REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Violatorul fetelor din Brașov, legături cu Constanța: a mai violat o copilă de 13 ani

Violatorul fetelor din Brașov, legături cu Constanța: a mai violat o copilă de 13 ani

Mirela PASCAL 15 noiembrie 2022 | 00:00 5228

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două fete, de 10 şi, respectiv, 12 ani, din Vama Buzăului, fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu din penitenciar, unde ispăşea o pedeapsă pentru viol, au precizat, duminică, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Ei bine, potrivit unor surse, individul ar fi fost condamnat la Constanța pentru că ar fi râvnit la o fetiță de 13 ani. Individul a încercat să iasă din pușcărie în 2020, atunci când a formulat o cerere de liberare condiționată, la Judecătoria Medgidia, dar i-a fost respinsă.


Constantin Zapan, monstrul care a răpit și violat două fete, copiii unor prieteni de familie, a fost arestat preventiv, pe 13 noiembrie,de Tribunalul Brașov. El va sta după gratii cei puțin 30 de zile. Iată că individul nu este la prima faptă, în trecut fiind condamnat în 2015, de judecătorii constănțeni, la 10 ani închisoare pentru că a violat o fată de 13 ani, din Constanța. În 2020, după ce a executat 2/3 din durata pedepsei în cazul închisorii, a încercat să iasă din pușcărie, dar Judecătoria Medgidia i-a respins liberarea condiționată. Și la Tulcea a depus cerere de liberare, tot în 2020, dar și magistrații de aici i-au respins-o. În cele din urmă, în același an, a reușit să iasă din penitenciar. De asemenea, a mai fost condamnat și în trecut, fiind eliberat condiționat în 1999.

Potrivit IPJ Braşov, din cercetările efectuate în cauză a reieşit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice şi ameninţări, ar fi forţat, pe rând, minorele să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi municipiul Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova.
 Cele două minore au fost preluate de un reprezentant al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, fiind instituţionalizate şi internate în regim de urgenţă.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fel ca Joe Bideu si progenitura Hunter la ce este pe laptop e clar,sunt bolnavi ca aia de la Hollywood...Ca Jeffrey Epstein si Prince Andrew sau Jeffrey Epstein si Bill Gates( ca lua sfaturi de la el despre casnicie ,de la un pedofil) la fel ca Charles si Jimmy Savile...ca Ghislaine Maxwell si Robert ta'su care traficau copii
2
4
A fost reeducat de specialisti la poarta alba
3
0
Bai Gigi pește împuțit ce ești nevastamea nu le trimite la produs pe fetele mele si in afara de asta le am invatat smecherie, daca vrei o baga si pe fi ta la produs da sa nu faci galagie ca mama astora daca iei teapa, vezi ca s-a inventat sapunul merge si la jegul de pe tine si la funduletul tau pufos
0
3
prieteni de familie cu un ...violator!le-a trimis la gratar s a le ...parleasca! dubioasa ...mama !
2
1
ba garide,sa.ti violeze un je.gos de asta rudele minore sa vezi cum e cu produsul,mirlete rapan.os!
2
1
trebuie batuti astia pina maninca prin pai.nu pot da bani la traseiste,e plin,le trebuie fetitze,luai.ar drequl!!!
7
0
nu l-ati taiat bucati sa-l dati la caini?
12
0
nu inteleg de ce se mai mira sau indigneaza unii; constanta este raiul violatorilor si proxenetilor de decenii sub atenta protectie a politiei, justitiei si in primul rand a oamenilor politici locali si asta intr-o masura mai mare decat restul tarii unde toate guvernele si parlamentele de infractori din ultimele decenii nu au facut absolut nimic pentru a lupta si reduce violurile si proxenetismul / sclavia umana; in cazuri extrem de rare ca acesta aflam public ce se intampla - dar asta nu este decat varful aisbergului in conditiile in care peste 100.000 de fete si femei se prostitueaza in occident - si sper ca nu-si face nimeni iluzii ca idiotul de garide de mai jos ca toate o fac de buna voie !
11
0
ati inchis comentarile la articolul cu chitac ca vroiam sa ii uram si noi la multi ani la poerta blanca
5
2
Inca unu care este eliberat de judecatori in baza recursului"deci pentru buna purtare in puscarie",adica un om recuperat pentru societate care recidiveaza.Cu toate ca peste 50%dintre hoti si violatori revin in puscarie psiholgi astia cu studii superioare sustin ca puscarie este un loc de reeducare deci cu drepturi sporite pentru puscariasi,nu ma specialistilor puscaria ar trebui sa fie un loc de pedeapsa"macar cum era armata pe timpul comunistilor"pentru ca recidivisti astia sunt ca animalele care stiu doar de frica,lasati conditiile din statele U.E.dezvoltate pentru ca acolo odata iesiti din puscarie statul le asigura celor veniti din puscarie casa si loc de munca,lucru pe care Romania nu il asigura nici macar absolventilor de liceu nu puscariasilor eliberati.Pentru ceilalti puscariasi de tip Elena Udrea,L.Dragnea,Bombonel,R.Mazare,ect,lotul din fotbal ala cu veri Becali,Borcea,Gica Popescu,ect,sau fugiti din tara ca: Puiu Popovici,Alina Bica,Sorin Oprescu,Sorin Strutinschi,deci cu astia si alti ca ei care au devalizat Romania puscarie pe viata la Canalul Dunare--Bucuresti despre care se supe ca 90%este facut de pe vremea impuscatului.
10
3
A dat masa fetele la produs dar ala le a tinut mai mult decat a platit. La 13 ani se freaca pe bani in draci din scoala generala dar mosnegii si babele au ramas rupte de realitate si comenteaza aiurea.
10
7
Sa-i multumiti lui tudorel care i-a scos pe astia din parnaie, cand era ministrul justitiei. Pedofilii ar trebuii castrati direct, fara drept de apel. Sa vedem atunci daca mai ii tin boashele sa mai ravneasca ?
19
0
alo, justitia, se doarme,ce mai cauta asta in libertate?
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218