REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Viorica Dăncilă nu renunţă la guvernare: 'Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi'

Viorica Dăncilă nu renunţă la guvernare: 'Rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi'

Replica API 9 septembrie 2019 | 23:47 620

Viorica Dăncilă continuă turneul prin ţară şi întâlnirile cu activul de partid. Premierul, care este şi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a participat sâmbătă la Conferinţa de alegeri a PSD Hunedoara. După eveniment, Dăncilă anunţă că nu renunţă la guvernare, "în ciuda tuturor piedicilor şi blocajelor", scrie stiripesurse.ro

"Am participat astăzi la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara, o organizație matură și performantă, una din multele structuri puternice pe care ne bazăm în alegerile care urmează. Felicitări, Laurențiu Nistor, pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Hunedoara! Felicitări și succes întregii echipe!

Sunt mândră de ai mei colegi și mă bucur întotdeauna să revin în mijlocul comunităților pentru a căror bunăstare se luptă. Împărtășim un crez și o viziune pentru o Românie mai bună și pentru asta ne luptăm, în ciuda tuturor piedicilor și blocajelor, a tuturor celor care vor să ne vadă înfrânți.

“Aproape de fiecare român” înseamnă curaj și asumare, iar noi rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi, față de toți românii", scrie Dăncilă pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mananci KAKAT analfabeto
4
0
Ati sters comentariul hahalelelor.
1
1
Ramaneti acolo sa aruncati banii tarii cu lopata in burtile umflate ale godacilor PSD cu pensii speciale! 'Reati ai drakului sa fiti de HOTI nesimtiti.
6
0
Unde drak ati promis ca dublati si triplati salariile unora? Unde ati promis ca treceti toate impozitele pe spinarea salariatilor? Unde sunt spitalele, scolile, CET-urile, autostrazile ? Numai prostii si pomeni pe banii statului ati facut.
8
0
Nici nu stiu daca V.Dancila este proasta sau isi bate joc de romani prin ce a spus acum,dar totusi chiar atat de proasta nu cred ca este.
11
1
Aveti dreptate doamna! Suntem atat de masoschisti incat avem toata increderea ca ne veti anihila pe toti, toti care nu sunt in anturajul puterii, toti care aleg sa ramana in tara... v-a imbatat atat de tare puterea incat aveti senzatia ca doar voi cunoasteti adevarul absolut, ca voi chiar credeti ca suntem pe o panta ascendenta a progresului, ca avem un nivel de trai ridicat ... nu sunteti decat hiene, viermi, jeguri si scursuri.
12
1
si ma rog frumos : cine si-a pus increderea in voi inafara de haita de hoti si borfasi, curve, amanti si amante?, nu va este rusine nemernicilor, v-ati facut salarii exorbitante calcand pe cadavre, la propriu iar tu analfabeto nu stii decat sa - ti faci operatii estetice si sa te imbraci pe bvanii mei. Speram ca vom scapa de javre ca voi
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272