REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viorel Ionescu: PSD și PRO România își bat joc de orașul Hârșova

Viorel Ionescu: PSD și PRO România își bat joc de orașul Hârșova

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:17 3392

Primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, informează cetățenii cu privir ela o situație din Consiliul Local. Astfe, acesta a anunțat că mai mulțic onsilieri au blocat un proiect cu fonduri europene.

”Cu mare dezgust vă informez faptul că în această seară am avut parte de aceeași atitudine potrivnică dezvoltării orașului din partea consilierilor PSD și PRO România, care se pare că au un singur scop: răzbunarea pe primarul ales de hârșoveni, blocând proiectele inițiate pentru binele acestui oraș. Toată munca depusă la foc automat în ultima săptămână, împreună cu colegii din Primărie, pentru a depune acest proiect pe ultima sută de metri, a fost călcată în picioare de acești consilieri. Este fără precedent! Un consiliu local care refuză accesarea unui proiect cu finanțare 100% din fonduri europene pentru orașul nostru, care nu are puterea financiară de a se dezvolta cu forțe proprii, este un consiliu incompetent și falimentar!”, spune primarul.

”Și ca să vă convingeți ce a fost cu adevărat important pentru consilierii PSD și PRO România, în această seară au respins 130.000 euro, destinați dezvoltării orașului, dar au introdus un proiect suplimentar prin care au impus primarului, în mod abuziv, să îi asigurare viceprimarului biroul pe care și-l dorește. Noaptea minții! Nu m-ar surprinde ca la ședința următoarea să văd că vor vota să mă mute și pe mine din birou sau chiar și Fântână Arteziană! Cam asta îi preocupă!

Nu vor să înțeleagă faptul că dacă mi-au impus un viceprimar ostil, NU îmi vor putea impune și să am încredere în el! Un viceprimar care votează împotriva dezvoltării orașului, nu poate face echipă niciodată cu mine!

Cred că, în aceste condiții, se impune să cer un punct de vedere tuturor hârșovenilor, dacă mai este cazul să mai muncim pentru atragerea de fonduri europene, atâta timp cât consilierii PSD și PRO România votează împotrivă, nejustificat? Pentru ce au fost votați de cetățeni? Referitor la comunicatul consilierilor PSD privind respingerea proiectului, le sugerez să nu mai mintă! Pentru a mai domoli furia cetățenilor, au găsit scuza că nu au vrut să voteze consilierii PNL un amendament prin care dna consilier PRO România Pelelungă a vrut să impună o condiție, modificând nefundamentat conținutul proiectului, lucru ce ducea la respingere acestuia și pierderea finanțării.

Amendamentul a fost respins de PNL, iar un consilier PSD, care are experiență din consiliul trecut și știe că nu se pot face astfel de modificări, s-a abținut. Cu toate astea, proiectul fără amendamentul consilierei Pelelungă nu a fost aprobat și a fost respins cu votul consilierilor PSD și PRO România.”, a transmis edilul Viorel Ionescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD este mai rau decat Partidul Comunist Chinez
0
0
PSDISTI MUISTI SI MUISTE
0
0
Ala de dupa oaaaooo a tras mult pe nas si si.a bagat in vena
0
2
concludent de ce a facut si ce face pesedeul in toata tara !!! Sa le dau cacatul la lins la toti pesedeii si postacilor lor ca prostul de sub mine !!!
1
1
ba asta cred ca s-a vaccinat deja la ce moaca are!!!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102