REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viorica Dăncilă, înainte de moțiune: Acest Guvern a fost ținta permanentă a președintelui României

Viorica Dăncilă, înainte de moțiune: Acest Guvern a fost ținta permanentă a președintelui României

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:44 552

Viorica Dăncilă a făcut declarații înainte de moțiune, a ținut un discurs foarte dur în Plen, atacând președintele României, Klaus Iohanis, dar și pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că ” a căzut, în mod rușinos, în capcana lui Ponta”

”Iată-ne din nou în Parlament, la votul altei moțiuni de cenzură. Mă uit în sală, văd aceiași oameni responsabili. Nu v-ați schimbat prea mult în ultimele luni de când ne-am aflat în același context. Ne-am lămurit cât puteți, am văzut cât scandal ați conceput în acest text al moțiunii. N-ați înțeles nimic. Cum am ajuns aici, cine sunt artizanii acestei situații de instabilitate? În primul rând, acest Guvern a fost ținta permanentă a președintelui României, un precedent periculos. Pentru că avem un președinte care e candidatul PNL la președinție. Și-a uitat rolul în stat și a încălcat rolul în stat în repetate rânduri. Ați avut sprijinul președintelui în această campanie agresivă. Și-a bătut joc de Constituție și de drepturile românilor. Un președinte care a uitat de români și de țara lui și a pornit o campanie împotriva Guvernului”, a spus Dăncilă.

”Și domnul Tăriceanu a pus umărul la acest demers sortit eșecului, fugind de la Guvernare și sacrificându-și propriul partid pentru o bătaie de joc la adresa românilor care ne-au votat în 2016. A căzut în mod rușinos în capcana lui Ponta și a eșuat în mod lamentabil. Asta se întâmplă celor aliați cu Ponta: ajung trădați. Iată că nici așa nu ați reușit și nu veți reuși să faceți nimic bun. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină așa în fața noastră și a întregii țări. E a doua oară când o faceți anul acesta! N-aveți maturitate politică și nu aveți habar cum să guvernați pentru români”, a completat premierul.

”Ați tăiat toate salariile, astăzi amenințați din nou cu tăieri, Vă jucați, stimați colegi, de-a guvernarea. V-ați făcut de râs în fața poporului când v-am invitat să votăm cât mai repede acest act”, a mai declarat Dăncilă, în Plen

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajustati salariile pentru ca ce a facut pzd-eii ne-au bagat in saracie pe noi astia care muncim de ne ia drakul si alimentamm bugetul in care ei si-au bagat ratul scarbos si-l mananca ca porcii! E mare diferenta intre salariul mediu la bugetarii si la privat! Aproape dublu. Si lucrurile stau tocmai pe dos! Cel care munceste si alimenteaza bugetul ar trebui sa castige mai mult decat un bugetar de stat! Logic si limpede ca lumina zilei.
0
0
Fagada si va curge Mazare pe strazi!
2
0
V-ati mancat intre voi, fuga dupa ciolan v-a dezbinat, ce om normal elibereaza puscariasii... stiti cine ar face asta? Un puscarias. Rusine hotilor. Ati desfiintat 100 de taxe de 2 lei fiecare, multumim. Va cauta justitia pe alte continente sa va aduca acasa. Vrem oameni corecti la putere nu hoti.
5
0
Dete fa in chizda ma tii
7
1
DNA sa curete institutiile de stat de spagari si pilosi. Si pe cei trimisi deja in judecata sa ii trimita in puscarie
8
0
la ce ora incepe priveghiul la antena3?
8
0
primaria nu a plecat inca acasa?
6
1
Bravo limbistii mei sa imi sugeti pula non stop.Vreau guvernul mau ca Ceausescu sa dau muie la romani
3
13
Sa ii dati limbute lui Viorica.
0
15
Realitatea este ca imediat dupa alegeri,Iohannis si-a facut un tel nu in a media fortele politice si a gasi solutii pentru romani cum fac presedintii sanatosi la cap si apti pentru aceasta functie importanta. Omul a porcait guvernul de parca ar fi unul strain,in acelasi timp a sprijinit gastile de securistoizi stalinisti,el chipurile fiind de dreapta. Dancila si blegii din PSD au suportat cu lasitate astea,insa macar au reparat ce stricasera oamenii lui Base,azi ai lui Iohannis. Prostimea a ramas prostime si se ia dupa lozinci si manipulari fascisto-staliniste .
3
15
Nimic deosebit,VIORICA a luato din nou pe aratura.
18
4
Acest guvern este facut dupa chipul , asemanarea si obiceiurile lui Dracnea , niste penali ordinari ! Nu ca ceilalti ar fi mai breji , toti sunt o apa si un pamant.....dar pesedeii au depasit orice limita de bun simt !
19
4
Bine, bine, lasa.
14
2
sa-i taie careva microfonul acestei analfabete, ciordache caci este specialist in asa ceva, nu de alta dar sew ineaca in rahatul pe care il mananca.Rusine
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614