REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vine VALENTINE’S DAY şi CURG ofertele de CAZARE la MARE

Vine VALENTINE’S DAY şi CURG ofertele de CAZARE la MARE

Replica API 4 februarie 2021 | 11:58 1884

Se apropie Valentine´s Day, iar tinerii îndrăgostiţi care sărbătoresc această zi au la dispoziţie o gamă largă de oferte de cazare la mare, unde se pot relaxa. Hotelierii profită şi de această perioadă din an pentru a-şi maximiza profiturile, după un an în care activitatea le-a fost perturbată.

Preţuri pentru toate buzunarele

Răsfăţ şi lux de Valentine's Day pentru tinerii îndrăgostiţi. Fie că îşi petrec seara la restaurant, într-un cadru romantic, cu persoana iubită, fie că decid să plece câteva zile în vacanţă, pentru a sărbători ziua iubirii, un lucru este cert: îndrăgostiţii sunt dispuşi să facă orice sacrificiu pentru ca ziua de 14 februarie să fie una de neuitat. Mai sunt 11 zile până atunci, dar ofertele de cazare la malul Mării Negre curg şi sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru un weekend petrecut la malul mării în această perioadă, un cuplu mai pretenţios va trebui să scoată din buzunar, pentru un apartament de lux cu două dormitoare şi living, nu mai puţin de 1.000 de lei. Însă, pentru cei care nu au pretenţii, există şi preţuri ceva mai mici, coborând chiar şi la 100 de lei pe sejur.

Îndrăgostiţii nu mai pleacă în străinătate

Pandemia de coronavirus le-a stricat planurile îndrăgostiţilor care visau să plece de Valentine´s Day în străinătate. Destinaţii care erau la mare căutare, acum au fost uitate din cauza restricţiilor impuse de situaţia epidemiologică. De exemplu, toate persoanele care călătoresc în Republica Bulgaria, indiferent de statul din care se deplasează, pot intra pe teritoriul Bulgariei cu condiția prezentării unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. La fel vor trebui să procedeze şi cei care doresc să călătorească în Franţa, Monaco, Norvegia, Vatican, Elveţia ori Turcia.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ofertele sunt cu ora sau toata noaptea???
0
0
O sarbatoare introdusa pe gatul romanilor cu forta,pentru binele patronilor,comerciantilor. Bine si asa.
3
0
Patronii si patronasii de hoteluri si hosteluri, care pretind ca au 3, 4, 5 stele sunt disperati ca n-au incasari si fac valuri... Ce sa faci iarna in Mamaia, sau in Constanta, nu ninge, daca ninge se topeste imediat si se face o mocirla imbibata cu pipi si rahat de caine. Vizitezi Delfinariu, Acvariu si Cazinou, ai vazut mare si cam astae in rest mall-uri cinematografe si fastfood-uri au toate orasele. Nu merita sa arunci banii.
4
1
Vine cucu,asteptati -l cu drag! 0
4
0
o sarbatoare de cacat...
5
0
numai la mare nu veneam sa fac fundu gras la cimpanezi.
5
0
Ii aduce Corina Martin la Bucovala si Murad!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614