REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Viorel Lis, declarații despre avere. Cine va moșteni tot, după moartea lui?

Viorel Lis, declarații despre avere. Cine va moșteni tot, după moartea lui?

Replica API 24 iunie 2021 | 00:11 1196

Fostul edil al Capitalei a declarat, recent, că se gândește tot mai des la ce se va întâmpla cu soția lui, după ce el nu va mai fi. A decis, astfel, să îi lase Oanei toată averea pe care a acumulat-o de-a lungul vieții.

Viorel Lis

Sursa foto: Captură tv

Viorel Lis vrea ca Oana să-și refacă viața

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar soția sa, Oana, a fost singurul lui sprijin în tot acest timp. Într-o apariție TV, fostul primar a povestit că își dorește foarte mult ca Oana să își refacă viața după ce el nu va mai fi.

De asemenea, a adăugat faptul că speră ca aceasta să devină și mamă, vis pe care îl are de foarte mult timp: "Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis într-o emisiune.

Nu este străin de ochii presei faptul că Oana Lis își dorește un copil de mai mulți ani. Cei doi au încercat metoda adopției, însă procesul este unul îndelungat și presupune multă răbdare.

Viorel şi Oana Lis

sursa foto: Captură Instagram

Oana, alături de soțul ei în cele mai grele momente

În ciuda discuțiilor dintre cei doi și a scandalurilor apărute în presă, se pare că Oana Lis i-a fost întotdeauna alături soțului ei, când acesta a trecut prin momente de cumpănă în viață.

Fostul edil a mărturisit că actuala soție a fost singura persoană din viața sa care nu l-a abandonat la greu și care a fost cu adevărat lângă el: "Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai povestit Viorel Lis în cadrul aceleiași emisiuni, scrie wowbiz.ro.

Viorel și Oana Lis vor deveni părinți adoptivi. Cei doi au pregătit deja camera copilului

Oana și Viorel Lis sunt împreună din 1998 și s-au cununat civil în anul 2009, fostul primar fiind la a treia căsătorie. Ambii sunt născuți în aceeași zi, însă între ei există o diferență de 35 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sincer estse de apreciat faptul ca Oana sta langa el. Omul nu este atat de bogat precum cred unii. Se vede de pe luna acest aspect
3
0
da sa mosteneasca odata ca ne-am saturat cu astia .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212