REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viktor Orban promite că va bloca prin veto sancțiunile la adresa Rusiei

Viktor Orban promite că va bloca prin veto sancțiunile la adresa Rusiei

Victor ROTARU 27 ianuarie 2023 | 13:04 608

Ungaria intenționează să impună veto asupra unor eventuale sancțiuni ale UE împotriva Rusiei în domeniul energiei nucleare. Premierul ungar Viktor Orbán a declarat că Ungaria va pune veto la orice eventuală sancțiune a UE împotriva Rusiei care ar afecta energia nucleară, a informat vineri presa europeană.

Viktor Orban promite ca va bloca prin veto sanctiunile la adresa Rusiei

"Nu vom permite ca planul de a include energia nucleară în sancţiuni să fie implementat. Nici nu se pune problema'', a declarat premierul ungar, citat de The Guardian. Ucraina a cerut UE să impună sancțiuni împotriva Rosatom. Președintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat în această lună că UE va continua să dezvolte noi sancțiuni împotriva Rusiei, dar a menționat că, la fiecare pachet nou, dezbaterea în bloc devine din ce în ce mai complicată. Premierul ungar vorbește în mod frecvent negativ despre politica de sancțiuni UE împotriva Rusiei. În ianuarie, Viktor Orbán a spus că Europa adoptă o abordare greșită a sancțiunilor împotriva Federației Ruse. Potrivit acestuia, fără sancțiunile europene împotriva Rusiei, rata inflației s-ar fi redus la jumătate, din cauza conflictului din Ucraina. Cu toate acestea, Ungaria nu dispune de suficiente forţe pentru a schimba poziția țărilor UE, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Austria, ungaria si Russia este frati
0
0
Propuneti solutii pentru inceperea tratativelor de pace.
3
0
e pe drumul sigur de a fi dat afara din eu. Asta dupa ce el si famiglia lui de hoti mwisti au devenit milionari. Mwie cu kkt !!!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367