REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Virgil Popescu reacționează cu vorbe, după facturile uriașe primite de vedete: ANRE să își facă treaba!

Virgil Popescu reacționează cu vorbe, după facturile uriașe primite de vedete: ANRE să își facă treaba!

Replica API 19 septembrie 2022 | 00:00 1029

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat, luni, la Parlament, despre cazurile de persoane care au primit facturi mari la energie electrică, că face un apel către ANRE să îşi facă treaba şi că la persoane fizice, poate inclusiv Protecţia Consumatorilor ar trebui să intre peste furnizorii respectivi.

Virgil Popescu

”Fac un apel, cum am făcut şi în luna ianuarie, ANRE să îşi facă treaba, să supravegheze piaţa şi să controleze piaţa iar la persoane fizice, poate inclusiv Protecţia Consumatorilor să intre peste furnizorii respectivi şi să verifice aceste lucru”, a spus ministrul Energiei.

Despre afirmaţia furnizorilor că facturile mari sunt din cauza ordonanţei de urgenţă, ministrul a spus că furnizorii se află în prezent în discuţii în comisiile parlamentare şi este convins că se vor face corecţii în Parlament, cu acordul coaliţiei. Virgil Popescu a fost întrebat dacă această ordonanţa încurajează consumatorii să reducă consumul de energie, el arătând că ”orice cetăţean care ştie că plăteşte mai puţin (..) dacă în loc de 300 de kw, consumă 250 şi plăteşte mai puţin e clar că este încurajat”. ”Trebuie găsită şi o modalitate de bonificaţie”, a mai afirmat Popescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu face nimic ANRE,nici OPC.Nimeni nu face nimic.Totul este praf in ochi aruncat in ochii nostri.Tot ce spuneti este sa dea bine la tv.De ce nu i-au anchetat,arestat pe toti pana azi daca sunt dovezi ,probe de furturi la facturile de electriciate ale cetatenilor?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272