REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Viorica Dăncilă: Nu statul trebuie resetat, ci Klaus Iohannis. Este indecent să vorbească de Caracal

Viorica Dăncilă: Nu statul trebuie resetat, ci Klaus Iohannis. Este indecent să vorbească de Caracal

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:56 426

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns miercuri atacurilor sefului statului pe cazul Caracal:

'E rușinos să vină după atata timp să vorbească de tragedia de la Caracal, este indecent să folosească această temă atât de sensibilă ca să își creeze premise pentru mișcări politice. Demonstrează că nu își înțelege nici macar rolul de președinte CSAT. Vorbește de siguranța cetățeanului ca de un termen abstract uitând că este componenta esențială a securității naționale. Singura preocupare a candidatului Iohannis e să critice guvernul uitând că și el este responsabil. Nu statul trebuie resetat, ci președintele trebuie resetat. În primele zile după această tragedie, a întârziat nepermis o sedință CSAT și a ezitat să îl demită pe șeful STS, după care a apărut târziu și degeaba și a zis nimic. Guvernul a luat toate măsurile care s-au impus după tragedia de la Caracal dar fiind din vacanță probabil că le-a omis”, a zis Dancila.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Madam de Videle, nu esti nici la unghia mica, a d-lui Iohannis. Esti praf, ati esuat cu guvernarile voastre cu tot CIUMATILOR.
8
2
sa gasit proasta statului sa comenteze
11
0
Parca spuneai odata ca romani sunt misogini pentru ca te fac proasta Viorico,dar mie mi se pare ca tu te faci de ras de fiecare data cand deschizi gura.
11
0
Asta cu resetatul unui stat este o idiotenie cumplita. Un stat nu se reseteaza ca un calculator si decat un dictator ca Hitler ar putea face cu forta ce vrea in privinta statului,fara votul democratic. Autoritatile statului da,trebuiesc curatate de impostori,de prieteni ai interlopilor si tradatorii de tara. Acolo e problema mare.
8
1
Proasta satului....vrea in fruntea statului!!!!!! HUUUOOO, analfabeto!
12
0
FA NESIMTITO CARE PANA SA IESI DIN VIDELE TE IMBRACAI numai IN SINTETIC ai ajuns la CHANEL...Parvenitooo ,incultooo,tu pui Chanel si te plimbi prin sate in fata amaratiilor?Pe langa constructii jegoase si locuri de joaca facute din fibra de sticla ca acum 30 de ani TU ITI ETALEZI CHANEL ul? SA TE IA DRACU DE CURVA BATRANA INCULTA PARVENITA SI PROASTA DAR PROASTA RAU!Ar trebui sa aruncam pungi cu cacat peste voi si CHANEL ce tupeu aveti!Taranii au dat de CHANEL
11
0
du-te fa in ma-ta de proasta!
17
2
Bravo incredibil iar imi sugi pula grav si sa ma pupati in pula for ever
2
13
Disperato ! Sa vina mascati, sa o ridice, daa... O iei pe aratura RAU de tot MADAM....
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212