REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Violeta Alexandru dezlănțuie 'jihadul' în casele de pensii

Violeta Alexandru dezlănțuie 'jihadul' în casele de pensii

Replica API 9 noiembrie 2020 | 20:50 3168

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat la România TV că va elimina fără nicio milă acei funcționari plictisiți care îi reped pe bătrânii care sună sau se deplasează la ghișee pentru a-și rezolva diferite probleme. Violeta Alexandru a mărturisit că personal a verificat amabilitatea funcționarilor de la nivelul caselor județene de pensii, sunând, cu identitate ascunsă, pe numerele de telefon destinate publicului, iar de multe ori a fost repezită de proprii-i subalterni.

„Oriunde găsesc probleme la nivelul caselor de pensii voi schimba. Nu voi tolera nicio neregulă. Eu nu mi-am luat niciun angajament că voi fi un ministru simpatic, ci că voi fi un ministru eficient. Am făcut multe verificări la nivelul caselor de pensii din țară și am constatat că personalul este plictisit, lipsit de empatie și amabilitate, funcționarii, nu toți, dar o bună parte, nu mai au răbdare s lucreze cu personalul, să le explice lucruri importante pentru acești oameni în vârstă. Am făcut chiar experimente și am sunat pe numerele de contact pentru public al caselor de pensii din diferite județe și mi s-a vorbit cu dispreț și fără niciun pic de profesionalism. Un asemenea comportament nu poate fi tolerat. Se simte faptul că unii funcționari nu-și fac treaba cu plăcere, iar acesta nu este un job la care să vii doar așa ca sî ai unde te duce. Aici trebuie implicare, interes și profesionalism. Așa că nu am să am nicio reținere să elimin acei funcționari care nu se încadrează cerințelor postului”, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ministra sa trimita o echipa de audit la fiecare Casa de Pensii din tara , binenteles si la CONSTANTA.
9
12
cloaca pesedista de directoare de la casa de pensii s-a pus pe votat negativ .va e frica ma? Dana cum te simti ?
6
14
pensionarii.fie ca sunt speciali sau de serviciu,tinerei de 45 sau seniori de 90,ca au 3 euro sau 15000 de euro pensie,pensionarii au devenit grija guvernantilor si prioritate zero.tinerii,da-i in pizda ma-sii,sa se descurce cum pot,fara locuri de munca,fara protectie sociala,fara perspective,ideal ar fi sa plece din Ro dar sa trimita banii aici ca sa aive iubitii pensionari si bugetari de unde alimenta conturile.cam multa galagie faceti pentru pensionari,dar preocupari pentru situatia tinerilor vad ca nu.de ce nu mariti pensiile de mizerie,dar sa le taiati pe cele nesimtite?
6
2
Asa trebuie procedat si in primaria municipiului Constanta, inclusiv SPIT Constanta.
9
9
Orabane , schimb-o pe muma padurii , ca nimic nu a facut.Decat propaganda pe spinarea fraierilor.Nimic concret.Acum vrea sa schimbe , dar nu gandeste ca toti au examen dat .De ce nu lasa oamenii sa isi faca treaba.Pleaca ai vostrii, vin ai nostri si noi ramanem tot ca prostii.
11
5
La casa de pensii Cta spaga e obligatorie , nu te baga nimeni in seama .
10
10
angajeaza penelisti, sunt cei mai curati!
10
2
violeto,fa curatenie intre trintoii bugetaribaga calculatoare si da.i dreqafaradetrintori,la sapat cu ei!!! da afara itmul mangalia,o gramada de izde care o freaca si datorita carora chelnerii sint tratati ca niste sclavi de bouarii circiumari!trimite.le pe vite in agricultura,sa ia spaga de acolo!
13
6
Felicitari!!!! Asa ar trebui sa procedeze toti cei care au subalterni care lucreaza cu publicul!
9
11
Ne-ati.lasat fara munca cu starea voastra de alerta.Ati promis ca ne dati somaj si nu am.primit nimic.Tu intereseaza-te de noi,dar esti obsedata de astia de la pensii.Altceva numai stii:pensii,pensii.Batrani au pensii ,dar noi din cauza voastra ca ne-ati inchis numai avem munca.Huooo.Muie Pnl!
27
4
Guvern de tampiti.Cretino, fa ceva pt producatori.Cine ne da bani pt marfa.Noi cu ce traim?Te intereseaza doar de astia de la ministerul tau.Le porti sambetele.Fa ceva constructiv.Lasa oamenii sa munceasca.Nu iti mai face campanie pe spinarea lor.Noi cu ce sa mai platim taxe,rate daca voi inchideti pietele?
28
4
Bai fraierilor.Adtia ne imchid si voi mancati kkt de Violenta idioata.O sa dea pe masa afara,sunt legi care ii proteaja.De cand a venit doar asta stie,da afara.Sa plece ea,ca si asa nu a facut nimic.Ei crec cazurile din pix,vor alegeri si lumea moare de foame.Nu vedeti cat de fraieri sunteti.Ii doare in pula de noi.
33
5
Functionari publici platiti regete sunt foarte plictisiti . Mai ales in institutiile de unde trebuie sa obtii avize . Se comporta de parca ei la munca au venit sa se relaxeze . Daca soliciti o informatie ii vezi cum se schimonosesc de parca ii intrebi cine stie ce . Ar trebuie facuta curatenie in toate institutiile pentru ca sunt si foarte multi . Din curiozitate mergeti in oricare institutie si o sa vedeti cum plimba cestile de cafea si cum se plimba pe holuri de parca sunt la parada modei .
14
27
Ministra pu.lii.Nu vedeti ce muia are.O imbwcila.Ce a facut concret de cans este munistra,decat imagine si campanie pe spatele pensionarilor.Ce modificari legislative a initiat:ZERO.Ca roti PNL-stii:niste incompetenti.Acum tanti candideaza ,ea de ce nu se suspenda.A da PNL-sti pot incalca legea,si restul nuLegile sunt facute pt fraieri.
30
3
violeto,da.i afara pe gagicile demlamitm mangalia!!! datorita lor,si legilor pesediste,chelnerii au statut de sclavi.Au lucrat la unii fara simbete,duminicisarbatori legale,concedii,pentru salariul minim,iar acum li se da viteza.Cui sa te plingi ca nu te mai angajeaza nimeni.Condicile prezenta falsificate,bonuri proforme,Nu fiscale,naspa,contabilitate dubla,obligati sa stea in picioare 10,12 ore pe zi,ore suplimentare nimic.se intimpamla lavrion,marinas,in portul turisticlA nae fuckin negrea,etc!maninca itmul o pizza moca si nu mai vede nimic!!!
7
27
Asta este o tampita.Fa tu ce ai facut pt noi astia care suntem in Germania,un kkt.Ai venit sa te plimbi.Schimbati-o.Orbane pt ce am votat,sa tii toate incompetentele pe functii.
32
3
Fa idioat-o dupa ce ,ca esti urata ,mai esti si proasta.Tu ce mama draci ai facut :NIMIC,gargara ,tipa pt Pnl-sti.Iar pensionarii sa stea acasa,nu sa umvoe ca beleuzi pe strazi,nu au ce face acasa si ii vezi pe la toate instirutiile.Pt orice tampenie isi fac de plimbare.
29
6
Numai gargara este de ea ! In primavara , mincinoasa dracului cica a fost in Germania sa se intereseze de soarta macelarilor din abatoarele germane ! Aiurea ! Nu a fost primita de nici un oficial german ! Nemtii o intrebau daca mai poate sa trimita romani la cules de sparanghel ! Si javra dracului se lauda ca a facut ea cacatul bici ! Pe 6 decembrie vamai voteaza Pulea Spataru !
36
6
Daca nu da afara, pana la votare totul este praf in ochi,ca sa mergem la vot.Promit si mint.Au spus ca reduc numarul de parlamentari si n-au facut nimic.Romanii asteapta fapte,nu vorbe.de la cel mai inalt nivel pana la cel local.De peste 30 de ani suntem satui de mincini,vrem fapte.Afara toti taietorii de frunze la caini,din sanatate si CNAS,casa de pensii.Ajofm desfiintat aia nu fac nimic,sa fie platiti in functie de cati lucratori din somaj integreaza pe piata muncii.In primarie toti afara,sa nu mai plece cu lunile in concedii in japonia,China pe banii contribuabililor.
15
27
e corect asa! Mai ai de invatat!...
13
10
Saguna sau Spiru?
4
15
la Constanta e cloaca pesedista printre directoarele casei de pensie .L-au sustinut pe fagadau si pesedeul lui imputit in loc sa rezolve problemele oamenilor .Asa e Dana ?
21
36

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212