REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Viktor Orban: De pe urma conflictului din Ucraina au de câștigat SUA

Viktor Orban: De pe urma conflictului din Ucraina au de câștigat SUA

A.F. 13 ianuarie 2023 | 20:26 681

Primul ministru al Ungariei, Viktor Orbán, a declarat că nu poate obține singur de la conducerea Uniunii Europene anularea sancțiunilor împotriva Rusiei, acest lucru îl pot face numai Germania și Franța, anunță Tass, potrivit Rador.

Viktor Orban

Într-un program difuzat astăzi pe postul de radio Kossuth, Orbán a remarcat că în puterile sale stă numai diminuarea prejudiciului adus de sancțiuni propriei țări. Orbán a subliniat că "doar germanii sau francezii " pot schimba poziția UE cu privire la sancțiuni, iar resursele politice ale Ungariei nu sunt suficiente pentru acest lucru. "Nu pot decât să diminuez daunele", a spus șeful Guvernului ungar, reafirmându-și atitudinea negativă față de politica de sancțiuni a Bruxellesului. El este de părere că cineva în conducerea UE trebuie să spună: "Oamenilor, am stricat totul, este timpul să ne oprim", pentru că în continuare problemele legate de sancțiuni nu pot decât să sporească.

"Dacă s-ar produce acest lucru, prețurile la purtătorii de energie ar scădea imediat, iar împreună cu acestea inflația s-ar reduce de două ori", a remarcat Orban, citează stiripesurse.ro.

El și-a reafirmat, de asemenea, poziția sa anterioară, potrivit căreia Europa se află în cea mai mare pierdere din cauza conflictului din Ucraina și a sancțiunilor impuse Rusiei, în vreme ce Statele Unite nu au decât de câștigat de pe urma acestui lucru. "Din punct de vedere economic, singurul sau cel puțin principalul perdant ca rezultat al războiului (din Ucraina) este Europa", a spus Orbán, adăugând că "America câștigă cu siguranță".

În ceea ce privește Rusia, după părerea lui Orbán, "problema este discutabilă" - dacă câștigă sau pierde ea în urma conflictului ucrainean.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i umplem guritza aia sporcata de bozgor cu acelasi kkt cu care-l mwim si pe asasinul putin ! Sau nae.
1
1
Are dreptate.
1
1
Talmudiști din america au de câștigat, alea 6,7 familii care cred că or să moștenească pământul, IDIOȚI, oamenii simpli sunt mai p****i decât europenii cu mult
1
1
am opinat si eu ca numai sua are de cistigat. dupa ce ne-au lasat in bratele rusiei in '45, acum se folosesc de europa impotriva rusiei. daca au ceva de reglat cu rusia, sa o faca singuri. citi oameni de valoare au murit la canal, sighet, pitesti, etc ? asteptau sa vina americanii!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218