REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! VERGIL CHIȚAC a votat pentru DEZVOLTAREA CONSTANȚEI

VIDEO! VERGIL CHIȚAC a votat pentru DEZVOLTAREA CONSTANȚEI

Replica API 6 decembrie 2020 | 11:26 2414

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, şi-a exercitat dreptul de vot duminică, la ora 11, la școala numărul 30, Flămânda.

„Votez plecând de la premiza că 4 ani de zile nu vom mai avea alegeri. îi indemn pe toți constănțenii să iasă la vot! Vrem să stabilim o structură politică care să asigure următorii 4 ani decisivi. Avem nevoie de drumuri, avem nevoie de spitale, avem nevoie de căi ferate, de toată infrastructura necesară. În acest context, eu votez pentru un Guvern care să fie alături de Constanța și de mine, în demersul nostru de a dezvolta orașul. Noi avem nevoie, poate mai mult decât alte orașe de investiții. Sper să avem o prezență bună la vot.”, a declarat Vergil Chițac, primarul Constanței.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu scapi de felicia Ovanesian si dorin popescu te schimbam si pe.tine. Ai spus fara politizare in functii publice si il pui la cultura pe Dorin popescu? Ce treaba are el cu cultura? Noi care te-am votat si te-am pus in locul de primar putem sa ne unim si sa te dam jos. Ori ii dai afara pe amandoi ori ne unim impotriva ta pana scapi de ei.
5
0
Domnule Primar cei doi au distrus oras si ii mentineti in Comisia de urbanism? Ce au proiectat cei doi? In privat? Doar salariu la stat si bete in roate tuturor asta au proiectat
0
0
Catre Amici :jxjzhr si Vayacondios:bai zebzeciilor astora doi mai taceti din gura ca numai prosti spuneti din Gura voastra bai zebzeciilor de Fanatici stupizi ai fostei Ciume PDL-iste actualmente Ciuma Galbena de PNL-isti de Vina este Ciuma Galbena de PNL-isti si impelitatul de Prefect al Constantei un diavol impelitat Prostul de Silviu Cosa care vrea raul Constantei carantinund-o asa ca Shut up zebzeciilor astora doi!Psd-ul Nu are Nici'o vina in asa ceva nataraii dracului Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti!! Fuck cu multa Muie
0
2
De vina este PSD-ul
4
1
Aprinde bah amiralu polii luminitele de craciun
4
2
Nu m-am dus sa votez.A fost un protest,un refuz de a iesi din casa.Nu,imi frica de pandemie asa cum multi spun la tv,ca romanul nu a iesit la vot de frica.Romaniii nu au iesit la vot de scarba,de lehamite de ce vad la tv legat de tratamentul inuman in spitale,morti lasti pe paturi,oameni torturati lasati netratati,lasati in agonie,in pielea goala pe holurile spitalelor sa moara ca animalele.Oameni care au murit netratati de asistente, de medicii criminali carora li s-au inchinat ode,elogii,au primit bani, penru crimele comise.Pentru ca s-a faslsificat numarul de morti covid,documete, s.a.
7
0
Chitac a votat cu PSD. Bravo Virgile.
12
2
Adica de data asta a votat usr nu ca la locale unde s-a votat singur?
1
2
Sub 30% prezenta inseamna ca tb sa plecati toti labagiilor! Da toti care ati fost vreodata! Numa. de furca stiti de frica futu.va rasa.n cur de javre. Muie javrelor psd only alde muieponta si alti kkti
4
5
Fratilor, daca PNL se identifica cu Bogdan Druga, sa le fie rusine. Cind am citit azi pe lista, la vot, am realizat ce mizerie este si acest partid. DOAMNA OVANESIAN, DOMNU HUTUCA, TREZITIVA!
7
1
Am vrut sa votez si eu la fel ca dom' Vergilica dar n-am gasit nicaieri pe buletinul de vot 'dezvoltarea Constantei'. Asa ca spun ceea ce am mai spus de-atatea ori : voua, astora de la Replica, nu va e jena sa va priviti seara in oglinda ? Metaforic vorbind, ca fizic v-am vazut si...
11
0
Ai un os de ros
12
2
Ca toti pana acum.
6
2
opreste ,ca orasul sa fie dezvoltat....? La cat vor fura,...are dreptate,..nu va ramane nimic pt dezvoltarea orasului,...
8
2
sclavetinenorociti
9
3
Ziaru de kkt in pwla!!! Ce l mai spa lati pa je gu letul asta la ko ae!!
11
6
Chitac a votat pentru bunastarea lui , a familiei lui, a acolitilor lui... restul e can-can...
18
4
prezenta scazuta .. cam nasol .. dragi pnl.isti
17
5
Mananci rahat , se voteaza in judetul de resedinta , nu neaparat in localitate . Ca primar , poate sa vina oricand in Constanta , la serviciu , chiar daca Eforie e in carantina
6
7
iesiti la vot, sa scapam de hotii rosii ! tiganii din henri coanda, de la ora 7 erau la coada ! nu lasati asistatii sociali sa hotarasca viitorul nostru!
8
21
Asa scria pe vot ? Dezvoltarea Constantei?! Parca erau alegeri parlamentare... tu va in gura ipocrit
20
3
De obicei premarii astia fac cea mai multa treaba vreo cateva luni dupa ce sunt alesi, incep in forta sa vada lumea ce "mari gospodari" sunt ei dupa care vreo 3 ani si ceva isi vad de invartelile lor iar la final de mandat iar fac un tur de forta - vezi cazul fagabou - sperand sa pacaleasca oamenii sal mai voteze ... Acest amiral de apa dulce e deja de o luna primar si na miscat nimic - e paralizat sau ce are?
11
3
Dati afara minimun 50% din angajatii primariei. Dati concursuri pe toate functiile. Chemati tinerii din strainatate! Eliminati nrpotii, amantele, copii si nevestele politrucilor. Ati vazut ca nu mai ai loc sa treci prin birouri? Mai avem putin si facem birouri supraetajate! Jos coruptii si analfabetii! Nu cedati!
12
4
are domiciuliul in Eforie. Eforie care e in carantina. Ce dracu a cautat la Constanta - care e si ea in carantina - sa voteze? Votul se desfasoara la circumscriptia electorala a domiciliului!
17
6
Don Vergil , rezolva problema cu locurile de parcare . Reabiliteaza parcurile , Pune asistatii la munca sa faca curatenie in oras . Reabiliteaza str stefan cel mare . Renoveaza stadionul . Ms
16
1
wow, a reusit sa se deplaseze la urna. la cum conduce orasul de pe facebook, ma asteptam sa voteze tot acolo.
21
3
Astazi 6 dec. Lucovid si Maimutannis va implora sa Luati sau sa DATI MUIE PNL-ELEPRELOR.Totul depinde de "pozitia" Capra PNL-EPRE sau de OM Inteligent a alegatorului.Ajutati-l pe "sarmanul amiral" Chitac sa isi primeasca cuvenita MUIE.
20
9
Ai votat si impotriva politizarii functiilor ,ca doar asa a spus presedintele. Atunci prietenul tau Dorin Popescu de ce l-ai angajat? Ca nu avea de munca? Ce treaba are el cu cultura? Pt asta ai votat sa iti aduci la primarie prietenii si cunostintele? Ca pe vremea lui fagadau iar stau oamenii de calitate pe dinafara. Rusine Chitac! Nu te votez si-mi doresc sa nu stai 4 ani la primarie. O sa fiu cea mai acerba persoana care voi milita impotriva ta.
26
1
este un om serios , profesor universitar,inteligent, si care vrea sa faca treaba , votati PNL , PENTRU DEZVOLTAREA CONSTANTEI .
6
33
...pentru dezvoltarea constantei???adica sa se mai mareasca???sa se largeasca-n sus si-n jos...auzi expresie....dezvoltarea constantei...barba...barba....vrajeala...dle..chitac..
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218