REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

VIOLENȚĂ fără limite, la CONSTANȚA, VICTIME BĂTUTE și AMENINȚATE cu CUȚITUL, în propriile case!

VIOLENȚĂ fără limite, la CONSTANȚA, VICTIME BĂTUTE și AMENINȚATE cu CUȚITUL, în propriile case!

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 392

A fost spart și sediul Colegiului Farmaciștilor

A fost spart și sediul Colegiului Farmaciștilor

Alis Selcin și Deveriș Erduan au fost condamnați la 9 ani şi 8 luni închisoare, respectiv 12 ani şi 4 luni închisoare pentru furt calificat și tâlhărie calificată. Dar decizia nu a fost definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 23.04.2019. Aceștia aveau un mod de acțiune care implica violența, în sensul că forțau sau spărgeau ferestrele apartamentelor, intrau și, dacă dădeau peste proprietari, îi băteau și le puneau cuțitul la gât.

În actul de sesizare s-a reținut că inculpații, în noaptea de 1 spre 2.11.2018, în intervalul orar 19 00 - 8.30 , au pătruns în locuința unei persoane (care se afla la serviciu, în tură de noapte) prin forțarea și ecaladarea ferestrei de la sufragerie, iar din interior i-au sustras două laptop-uri, bijuterii din argint, două ceasuri de mână bărbătești, și suma de 3.500 lei.

Apoi, în noatea de 13 spre 14.11.2018, în jurul orei 3.00 , Deveriș a pătruns în altă locuință prin forțarea și ecaladarea ferestrei de la balcon, iar din interior a sustras 2 (două) televizore (Samsung și Orion), 2 (două) telefoane mobile (Motorola și unul marcă necunoscută), 2 (două) ceasuri de mână, alte bunuri, și suma de 200 lei.

De asemenea, în noaptea de 19.11.2018, în jurul orei 22 30 , Deveriș a pătruns într-un imobil, împreună cu Selcin, care avea fața acoperită, și ulterior amenințând persoana vătămată cu un cuțit, i-au sustras suma de 400 lei și un telefon mobil.

La fel și în noaptea de 7.11.2018, în jurul orei 3.30, cei doi, prin forțarea jaluzelelor exterioare, spargerea geamului și escaladarea ferestrei de la sufragerie, au pătruns într-un apartament, de unde au sustras un telefon mobil.

Cei doi au acționat și în noaptea de 10.11.2018, în jurul orei 00.20, când, prin forțarea și escaladarea ferestrei de la bucătărie, au pătruns în locuință, fără a reuși să sustragă bunuri.

Ulterior, în data de 21.11.2018, în jurul orei 16. 20 , au pătruns într-un apartament din municipiul Constanța, și prin exercitarea de acte de violență fizică, i-au sustras persoanei vătămate o poșetă ce conținea mai multe documente și suma de 50 lei.

Ajungem și pe 24.11.2018, când, în jurul orei 1 00 , cei doi au pătruns în locuința improvizată a unei persoane din municipiul Constanța, și prin exercitarea de acte de violență fizică, i-au sustras suma de 100 de lei și mai multe produse alimentare.

În noaptea de 24 spre 25.11.2018, prin escaladarea și forțarea unei ferestre a apartamentului în care funcționează sediul Colegiului Farmaciștilor Constanța, situat la etajul 1, Deveriș a pătruns în interior de unde a sustras două laptop-uri marca HP și suma de 4875 lei, în timp ce Selcin a asigurat paza locului faptei.

Infractorii nu au nici un regret: Ne-am luat câte o cafea și căutam să spargem apartamente..

Indivizii și-au recunoscut faptele și chiar au relatat în amănunt. Aceștia au precizat că seara se apucau să caute un apartament în care să intre și să sustragă bunuri. ”Am luat la noi mănuși, două șurubelnițe și o daltă, pe care să le folosim la comiterea furturilor. Am ajuns în zona supermarketului Profi și, după ce ne-am luat câte o cafea, am mers la blocul de lângă magazin și am început să verificăm apartamentele. Într-un apartament situat la parter nu se afla nicio persoană și am decis să intrăm. Am forțat o fereastră și după ce am deschis-o am escaladat-o și am intrat în apartament amândoi. Am căutat prin toate încăperile și am sustras două laptopuri, 4 ceasuri de mână și mai multe bijuterii din argint, respectiv două brățări, inele și un lanț. Laptopurile le-am vândut unor persoane necunoscute, iar banii i-am împărțit cu Deveriș. Bijuteriile din argint și ceasurile au rămas la Deveriș și nu știu ce a făcut cu ele. Nu știu de nici o sumă de bani sustrasă din această locuință, însă este posibil ca banii să fi fost găsiți de Deveriș și să nu-mi fi spus că i-a găsit pentru a nu-i împărți cu mine”, a declarat Selcin, potrivit rolii.ro. Deveriș a recunoscut că a găsit banii și că i-a ascuns de Selcin.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pis pe ele de ciori
0
0
Puneti pozele cu ei ceva sa ii vada lumea sa le rupa mainile cand ii prinde sa vina si la mine ca ii omor
5
0
pana nu vor fi cazati la mine , nu scapati de nenorociti!
7
0
Multe lucruri se intampla pentru ca romanii nu sunt uniti.
15
0
Problema este si-n ipocrizia noastra , care ne credem romanii . Suntem impotriva tiganizarii si manelizari Constantei , dar .....dam din buric pe manele tiganesti la petreceri , in loc sa ascultam o jampara pur Dobrogeana . O sa fiu injurat , stiu .
12
1
moarte tatarilor si tiganilor! Sa imi bag eu pula-n mortii tai, bai nohai imputit, coiranul tau de sc ursura jegoasa si nebotezata, cu profetul ala al vostru care era futut in cur!!!
11
8
Astea vor sa fie provocari toxice de trollii
1
2
Ii doare-n pu-la pe hoti acum cand psd si croitorasul cel viclean al lui DRACnea, ministrul HOTILOR tudorel toader a facut asa LEGE pentru hoti de ne rad astia in nas. merg putin pe la puscarie, conditii lacsary, daca nuu au conditii lux, le scade trei sferturi din pedeapsa si plateste statul si despagubiri de ;jde mii de euro la golani! Asa a iesit nutu camataru, bercea mondialu..Bravo psd..ce grije ai tu de HOTI.
9
2
Astia stau in H Coanda.Iti place focarul de infectie creat,Fagabou?vezi ce a ajuns partea aia de Cta,daca le dai paduchilor bani,case gratis,caldura,ii pui pe toti intr-un loc,sa fie uniti in tampenii?inainte aveau bani de chirii,ca tb sa munceasca,acum se apuca de distractii,ca bani au,case au,vand tigari nestingheriti sub ochii politistilor,jandarmilor,fac ce e in sangele lor:furturi,vandalizari,omoruri.Rasa asta atat are in sange,blestemat sa fii Fagadau ca ne-ai distrus cartierul cu pleava societatii.Muta-i dracu la margine ca ai distrus aspectul si linistea orasului cu Ferentariul
13
2
In unele situatii,violenta si ghiolbanismul sunt mostenite din tata-n fiu.
14
0
Ar trebui,in functie de gravitatea faptei,modificate pedepsele,sa se anuleze la prima abatere pedeapsa cu supsendare,mai ales la unii care intra in case peste oameni si mai ameninta si cu cutitul,sa le dea din prima 10 ani iar daca ii mai prind si a doua oara sa le dea 20,,,
7
0
Sa mi bag pl in voi de romani prosti. Astia sunt turci tigani, n au nicio treaba cu tatarii
7
13
Sa ne aducem aminte ce a spus istoricul Cioroianu pe timpul cand a fost Ministru de Externe: aceste specimente trebuie duse in desert si inchise intr-un tarc ! A avut dreptate, dar in urma acestei afirmatii si-a pierdut functia.
20
3
Astia sunt tigani toata ziua, gazati si deportati in India. Nu bagati in aceeasi oala cu tatarii,nu are nici 0,1% legatura. De aici se vede inteligenta voastra. Nu ar fi rau sa fiti deportati odata cu ei,ca nu e mare diferenta intre tiganii astia si voi.
28
3
Moldoveni inputiti
3
19
Capatani de oaie luava's rasa in pula de rasa nebotezata ce sunteti.
25
7
Incredibil! Aceleasi ciori tataresti care au umplut constanta cu mirosul lor de caca nu se potolesc niciodata
37
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272