REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Viorica Dăncilă are o întrebare pentru Klaus Iohannis, după ultimele atacuri

Viorica Dăncilă are o întrebare pentru Klaus Iohannis, după ultimele atacuri

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:06 406

Președintele Klaus Iohannis a lansat un val de atacuri la adresa Guvernului condus de Viorica Dăncilă, la numai o zi după ce premierul i-a cerut să facă ”pace” chiar în ședința solemnă a Parlamentului. După ce a văzut noile critici ale președintelui, Dăncilă i-a adresat o întrebare, conform stiripesurse.ro.

”Am ascultat criticile domnul președinte. Sunt de acord că nu totul e perfect. Mai sunt multe de făcut, am avea un ritm mai accelerat dacă am aciona împreună. E lipsă de cooperare, de înțelegere. Ce câștigăm dacă ieșim unii împotriva altora? Eu cred că nu câștigăm nimic.

Această critică și dezbinare permanentă aduce defavoruri în plan intern și extern. În România e o societate divizată. Toate aceste lucruri sunt urmărite pe plan extern. Dacă noi arătăm că nu putem avea încredere în noi, cum le putem cere altora să aibă încredere în noi? Președintele ar trebuie să fie un pic mai atent la declarații și să pună în parctică acel consens.

Puetm avea un dialog, putem discuta, putem vorbi, nu prin intermediul presei. Dialogul constructiv poate fi benefic, acum am putea deveni mai înțelepți.”, a spus Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii au dreptate !Sunt suparati . Preturile cresc si voi ati dat 100 lei . Anulati pensiile speciale !Totul sa fie calculat dupa CONTRIBUTIVITATE ! Veti pierde la alegei PSD ,daca ii favorizati pe astia cu pensii speciale ! In fata LEGII TOTI SUNTEM EGALI TOTI AVEM ACELEASI DREPTURI. RRESPECTATI CONSTITUTIA!
0
0
numai imbecili in Romania care voteaza grupari mafiote chiar ca nu mai avem ce cauta in U.E.Iohanis sterge cu voi pe jos la alegeri.
2
1
Iohannis o sa-si ia muie definitiv la vot. Cum el insusi spunea ca muie inseamna o opinie politica,el va avea parte de milioane de romani cu aceasta opinie fata de el.
1
4
multe puli in gura mamelor voastre , a nevestelor ca sa nu mai ramana gravide sa borasca asemenea retardati .
2
3
alea sunt intrebarile madamei in rest glasuieste Dragnea.
5
1
Vaca asta este atat de proasta ca nici nu merita s-o injuri! MUIE PSD!!!! MUIE DRACNEA!!!
5
2
Si de ce nu l-ai salvat tu cu socialistii tai imputiti ca tine? Pensionari la 50 de ani , sase mil. care toaca 25% din buget, insi ca tine care n-au citit o carte in viata lor dar isi dau cu parerea... Cand citesc ce va tuna bibilicile, parca ii inteleg pe pesedei.
1
8
Demitere Werner
3
8
un copil roman a murit de foame in timp ce guv w danila prepeleac investeste in cazemate ale poportarilor securisti si hoti,are grija de popandaii,care se indoaie sub greutatea crucioaielor din aur,palate episcopale,practic aparatul statului este dublat de aparatura bisericii,fiecare judet are preaciorditorul ei,si cel mai prost este ca in cta a venit tiganul lingurar spagoveanu,ardelar focul pe el si bordelul de la dorna arini
8
3
chelioasa asta analfabeta poate sa gandeasca ?
12
5
VASILE, mai prostovane, vezi ca da psd pachete...fugi sa pupi moastele lu teodosie sa-ti dea minte...
12
5
Presedinte fara minte care vrea guvernul lui, inca vreo 6-7 case si 280 de zile concediu pe an. Exact asta lipsea Romaniei.
7
15
duduie , tu chiar nu realizezi cat de penibila esti?, huiduielile de care ai parte peste tot-nu-ti dau de gandit?, cum iti permiti, stiind f bine la ce te dedai ptr a indeplinii sarcinile puscariasului draknea? Nu te ingrijoreaza ca nu mai puteti scoate capul in lume? Am inteles- nu aveti nimic in comun cu poporul, aveti un scop unic - scaparea puscariasului de puscarie. Dar am o veste buna, pe langa faptul ca nu veti reusii, il veti insoti la puscarie
21
7
Poti sa imi sugi lindicul.
7
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272