REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Viktor Orban vine în România, timp de două zile: Nu are programate întâlniri cu Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă

Viktor Orban vine în România, timp de două zile: Nu are programate întâlniri cu Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă

Replica API 4 mai 2019 | 00:56 417

Premierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în Transilvania, la invitaţia UDMR, având programate întâlniri cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi.

"La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orban, preşedintele FIDESZ soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi, conform stiripesurse.ro.

Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita", anunţă Uniunea.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor vor susţine o conferinţă de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 şi este deschis pentru accesul presei.

După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ţinutului Secuiesc şi Centrul Metodologic.

Meciul de hochei de pe terenul din Cârţa va începe la ora 15:00 şi este deschis pentru accesul presei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se cam pisha cu bolta pe romani. Nu credeti? Iar ne sfideaza minoritarii.
8
0
Poate sa vina in concediu. Dar ciocu mic ! Gura mare poate s-o faca la el acasa. Muie orban, muie dragnea infractorul muist si las, muie pesede !!!
6
1
Lipsa indelungata de reactie a coruptei clase politice, de cca 30 de ani, a dus la situatua asta. Acum e trist. Si vor urma mari tensiuni in viitor. Iar Romania nu a facut nici ce trebuie pentru a arata a cui e Transilvania. Pe afara opinia strainilor formata de Ungaria e alta in defavoarea romaniei...
9
0
Asta da tupeu,
7
2
Bozgorii nu isi faceau de cap pe plaiul mioritic !
4
2
Daca aveam si noi , politicieni cu sange in instalatie , Orban nu mergea prin Transilvania , ca in Ungaria . Asa cu carpele de politicieni actuali , unguri vor face cross-ul Transilvaniei , etapa cu tancuri . Iar Bucuresti-ul , tot inert o sa fie .
9
2
pentru tara lui. Nu curve de coducatori romani. Slugi di tradatori de tara.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272