REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viktor Orban: 'Bruxellesul nu este șeful nostru! Suntem o națiune maghiară independentă'

Viktor Orban: 'Bruxellesul nu este șeful nostru! Suntem o națiune maghiară independentă'

Replica API 2 august 2022 | 00:00 584

Uniunea Europeană se află la Viena, Budapesta și Varșovia, Berlin și Madrid, a spus premierul maghiar Viktor Orbán. Șeful executivului a subliniat că „Bruxelles-ul nu este șeful nostru.”

Viktor Orban

„Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Uniunea Europeană se află la Viena, Budapesta și Varșovia, Berlin și Madrid.

Aceasta este o întrebare foarte importantă. Nu vreau să mă pun cu alți europeni, dar vreau să adaug propriile noastre opinii la decizia europeană comună. Acesta este motivul pentru care participăm la fiecare decizie, ne spunem mereu părerea. Și dacă apare o poziție cu care nu suntem de acord, o vom raporta.

Bruxelles nu este șeful nostru. Suntem o națiune maghiară independentă, suverană. Luăm decizii împreună. Dacă nu sunt bune pentru noi, le spunem. Dacă nu sunt bune și le putem împiedica, decizia comună nu se va lua”, a spus Orban.

Mesajul lui Orban vine în contextul în care este criticat la nivel european pentru declarațiile făcute în România, la Băile Tușnad.

Liderii grupurilor politice din Parlamentul European (PE) au adoptat vineri o declaraţie comună prin care condamnă declaraţiile considerate „rasiste” ale premierului ungar Viktor Orban de săptămâna trecută, de la Băile Tuşnad, şi subliniază că aceste afirmaţii reprezintă încălcări ale valorilor europene, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scarbele astea de la Bucuresti ar fi in stare sa declare asa ceva? cum sa declare ma enoriasule,daca sunt niste gunoaie?! Ia sa vezi cum ramii fara gaz la iarna.Da stai sa vezi,ca pina la gaz iti scumpeste mincarea pentru ca asa vrea aia de la Bruxelles. Slugile lui Satan deja ii sar la git lui Orban.
1
0
Sefu' vostru e la Moscova, ratatule !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108