REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! ZBORURI PERICULOASE CU TAROM: scaune rupte şi hublouri defecte

VIDEO! ZBORURI PERICULOASE CU TAROM: scaune rupte şi hublouri defecte

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:38 1843

INCREDIBIL! Pasagerii zborului Amsterdam – Bucureşti au fost revoltaţi de situaţie!

INCREDIBIL! Pasagerii zborului Amsterdam – Bucureşti au fost revoltaţi de situaţie!

TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost, de-a lungul timpului, o “vacă de muls” pentru băieţii deştepţi care s-au tot perindat pe la conducerea ei. Cu şefi schimbaţi periodic din funcţii şi cu probleme pe care toţi miniştrii s-au angajat să le rezolve,

Tarom se laudă pe site-ul oficial că „deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave”. “Compania TAROM este o companie modernă şi orientată către viitor, care protejează mediul implementând proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2”, se mai precizează pe acelaşi site. Incredibil aşa ceva şi ave dovezi clare care arată că această companie a statului român îşi pune în pericol clienţii! Condiţiile din anumite aeronave sunt sub orice critică: scaun legat cu centură de siguranţă, hublouri care nu sunt perfect etanşe – aceste detalii au fost surprinse în imagini de un pasager revoltat al cursei Amsterdam – Bucureşti, în data de 28 septembrie. „Este ultima dată când mai zbor cu Tarom! Asemenea condiţii nu am întâlnit până acum şi, credeţi-mă, zbor des cu avionul. Este inadmisibil! Unde este confort, dar în primul rând – care este siguranţa noastră, a pasagerilor? Aşteapă domnii de la Tarom să se prăbuşească vreun avion înainte să ia măsuri?!”, a comentat pasagerul.

Ataşăm imaginile, care vorbesc de la sine! De asemenea, vă invităm să ascultaţi discuţia dintre pasageri şi stewartul de la bord, care a fost chemat să îi indice pasagerului unde poate să se aşeze, în condiţiile în care scaunul pe care nimerise era rupt!

Amintim că, din luna iunie a acestui an, Tarom are o nouă conducere, a treia de la începutul lui 2019!

Vom reveni.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai sa ne cakam pe noi! hubloul era deschis si se facea curent in avion pe timpul zborului. scaunul era de fapt varianta de pat, ma scarcule,
2
0
Daca nu erau hublourile etanse, zburau si cei doi tarani, si restul oamenilor si cadea avionul. Vezi ca la avioane nu e la fel ca la rata de Cogealac, sa te traga curentul pe la cheder... Grija mare, ca unii hiar te cred cand te recomanzi ca fiind jurnalista.
8
0
astia zboara cu wizzul,au dat 10 e in plus si se asteptau la lux,cacatilor de la sinoe,ca de acolo sunt melteni,ia in mortii matii picioarele de pe scaun taran coclit
5
1
Toate ca toate , dar chestiunea cu hublourile , care nu sunt perfect etanse, nu prea pare reala...sau o fi ?! Hublou ori este perfect etans , ori esti aspirat in afara instant . Poate o mica tapiterie , care acopera garnitura , sa nu fie ok...dar hublou insusi , ori este perfect etans , ori intr-o secunda esti aspirat in exterior .
9
0
cine stie ce cocalar de 200 de kile s-a intins in zborul anterior pentru tiganii supraponderali ar trebui deschisa cala caci la clasa economic nu incap iar ceilati ar trebui spalati automat inainte de imbarcare caci toti miros a caine mort de dezinterie cu o luna in urma
9
2
tine el sa demonstreze cum e cu scaunul ala, punand piciorusul sau incaltat cu pantofior pe el - filmarea doi. Asta este primul din neamul lui urcat in avion si, cel mai probabil, primul incaltat in pantofi. Restul sunt opincari. Pe de alta parte, tarane, am zburat pe o cursa interna in Elvetia de nici in Africa nu am intalnit. Mai plimba-te, planeta e mare. O sa ai surprize de tot felul care vor sfida ratiunea ta de taranus iesit prima oara din tara si care se crede miezul din fanta.
15
0
Romanasul s-a vazut si el in avion si intreaba retoric : Oare decoleaza Panarama asta ?!?! Pai ce conditii vrei mai meltene la o cursa de 40 Euro ?
9
4
Ideea nu e ca e scaunul prost sau geamul zdrangane! Dar daca asa e interiorul, cum o fi restul de sigur? Adica daca sunt nesimtiti cei ee la Tarom inseamna ca sunt doar la interior nu in referire la tot avionul? Eu nu cred! Sunt niste porci! Directorii isi trag mii de euro prime si in loc sa cumpere avioane bune folosesc panarame!
3
2
Aoleu, am peste cateva zile un zbor cu Tarom. Daca asa stau lucrurile ma duc sa-mi fac testamentul.Cine este pasagerul cu nume si prenume ca sa-si asume sesizarea ,poate e un avertisment serios pentru cei care vor zbura cu Tarom.
2
2
Atat de senzational articolul de cred ca o sa apara avionul in presa internationala. Sa zboare cu un scaun rupt? Incredibil ! Cu aripa rupta mai zboara, da cu scaunul rupt niciodata
19
0
Un pic de basini de romania nu strica nimanui. Domnul se tot intreba cum o sa zbor eu cu scaunul asta de parca trebuia sa stra afara, pe aripa si pe un scaun rupt. Trebuia sa opreasca aeronava la sol pana la repararea scaunului? Ma intreb daca a lesinat pana la aterizare din cauza scaunului rupt
15
2
Am zburat si eu odata cu Tarom si nu se inchidea hubloul bine cred ca era termopanu de proasta calitate.
15
1
Sigur nu este facuta filmarea in GMS?
18
1
Eu zbor la casa mea din Miami beach doar cu Alitalia,Panamerica,Lufthansa si alte firme de top nu cu circarii de la Tarom si vreau sa ii pun pe lista de vanzari.
9
5
hublouri care nu se inchid bine??? autorul articolului a zburat vreodata cu avionul?? sau are impresia ca e ca la masina...deschizi geamul si lasi vantul sa-ti fluture pletele!
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614