REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorel Lis nu poate renunța la jocurile de noroc: „Mergeam și la 35 de km să pun bilete”

Viorel Lis nu poate renunța la jocurile de noroc: „Mergeam și la 35 de km să pun bilete”

Replica API 7 iulie 2021 | 12:35 713

Viorel Lis este cunoscut drept un iubitor al jocurilor de noroc, însă fostul primar nu a renuțat la marele său viciu nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit. Soția sa, Oana Lis, a mărtursit că deși n-a fost niciodată de acord cu această plăcere a partenerului său de viață, i-a făcut pofta din când în când și străbătea aproape 35 de km pentru a pune bilete la pariuri, scrie spynews.ro.

Viorel Lis

Viorel Lis a ieșit public după doi ani în care a dispărut din lumina reflectoarelor și a povestit despre starea de sănătate actuală, dar și despre marea sa pasiune, jocurile de noroc. Fostul edil a mărturisit că încă nu a renunțat la viciul său, astfel că Oana Lis i-a făcut pofta chiar și pe timp de pandemie.

Viorel Lis are probleme mari de sănătate pe care le ține sub control în prezent, ajutat fiind de soția sa, Oana Lis. De asemenea, pe perioada cât a stat departe de lumina reflectoarelor acesta a dezvăluit că nu a putut sta despărțit de jocurile de noroc, astfel că partenera sa de viața i-a făcut din când în când pofta și străbătea un drum lung chiar și în timp de pandemie pentru a băga un bilet la pariuri.

„A făcut el o aroganță în pandemie pentru că în București erau închise. La început mergeam în Ilfov să-i pun bilete și apoi ne-am dus până în Bolentin Vale de Giurgiu și mergeam astă iarnă 35 de km ca să își pună biletele.”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis, dezamăgită de pensia soțului său

Oana Lis este dezamăgită complet de veniturile soțului său, astfel că nu poate înțelege pensia atât de mică pe care o primește Viorel după atâția ani de muncă. Mai precis, fostul primar al Capitalei are un venit lunar de 3.000 de lei și Oana a mărturisit că dacă nu ar fi făcut mai multe sacrificii financiare soțul ei putea să nu mai fie în viață în prezent.

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind ai furat ca primar,iti permiti orice!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108