REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul este blocat: Suntem într-o situație fără precedent. Klaus Iohannis a încălcat deciziile CCR

Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul este blocat: Suntem într-o situație fără precedent. Klaus Iohannis a încălcat deciziile CCR

Replica API 5 septembrie 2019 | 23:18 459

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la sediul PSD, că prin lipsa unui răspuns din partea sefului statului cu privire la ministrii interimari propusi de Executiv dupa demisile celor 3 ministri ALDE de la Energie, Mediu si Relatia cu Parlamentul, activitatea Guvernului a ajuns intr-o situatie fara precedent.

„Candidatul Iohannis se foloseste de tribuna administratiei prezidentiale sa isi lanseze mesajele de campanie. Miercurea trecuta refuza nejustificat sa numeasca ministrii propusi. O saptamana mai tarziu blocheaza din nou numirea ministrilor interimari refuzand sa dea un raspuns. Suntem intr-o situatie fara precedent, de confuzie si dezechilibru generata de comportamentul iresponsabil si egoist al presedintelui. Are obsesia blocajelor, continua sa incalce Constitutia in intreg dispret fata de tara. Este evident ca dl Iohannis nu a inteles si nu intelege ce se intampla in lipsa unor ministri interimari. Prin intarzierea numirii ministrilor interimari, Klaus Iohannis incalca deciziile CCR”

Președintele Klaus Iohannis nu a anuntat daca accepta sau respinge ministrii interimari. Sedinta de Guvern de miercuri nu s-a mai tinut in asteptarea unui anunt al presedintelui.

Surse guvernamentale au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că miniștrii ALDE care au demisionat nu și-au delegat atribuțiile către vreun secretar de stat, astfel că situația este tulbure: nu e foarte clar dacă se mai pot ține ședințe de Guvern cu 3 scaune goale și ministerele vacante nu ar mai putea să înainteze hotărâri și nici să aprobe ordonanțe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FA NESIMTITO CARE PANA SA IESI DIN VIDELE TE IMBRACAI numai IN SINTETIC ai ajuns la CHANEL...Parvenitooo ,incultooo,tu pui Chanel si te plimbi prin sate in fata amaratiilor?Pe langa constructii jegoase si locuri de joaca facute din fibra de sticla ca acum 30 de ani TU ITI ETALEZI CHANEL ul? SA TE IA DRACU DE CURVA BATRANA INCULTA PARVENITA SI PROASTA DAR PROASTA RAU!Ar trebui sa aruncam pungi cu cacat peste voi si CHANEL ce tupeu aveti!Taranii au dat de CHANEL
6
1
Nu doar pensiile speciale,sa se dea o lege care sa spuna ca diferenta dintre pensia minima si cea maxima cu vechime completa sa nu fie mai mare de cinci si fara alte drepturi banesti care se da separat nefiind pensie astea sa fie incluse in maxim de cinci ori mai mult.Faceti asta P.S.D.istilor si o sa vedeti ca nu va iesi nimeni in strada sa va fluiere sau sa protesteze contra voastra.
8
0
Sa elimine drkului pensiile alea speciale daca tot spune veorica si sleahta psd ca ei sunt alaturi de oameni si pentru ei guverneaza si legifereaza! Bla...bla...numai minciuni. Pensiile speciale fac cat toate pensiile la un loc! Cca doua sute de mii de speciali PSD ia pensii cat patru milioane de pensionari umiliti cu pensii de subzistenta! Taiati pensiile speciale ca nenorociti o tara bestiilor!
7
0
Bun a incalcat dar CCR nu vede avocatu poporului astia sa se desfiinteze singuri daca nu iau masuri ca sunt platiti de la populatie sa facem alegeri miine prezidentiale sa nu isi mai bata joc de popor un profesor si cid primiti candidaturile trimetetii la medic si pe iei si pe consilieri cind sunt propusi
0
6
Nu psd e vinovat ca noi suntem niste comunisti spalati pe creier, ei doar intretin aceasta stare de semiinteligenta in care am trait toata viata si dupa care ne ghidam si acum
4
0
Nu dna Viorica Dancila e vinovata, ea nu poate lupta pentru dreptate singura, nu PSD este vinovat ci natura umana a onului
0
6
Din nefericire pentru voi nu aveti sustinatori pentru k ati pacalit electoratul. Nu iese nimeni sa va sustina in contra cuiva. Deci dispareti politic in liniste.
9
0
Bolsevici comunisti relicve staliniste securisti arhaici specimene antisociale agramate si neintegrabile
7
1
Blocata esti tu, veorico ! Rusine! Ai gasit vinovati pentru dazastrul din partidul vostru: divizat, divortat de coalitie-ALDE, UDMR v-a intors spatele, Dragnea la puscarie,....etc. Despre ce vorbim, ce credibilitate aveti !?
12
4
Sugi pula klaus jigodie fascista
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212