REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Viitorul lui Simeone, decis după eliminarea din Cupa Spaniei!

Viitorul lui Simeone, decis după eliminarea din Cupa Spaniei!

Replica API 10 ianuarie 2021 | 00:04 1962

Diego Simeone a oferit o declarație neașteptată după ce Atletico a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei de Cornella, o echipă din liga a 3-a spaniolă. În ultimele zile s-a vorbit chiar despre posibila despărțire a argentinianului de trupa din Madrid, însă Marca anunță că această ipoteză este exclusă.

Extrem de dezamăgit după înfrângerea complet surprinzătoare în fața celor de la Cornella, scor 0-1, Diego Simeone a lăsat de înțeles că nu ar fi exclus să plece de la Atletico la finalul sezonului:

"Vom căuta soluții sezonul viitor, dacă vom mai fi aici. Lucrurile se schimbă mereu în fotbal, trebuie să fii mereu deschis la toate posibilitățile. Trebuie să fim deschiși la orice își dorește clubul", a spus Diego Simeone, la finalul meciului din Cupa Spaniei.

În ciuda eliminării premature din Cupa Spaniei, Atletico are un sezon promițător. Trupa de pe Wanda Metropolitano se află pe primul loc în La Liga, cu două meciuri în minus, și s-a calificat în optimile UEFA Champions League, unde o va întâlni pe Chelsea.

Marca: Diego Simeone va rămâne la Atletico Madrid

Cotidianul Marca a risipit orice urmă de incertitudine în privința viitorului lui Simeone. Jurnaliștii iberici anunță că oficialii lui Atletico sunt pregătiți să-i ofere prelungirea contractului lui "El Cholo", scadent în vara anului 2022. Negocierile dintre cele două părți ar fi început deja, motiv pentru care jucătorii și fanii lui Atletico nu au de ce să fie îngrijorați.

Potrivit sursei citate, discursul pesimist al lui Simeone a avut rolul de a muta presiunea de pe umerii jucătorilor săi asupra lui, după rezultatul neașteptat din Cupa Spaniei.

Conducerea lui Atletico Madrid are în continuare mare încredere în Diego Simeone, omul care a condus echipa către primul titlu de campioană a Spaniei după o pauză de 18 ani, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212