REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Viorica Dăncilă: Nu am spus că eu voi muta ambasada. Trebuie să respectăm Constituția

Viorica Dăncilă: Nu am spus că eu voi muta ambasada. Trebuie să respectăm Constituția

Replica API 26 martie 2019 | 00:15 568

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seară, la Antena 3, că nu va muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim fără respectarea Constituției și a lăsat să se înțeleagă că așteaptă să fie de acord și șeful statului, notează stiripesurse.ro.

„Nu am spus eu voi muta ambasada, am spus că trebuie să respectăm Constituția. Declarația președintelui și modul în care s-a exprimat, vorbind de ignoranță, nu a făcut decât să mă dezamăgească, pentru că eu am avut o abordare corectă și am luat în calcul faptul că Constituția trebuie respectată și opinia mea este că trebuie să facem acest pas dar este o opinie personală, important este să respectăm Constituția”.

Întrebată ce se va întâmpla dacă șeful statului nu va accepta, Dăncilă a răspuns: „Sper să pună în balanță și să ia decizia cea mai bună pentru țara noastră”.

„Aș vrea să am o discuție cu dl președinte”, a mai spus aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa Unitate, Intelepciune si Entuziasm! A se citi varianta prescurtata! Adica cele 4 initiale.
6
2
Da proasta mai esti femeie! Proasta rau!! Da un REPLAY sa vezi ce bazaconii ai putut scoate pe gura si mai si ranjeai ca prosta-n...p-ula! Ti-ai pierdut hartiuta dupa care cite-ai si ti-ai follosit creierul tau cat nuca!?
7
1
marioneta STUPIDA
6
1
@1207 spui ca majoritatea dintre voi sunteti normali,dar restul?Mai bine cap patrat decat ca tine, cap rotund cu mintea in colturi!Bai prostane daca esti in NATO si UE sa spui sarut -mana tot PSD -ului.Asa ca sa sugeti chilotii pesedeilor!Marsh si pupa curul celor ca portocala,onea, kovesi,lazar si a celui care a girat mizeriile din justitie adica cap de tabla de la Cotroceni asta care citeste greu si intelege si mai greu , marele prost al celor doua popoare roman si moldovean ingah, ingah!
2
5
Viorico, ai zis ca dupa ce vei finaliza analiza vei muta ambasada. De unde stii ca din analiza rezulta necesitatea mutarii, poate din contrac. Esti p-aiurea, invata limba romana si nu te mai lasa pe mana lui Dragnea ca arunca chiftelele cu mana ta.
7
1
Cei care scriu contra PSD nu sunt doar postaci opozitiei majoritatea sunt oameni normali care s-au saturat de condamnatii penali care conduc tara inpreuna cu slugile lor fara minte.Si tu unule cap patrat il ataci pe Johanis cand proasta ta bate campii.Adevaru e ca PSDisti incearca cu Americani dupa ce au vazut ca U.E.nu ii mai baga in seama.
6
2
cat de prost si indoctrinat te pote face PSD. ?!
2
2
@ postacii opozitiei prea indoctrinati in prostie ,adevarul este ca Iohannis a luat-o peste bot si daca mai caraie mult va fi facut antisemit ,sa nu uitati episoadele Shhaideh sau Laufer,faptul ca nu anumit de 2 ani ambasador in Israel asa ca este luat de toti in colimator. In rest rautacismele voastre la adresa PM va arata caractrul mic,mic doar niste jalnici slugoi ai opozitiei si cum prostia nu doare, nu va auzim tipand!
2
6
sugi pula ca mameluca ! viorica este cu 10 clase peste tine ! in scurt timp va fi mutata ambasada , asta ca sa vada cacaciosii ca a avut dreptate Dancila !
2
8
Psd, izvor nesecat de imbecili iar Vuvulica Zapacila este mama lor!
5
2
fereasca ne dumnezeu astia umbla matoi prin lume si nu mai isi aduc aminte ce vorbesc cind ii ia gura pe dinainte
10
3
Prost esti tu daca asta ai inteles ca Johanis si-a dat acordul tu inca nu stii ca proasta asta vorbeste aiurea,totusi uite ca oricat de prost ai fi mereu se gaseste altul mai prost care sa te creada.
6
5
pt sustinatorii si votantii pesede ,sa va opriti dracu proasta pina nu declanseaza un razboi
12
4
Pentru toti prostii care citesc numai titlurile si sunt ANALfabeti functionali Sunt incantata sa anunt astazi, in fata audientei AIPAC, ca dupa finalizarea analizei de catre toti actorii constitutionali implicati in procesul decizional din tara mea si in deplin consens, eu, ca prim-ministru al Romaniei, si Guvernul pe care-l conduc vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim.Bai vitelor dupa analiza guvernului si consultarea lui Ciolanis in deplin consens se va muta ambasada Ce dracu sunteti asa prosti? Va place sa mancati cacwt degeaba scatofagilor!
4
13
Doamne......mare ametita!!! Nu mai sti daca e toanta, e beata sau e excitata permanent sa fie miezul universului! Pacat
18
7
Ba, ai spus: "voi muta eu si guvernul"! Mincinoasa, amnezico... cine te crezi ?! Ai fost numita de penalul Dragnea, nu votata de popor. Vezi-ti de guvern, nu de politica externa a tarii! Decizi in numele nostru, al romanilor, tocmai tu cu clica ta de penali ?! Nu esti intreaga la minte, nu!
22
6
Asa cum ne a obisnuit, PSD are discurs populist atat in tara cat si in exterior. Daca in tara exista multi tampiti care inghit gogosile comuniste, in exterior nu exista asa ceva. Europa s a convins inca o data ca PSD este un pericol iminent pentru intreaga regiune.
17
5
Plina tara de panarame, dupa Mariana Cur de fier a aparut si Viorica Cap de tabla.
21
6
mai femee tu esti intreaga la minte?, cu gurita ta ai spus ca tu si guvernl , ne-ai implicat si pe noi poporul ca am fi fost de acord-ca mutati ambasada ''eu si cu guvernul''- voi sunteti intregi la minte, astfel de mojicii nu mai sunt admise nici la gradiniota- voi chiar ne luati de prosti- dupa ce ai mancat cacatul- scuzati expresia-''as vrea sa am o discutie cu dl presedinte- cred ca nu-ti strica un consult psihiatric- pe puscarias l-au luat durerile de spate , pe tine amnezia- ce ati patit?
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212