REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Violeta Alexandru: 'Pensiile vor creşte; diferența dintre noi și PSD este că nu mințim'

Violeta Alexandru: 'Pensiile vor creşte; diferența dintre noi și PSD este că nu mințim'

Replica API 29 noiembrie 2020 | 20:34 1920

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sâmbătă seară, la România TV, că pensiile vor crește în 2021, dar și în anii următori, conform programului de guvernare al Partidului Național Liberal.

Violeta Alexandru

"Lucrurile sunt clar menționate, pensiile vor crește. Am crescut anul acesta, într-un an dificil economic, vom avea o creștere și în anii următori. Facem afirmația în programul de guvernare ca un angajament al dorinței noastre de a crește pensiile. PSD a făcut o promisiune, dar nu s-a ținut de ea. PNL a crescut pensiile și într-un an dificil. Am fost alături de români pentru că știm că din contribuțiile lor se alimentează bugetul din care facem plata pensiilor. Diferența dintre noi și PSD este că noi nu mințim, noi facem când spunem că facem. Când Partidul Național Liberal face o afirmaţie, se ține de cuvânt și o pune în practică.

Părerea mea este că trebuie mers pe o creștere a calculării pensiilor așa cum a fost gândită și este aplicată în acest moment. Sunt înclinată să găsim soluții pentru cei care au contribuit cu un stagiu complet, deci aș merge pe o abordare coerentă cu modul de calcul de până acum al pensiilor. Ceea ce am putut să fac în acest an, se vede", a declarat Violeta Alexandru, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahalero, v-ati plimbat prin tara, nu ati luat unu, un picior de coit 19.Voi zburdati ca dracii in tote partile nu luati nicio boala v-ati testat de nici dracu nu stie de cate ori si ventiti toti la tv si in presa, va puneti toti latratorii, si in halate albe la tv sa spuna ca a venit molima, apocalipsa.Ai dracu,satane intruchipate.Sunteti prosti ma analfabetilor! Cate mii, sute de paturi in toate sectiile are spitalele din toata Constanta prostilor? Are mii,sute? 1500,1000,700? Cate infecatri cu covid in Constanta intr-o zi 1300,1500? Unde i-ati cazat? Acasa la medici? Mortii tot la ei?
2
0
Voi sunteti hoti cu firme toti 100 de miliarde de Euro unde sunt DNA trezestete
2
1
PNL a fost canibalizat de PDL, acel partid odios care a taiat salarii, pensi si a dat la popor austeritate pe paine.
6
1
DIIFERENTA INTRE PSD SI VOI CONSTA IN FAPTUL CA VOI MANCATI CACAT!
9
2
Demonstrezi nemernico ca nu sunteti buni de nimic! Cu cat v-ati imprumutat si ce ati facut?
6
2
P.N.L.-isti perversi , mincinosi vanduti companiilor multinationale ! Sunteti la putere de 1 an si p luna : de ce nu ne-ati marit salariile noua care muncim in sistem privat ? Numai de bla-bla sunteti buni , incapabililor !
7
3
Sunteti la fel de mincinosi, poate mai mari sau mai mici! Ati mintit ca veti pune oameni competenti in functii cheie si drmonstrati merru ca puneti doar acoliti, rude, prieteni, cazul de la mures este concludent si nu singurul. Rusine. Asteptt sa votez sa va dau un sut in fund si o flegma in bot
13
3
Esti penibila cit poti sa dai cu vrajeala mincinoaso !
15
4
Cine va mai crede! Numai incompetenti la varfuri
18
5
mananci kkat javra PeNaLista
13
5
Faptul ca se va proceda la taierea pensiilor speciale si NU s-au taiat, este cea mai mare si grosolana minciuna a voastra .....
23
3
Cotoroanta asta vorbeste mult si nu spune nimic. Abureli peneliste... Doar prostii. adica votantii pnl, se mai uita in gura ei...
18
5
Voi mintiti prin omisiune. Vor creste pensiile dar in 5 ani simultan cu inflatia.
21
2
frectii aiureli labareli marca pnl
28
5
Ti ai scos stampila ? Ca zice lumea ca ai plecat acasa, in izolare, cu stampila pe post de ass plug.
13
5
nu babacloanto diferenta e ca pesedeul chiar a marit pensiile si salariile pe cand voi leati taiat! cum o sa faceti si in continoare ca doar rezultatele la alegeri vad ca le stiti deja
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218