iese si el cu masina odata la trei luni,,!
10
7
O fi luat prmisul la Mangalia, unde "functioneaza" semaforul lunea, din 2 in 2 saptamini, timp de 6 ore.
7
2
E opel deghizat in skoda.
15
8
Nu este primul. Am mai vazut multi alti destepti precum este el. Apropo de destept: Cand te enerveaza unul, zi-i "mai, desteptule". Nu-l jigni. Tot ceea ce-i adresezi, sa fie legat de "mai, desteptule". Daca se arata suparat pe tine, intreaba-l daca se simte deranjat de faptul ca l-ai considerat a fi un om destept. Va ceda instantaneu. Garantat. Si va pleca cu codita intre picioare.
16
0
Il stiu pe asta..face uber....alearga k.un turbat dupa comenzi!!!!Are si client ptr k are masca pe fata!!!!Este un cretin de sofer !!!!IPana intr o zi cand o sa strambe un stalp....sper sa nu faca asta fara nimeni in masina!!!!!!
16
2
treaba asta, cine mama dracului se uita se indicatoare sunt pe sosea? le inveti in tipm, sa fim seriosi, cine nu a gresit cand s a schimbat mersul? ti ai drek de cretinozauri
5
37
spaga isi spune cuvantul
24
3
O fi facut scoala online!
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108