REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Virgil Guran: Există discuţii în partid şi în coaliţie despre comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare

Virgil Guran: Există discuţii în partid şi în coaliţie despre comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare

A.F. 5 decembrie 2022 | 00:00 631

Senatorul Virgil Guran (PNL), a declarat, la Digi24, despre compasarea alegerilor locale cu parlamentare, că există o discuţie în partid şi în coaliţie, dar încă nu s-a ajuns la o concluzie comună, conform news.ro.

Virgil Guran

”Eu sper că da, se va ajunge până la urmă la o concluzie comună, este clar, nu numai în privinţa alegerilor dar suntem totuţi două partide cu gândoire diferită, fiecare cu gândirea lui şi avem nevoie de discuţii, avem nevoie de argumente, dar important este că de când suntem la guvernare întotdeauna s-a ajuns la o gândire comună pe care am respectat-o împreună”, a spus Virgil Guran, întrebat dacă se va ajunge la un consens privind comasarea alegerilor parlamentare şi locale, în 2024, citează stiripesurse.ro.

Virgil Guran a precizat că este greu, dacă nu le comasează, ţinând cont că alegerile pentru locale, parlamentare şi prezidenţiale trebuie să aibă loc începând din octombrie, noiembrie şi decembre, trei rânduri de alegeri iar la prezidenţiale să fie şi două tururi.

”Argumentul este clar că ar fi în primul rând de dată şi de a putea să realizăm aceste alegeri în trei luni”, a spus Guran.

Senatorul PNL a confirmat că există discuţii în partid şi în coaliţie pe acest subiect.

”Există şi există în oarecare măsură şi în coaliţie această discuţie dar este adevărat, încă nu s-a ajuns la o concluzie comună. Se va ajunge”, a mai spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur ca vor sa le comaseze, ca atunci cand e ingramadeala si fugareala la sectia de votare, se pot fura mai usor voturile. Astia care sustin comasarea alegerilor au habar ce ar insemna asta din punct de vedere tehnic? In primul rand ar fi vorba de 6 buletine de vot si de 6 urne, folosite in acelasi timp, daca vorbim doar de comasarea localelor cu parlamemtarele... In al doilea rand, ar insemna un timp foarte mare pentru exprimarea votului de catre alegatori, adica timp pierdut, cozi si nervi pentru cei care vin sa voteze. In al treilea rand, va fi foarte obositor si greu pentru membrii sectiei de votare sa numere corect voturile. Concluzia ar fi: COMASARE = FRAUDARE!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272