REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Viorica Dăncilă cheamă magistrații la negocieri

Viorica Dăncilă cheamă magistrații la negocieri

Replica API 25 februarie 2019 | 01:45 547

Viorica Dăncilă

OUG dată de Tudorel Toader prin care s-au modificat legile justiției a provocat haos în sistem! Sute de magistrați au ieșit în stradă, joi și vineri, iar de luni unele instanțe vor intra în grevă, refuzând să mai lucreze cu publicul, urmând a fi deservite doar urgențele.

Viorica Dăncilă vrea să dezamorseze criza și i-a chemat la negocieri pe magistrați.

”Având în vedere opiniile exprimate în spațiul public de diferite asociații profesionale din mediul Juridic, premierul Viorica Dăncilă invită, luni, 25 februarie 2019, ora 15.30, la Palatul Victoria, câte un reprezentant al asociațiilor de magistrați, precum și reprezentanți ai CSM, pentru discuții pe marginea legislației în domeniul Justiției.

Totodată, premierul Viorica Dăncilă asigură asociațiile de magistrați că există întreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate instituțiile din sistemul judiciar în înfăptuirea unui act de justiție corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor”, este mesajul trimis de la Palatul Victoria.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia lasate ma de dat lectii si raspunde de ce oameni condamnati gen Dragnea sau Valcov nu sunt la puscarie.Bai boule tu le zici oamenilor sa citeasca uite ca nu au nevoie oameni spun ce vad.La fel si Timmermans tu crezi ca il intereseaza pe ala explicatiile sefului tau ala ia zis lasama ma cu vorba ori faci ca noi ori afara din U.E.simplu.
3
0
@2040 de ce nu te informezi? Legea finantarii partidelor a fost modificata si aprobatata de tot parlamentul aproximativ si are la baza acum procent din PIB 0.01 minim fa calculele si vezi ce iese , prostii doar vorbesc Iohannis a aprobat-o.Pensii speciale directiva europeana in 2000 sistemul de aparare si justitia restul sunt prea putini .Guvernul nu poate face mai mult orice masura ar lua ajunge in parlament si apoi la CCR.Vezi cate procese sunt la CCR referitor la pensiile de serviciu,speciale sunt putine aviatie pers.aux justitie,diplomati,functionari parlamentari,etc
2
5
Scoateti PENSIILE SPECIALE din buget. Scoateti milioanele de euro facuti cadou partidelor politice din buget. Pentru fiecare leu cheltuit din bugetul tarii partidele sa aduca chitanta fiscala pe ce-au cheltuiy banii! Nu sa-si ia gipane, viloaie, vacante exotice si ce le mai trece lor prin cap din banii tuturor romanilor! Bugetul asta inseamna: bani adunati din impozite si taxe de la toti romanii. In concluzie acest buget este unul care ne saraceste si le umple burtile politicienilor si cozilor lor de topor.
5
2
@ ptr unu 1513 ce as putea sa raspund unui nimeni ca tine doar ca esti mai prost ,mai Analfabet ca PM .ai CREERU ? Si nu ma refer ca nu este scris articulat.Restul concluziilor le trag altii Cat despre nume il astept pe al tau primul!
3
3
daca pretinzi a fi ceea ce incerci- ai curajul, da-ti numele si intai sa intelegi ce scrii si apoi sa emiti pretentii. Cumva ai creeru spalat sau ai consumat droguri?- pe aceasta analfabeta care solicita apropierea de mocirla 3- o asculti si tu cum o ascultam toti- si daca te satisface gramatica si modul in care discuta - a invatat totusi in doi ani sa citeasca, mare lucru- atunci dle unu, da-mi voie sa te deplang
6
1
@ postaci antipesede,oare de ce nu cititi ordonantele mult blamate ?Va trebuie mult timp ca sa le intelegeti?Veniti cu argumente art. al .Nr fac,determina,incalca etc asa ca sa cotcodaciti ca gaina beata...Asa si unii magistrati, nu ne convin ordonantele dar nu mergem la discutii! Perfect, PM Dancila a spus clar nu le abrog!Poate le retineti si din salariile celor care isi suspenda activitatea,ca sa stea degeaba la serviciu pe banii nostri ,asta cu salariul nu insemna cumva primirea de foloase necuvenite ?
3
5
Auzi madam daca vrei sa asiguri asoc.de magistrati si tot personalul inplicat in infaptuirea actului de justitie atunci retrage legile din cauza carora iai scos in strada. Nu spui veniti ma la discutii adica tu ii iei cu vrajeala astia prosti pune botu legea psd ramine si gata.Mai Dragnea oprestete odata si asculta sfaturile U.E.pentru ca ei vorbesc diplomatic ma asa le spun ei la ordine sfaturi.
7
3
Ce poate sa discute ea in materie de justitie si alte domenii in afara de ce- a invatat la scoala?....pentru astfel de discutii este nevoie de specialisti in domeniu!....mare e gradina domnului! Macar de acum sa avem grija ce fel de oameni alegem !
10
2
''o alta intrebare'' ce sa discute aceasta agramata, analfabeta, taranca de videle- tocmai cu magistratii- oare le citeste biletelul primit de la puscariasul draknea, ca memoria si inteligenta nu o ajuta sa extraga o idee principala si sa o dezvolte, asa ceva se invata in ciclul primar- ea este depasita din toate punctele de vedere. Dispareti jigodiilor ordinare- definitiv
16
4
dragi postaci antipesede nu va mai phisati in sus cu gura deschisa, consecintele sunt previzibile !.Romania se ridica, dar din pozitia ghiocel ,asa ca astia care ies in strada vor sa ramanem obedienti pe veci , iar cand justitia revine in matca sa corecta nu mai este bine De ce sa raspundem pentru deciziile noastre ca magistrati ?De ce sa nu ne facem noi legile care ne convin,de ce sa mai punem mana pe carte si sa ne sustinem examenele de promovare ,de ce sa sa mai acumula ani de experienta pentru a ocupa anumite functii in sistem de ce sa nu ne mai numeasca jupanul caruia ii vom fi fideli ?
6
15
da, da s-o credem noi, a dat daddy dispozitie, apropo de ce a patit la Madrid, nu poate sa treaca ea peste nimeni..., ca nu poate
17
8
Tuta tarii, dupa ce a mictionat pe ea si pe seful ei socialistiI la madrid,Se pare ca vrea sa stea de vorba.Fmm de retardata cu tot neamul tau de pleosnite abroga in dumnezeii ma tii ordonanta.Ce discutii sa ai?Cristosii mami voastre ca v ati facut de ras la madrid. Nici in europa nu mai aveti credit. Si vorba unora mirositi atat de urat a coruptie si sunteti atat de murdari incat lumea nu se asociaza cu voi gunoaie imputite. O sa vina ea si nota de plata. Veti plati scump. P.s. in campanie ati belit pl. Veti indura umilinte dupa umilinte. Sa va fie frica ROMANIA SE RIDICA!OsaNePisamSiNoiPeVoi
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272