REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorel Cataramă a 'ÎNGHESUIT' o BLONDĂ într-un CLUB de pe LITORAL. Are un 'ALIBI' în fața soției

Viorel Cataramă a 'ÎNGHESUIT' o BLONDĂ într-un CLUB de pe LITORAL. Are un 'ALIBI' în fața soției

Replica API 6 septembrie 2020 | 00:01 3185

Viorel Cataramă nu se dezice. Deși nu mai este chiar la prima tinerețe și este „destul” de însurat, afaceristul are mersul lui pe litoral.

Proaspăt trecut de Covid, pe care l-a încercat, dar nu l-a prins, Cataramă își vede de viață în timp ce soția lui se… „luptă” pentru binele țării. Da, da, omul greu din familia Cataramă-Alberts s-a schimbat. Dacă până mai ieri el era politicianul, afaceristul, puterea familiei, acum doamna Cataramă trage greul. Înscrisă în cursa pentru Primăria Sectorului 1, doamna doctor este în pline focuri electorale. În toată această perioadă, soțul își face de cap pe la mare.

Ba mai bea un șpriț cu tinereii lui prieteni, ba-și mai pierde privirea prin decolteurile blondelor pe care parcă, parcă le-ar lua la un dans. Colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, l-au surprins pe Viorel Cataramă într-un club de fițe de pe litoral.

Uitându-ne la privirile insistente și pline de dorințe pe care afaceristul i le-a aruncat unei blonde din anturajul lui, n-avem cum să nu ne gândim că… soția i-a fost cam mult plecată de acasă. Ce-i drept, are și un ”alibi” pentru situația asta, și-anume paharele de vin care au fost la discreție toată noaptea, notează ciao.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este cel putin egal cu mazare , un golan care la varsta asta se foloseste de banii lui murdari sa se creada ceva.
1
0
jurnalism de sclaveti!
3
0
jegul asta se visa presedintele tarii, zero caracter?
6
1
Bravo lui, visul oricarui barbat. Milionar si cu acces la femei frumoase. Restul e cancan si multa invidie. Asta mi-as dori si eu la 62 de ani.
3
4
Z i a r d e c a c a t a r t i c o l d e c a c a t z i a r i s t d e c a c a t
2
1
Ce sa faca si tinereii de Tiriac, Nastase, Copos, Catarama, trebuie sa investesca si ei banii lor nemunciti in curvele Romaniei. Ei se fac ca le tuf si ele sa prefac ca le place, wow, wow...ce tare esti ! Si uite asa mai primesc si ele un bolid de lux si o vila cu piscina.
14
1
Saraci , bogati , hai,sa ne-o tragem ca asta a mai ramas ! Daca este si in secret cu atat mai bine !
5
0
Hai sa fim sinceri,omul este praf ca aspect si doar banii pot atrage femeile la el. Deci,tipa ori se purta frumos ca asa e politicos,ori daca o facea ceva mai catre drumul spre intimitate,era pentru bani. Cei mai multi barbati fac sex doar daca au ce oferi,bani sau alte foloase,cele mai multe femei fac sex numai din interes. Atractia reciproca e foarte rara ,de asta barbatii sunt frustrati si spun ca toate femeile sunt curve dar cand au ocazia platesc pentru o jumma' deora cat munca pe cinci zile si apoi se lauda cat de tari sunt ei.
19
0
Dar ce dna estetician nu poate frecventa pe altul ?
19
0
Exrocul asta securist e un fel de Tantareanu ! Idiotul a mai candidat si la presedentia tarii ! Asta , cu fabrica lui de mobila din placaj , Elvilla , care se da mare LIBERAL dar care isi bate joc la propriu de ... proprii angajati ! SICTIR , subiect de Replica !
26
1
Nu-ti e rusine om batran impotent sa te dai la tineret
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102