REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Viorica Dăncilă: Am decis că parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la învestirea Guvernului

Viorica Dăncilă: Am decis că parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la învestirea Guvernului

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:16 491

Viorica Dăncilă, foto Agerpres

Parlamentarii PSD nu doar că nu vor vota pentru învestirea noul guvern, dar nu vor asigura nici cvorumul de prezență necesar deschiderii ședinței Parlamentului pentru instalarea unui nou cabinet, a declarat luni premierul demis, Viorica Dăncilă.

„PSD nu va participa în niciun mod la nominalizarea noului Guvern, la niciun fel de negocieri si la niciun alt aranjament. Dacă au dat jos Guvernul PSD, înseamna că cele 5 partide au majoritate, deci să-și asigure cvorumul”, a declarat Viorica Dăncilă. Premierul demis a precizat că decizia a fost luată în CEX și reconfirmată luni dimineață într-o ședință restrânsă a liderilor PSD.

Pentru dezbaterea programului şi a listei Guvernului şi acordarea votului de încredere, Camera Deputaţilor şi Senatul se întrunesc în şedinţă comună. Votul nu poate să aibă loc dacă în sală nu sunt prezenți 50% + 1 din numărul total al senatorilor și deputaților.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am decis sa-mi sugeti poula bai javrelor!
1
0
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori! PENSII SPECIALE, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
5
0
Asa sa faceti P.S.Distilor,poate se ajunge la alegeri anticipate,hai puneti botul la sociologi vostri aia care va dadeau castigatori detasati si la europarlamentare,sau in cazul anticipatelor nici aia nu va mai dau sanse.
6
0
nu vezi ce fatza ai?
4
0
oltenilor !!! Cate douazeci de mii de euro pentru o absenta !!! Pariu ca e qvorum ???
6
0
analfabeto astept stirea in care ni se aduce la cunostinta alegerea ta in functia de presedinte la jilava. Nu-ti este rusine sa mai deschizi gura, nu esti multumita ca ai invatat sa citesti, esti atat de retardata incat sa visezi cai verzi pe perett- presedinta tarii?- oricum esti plecata rau cu pluta. Rar mi-a fost dat sa asist la astfel de comentarii din partea unei persoane ce trebuia sa ne reprezinte- dar unde nu e, nici dzeu nu cere
9
0
La toti HOTII, mai ales la astia condamnati pentru hotie si coruptie, statul sa le confiste tot pana-n al saptelea neam! Ca asa si-au impartit astia hotia: mama, tata, frati, surori, cumnati...toti s-au imbogatit subit! Sa le ia tot ca ..primul banut furat conteaza...pala l-au rostogolit ca bulgarele de zapada si asa au facut avere...din HOTIE. Sa-i lase doar cu camasa de pe ei, sa-si castige existenta din munca lor, cu salariul minim pe economie! Puscaria de-acum este laxary resort pentru hotii astia. Iar legile lui tudorel toader ii spala de toate pacatele! Nu asa. Puscarie si banii inapoi.
7
1
Care PSD, vaca satului !? Nu vezi, nu simti,.... cati ati mai ramas ?? V-ati daramat singuri guvernul tradandu-va, santajandu-va, divizandu-va,...etc. CA NISTE LASI, ce sunteti. Va dati singuri cu "stangu-n dreptu", ciumatilor, hotilor, mincinosilor, penalilor! Voi realizati in ce RAHAT sunteti? Aveti onoare, demnitate, verticalitate? Sunteti niste curve proaste... dar, nu mai este mult, TRADATORILOR. Da!
8
1
veorica, vaca proasta de videle face ce a fost invatata sa faca: este purtatoarea de cuvant a mafiei ciumei rosii psd-iste! unuleee, unde-i ba prostovane postarea ta de idiot pzd-ist?
11
4
Sauroanca neconflictuala blocheaza institutiile statului? Sa vina DNA sa ia spagarii de la Companiile de Stat pe care i-a trimis deja in judecata si sa ii duca la puscarIE
9
2
Jabba iar!
7
0
Bravo retardatilor de psd-isti! Fiti curve proaste pana la capat ca oricum soarta voastra tot aia este!!! O sa luati o mooie mai mare ca voi!
14
8
Atat ii duce capul!
16
5
Are dreptate! Totusi ea lasa impresia ca poarta doar vorbele in public iar deciziile sunt luate in umbra de persoane care o domina si o intimideaza.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468