REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Virginia Uzun: Momentul romantic al lui Chiru este o campanie ieftină!

Virginia Uzun: Momentul romantic al lui Chiru este o campanie ieftină!

Replica API 14 aprilie 2020 | 00:13 7555

Candidatul la Primăria Eforie, fostul senator constănțean, Gigi Chiru, a fost amendat cu suma de 2.000 de lei după regia unei scene romantice, petrecută pe digul din fața casei sale de pe plaja din Eforie Nord, alături de soția sa, Violeta.

Virginia Uzun/Christian Gigi Chiru și soția

Este o campanie ieftină

Virginia Uzun, candidatul PSD pentru Primăria Eforie a descalificat acest gest făcut de Gigi Chiru și spune că a fost un eveniment de prost gust.„Ar fi fost un lucru frumos făcut de domnul Chiru pentru soția lui, în contextul în care nu ar fi fost pandemie. Chiar și dacă nu ar fi fost pandemie, dacă el nu ar fi făcut public acest lucru, nu ar fi fost vreo problemă. Din perspectiva oamenilor, nu poți afișa așa ceva în momentul în care ei se află izolați la domiciliu. Gestul rămânea mult mai profund dacă rămânea intim. În campanie electorală te poți gândi la astfel de idei, dar pe timpul pandemiei, orice eveniment pe care îl creezi și are conotație politică, este de prost gust. Noi, oamenii ar trebui să ne concentrăm mult mai mult pe ceea ce vom face pe viitor. Este o campanie ieftină la modul figurat, pentru că la propriu, indiferent de valoarea amenzii, n-a fost ceva ce l-a ajutat. Această campanie nu l-a ajutat deloc la capitolul imagine”, a spus Virgina Uzun.

Este o filmare mai veche, momentul s-a consumat în curtea casei

Gigi Chiru a dorit să facă câteva precizări la o zi după cele întâmplate. Fostul senator a specificat că acea filmare, postată pe Facebook, a fost urcată de soția sa și este o filmare mai veche, iar momentul romantic s-a petrecut de fapt în curtea casei sale. „Este nevoie să fac câteva precizări referitor la ziua ziua de ieri. Surpriza făcută soției, a constat în pregătirea unui moment romantic, care s-a consumat în intimitatea familiei, mai precis în curtea casei. Soția a dorit să marcheze momentul, postând o filmare mai veche, făcută pe digul din fața casei. Nu am considerat că este atât de important să facem public acest detaliu. Așa cum am postat încă de ieri, ne dorim să combatem virusul prin mesaje de iubire. O săptămână luminată, să ne rugăm pentru cei afectați de virus! Doamne ajută!”, a comentat la o zi după cele petrecute, Gigi Chiru, pe pagina de Facebook.

Fostul senator constănțean, Christian Gigi Chiru, a fost protagonistul unui moment demn de scenele romantice din filmele de dragoste. Pe digul aflat la câțiva metri de casa sa de pe plaja din Eforie Nord, politicianul, a serbat onomastica soției sale, Violeta, cu ocazia sărbătorii de Florii. Cu o costumație demnă de celebrul film, Titanic, mai puțin ochelarii de soare, Chiru și-a luat nevasta la dans pe digul de pe malul mării. Alături de ei se afla și o masă, unde au luat prânzul festiv. Tot momentul lacrimogen a fost urcat pe pagina de Facebook a fostului senator, unde printre felicitările acordate acestei organizări fastuoase, s-au aflat și câteva solicitări către oamenii legii de a amenda această inițiativă.

Polițiștii s-au sesizat în acest caz și l-au amendat pe fostul senator cu suma de 2.000 de lei, iar sărbătoritei i-au acordat doar un avertisment. „Ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Femeia a primit un avertisment, iar bărbatul, 2.000 de lei”.

Petruț IACOB

Citește și: Gigi Chiru, AMENDAT după un moment romantic alături de soția sa pe digul din fața curții sale

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ma cac pe mine d3 ras cand o sa vad rezultatele psd-ului! Nu o sa luati nici 3%.Chiru e disperat sa intre in consiliu! Abia astept sa vad cum va faceti de kkt! Serban primar.
1
0
O infractoare latra la o cioara
5
1
Tot invidiosi pe Chiru ati ramas ! indiferent ce ziceti voi ,toti comentatori de 2 lei , Chiru are prestanta ,este elegant si multe tanjesc dupa asa barbat . Nu mai fii invidioasa madam Uzun , lasa oamenii sa faca ce vor ,ca nu esti judecatoarea nimanui .
4
6
Te-ai nascut sarac lipit dar se pare ca dupa imbogatirea prin furt nu mai esti taranoi, te-ai stilat. Chiar daca ai distrus un partid nu te lasi pana nu te faci de ras de multe ori. ha ha ha ha
6
1
Virginicoooooo, incultoooo taci din gura aia ca esti vai de tine!!!!!
7
2
mie imi place rochia doamnei Chiru si muianul dnei Uzun , buna rau de-o muie dna viitoare primar
9
0
Daca vreti sa aveti vieti linistite, fara stres, fara Dumnezeu bagat pe gat, fara tipete, fara urlete, fara jigniri, fara injuraturi, NU o votati pe Virginia Uzun. O sa va faca viata un iad! Indiferent ce va promite, indiferent ce va spune, NU o votati. Daca va fi aleasa de ceilalti locuitori, asta e. Macar voi sa nu aveti constiinta incarcata ca prin votul vostru ati ajutat la inscaunarea unui monstru care va va distruge psihic. Nu stiu cine mai candideaza, nu ma intereseaza, nici macar nu sunt din judetul Constanta, dar ce va spun este adevarat.
13
0
Foarte frumos momentul . bravo lor
5
10
Zici Verginica - pizda mica ! Hai ca m-ai pus pe ganduri, probabil stia el Nicusor ceva ?!? Daca e asa, plec la Eforie sa fac sapaturi !
7
1
Pe malul marii si tu o arzi pe dig. Cat de infatuat si ipocrit sa fi ma tarane? Te-ai ccat pe tine chiar si daca video ul este mai vechi nu conteaza tarane.ai casa pe plaja fmm de imputit dar tu ai vrut pe dig. Cine nu stie pe plaja dintre Eforii o vila impunatoare portocalie cu Dusterul pe strada dar cu restul masinilor in curte este adresa domnului Chiru.iar el a mers pe dig, ca sa nu mai vbm de mobilierul de cea mai joasa speta . Fmm chirule cu romantismul tau pisat
6
7
Virginia Uzun, cel mai bun primar pentru Eforie.
1
23
Chat credeti ca ii intereseaza pe cinema de face Chiru?
8
3
Campanie de alegeri Corona. Cine o ia.
9
0
Nu nu tanti Uzun, momentul romantic al lui Chitac este chiar foarte foarte bun ! A doverdit oamenilor absurditatea si mai ales agresivitatea acestor pseudomasuri antivirale ca sa nu mai vorbim de tupeismul necercetat si nesanctionat al unor analfabeti violenti inarmati si de lege incurajati sa intimideze si sa abuzeze populatia!
7
7
O mache impotriva altui mache..jud. Constanta a fost incalecat de machidoni...Constanta, Ovidiu, p. Alba ' Cogilaci, M viteazu, etce...etc...1,5% din polpulatia Romaniei ne conduc de peste 20 de ani..romani prosti!
15
2
verginica pizda mica , pofteste si ea la un vals , dai cu tamie fata draga cu tamie si la muie
19
3
Nu mi se pare ieftina, la 2000 de lei !
7
1
2 interlopi in tandreturi
15
1
Taranul mogildan Tot taran ramine Si prostul tot prost Din pacate jegurile astea au condus orasul si judetul c ta
25
3
Pe strada boboc , in casa FLOSTEOC, mindra asta nu cred ca si-a etalat blana in iarna asta si azis ca acum e momentul . Ce penibili sinteti , tara arde si taranca se scarpina .
23
2
Asta este unul dintre cei ce si-au votat in Parlament privilegii si pensii nesimtite.Acum mai vrea o pensie nesimtita de primar.
15
2
Curtea casei , dar chiar sunteti penibili , Curtea casei duce pana la dig Ce fel de casa curte are asta frate Ca oamenii de rand deabia isi duc traiul Romania furata de 30 de ani Astia sunt si ca el mii .
33
2
Cine este chiru? Candidat la primaria Eforie.Eforienii nu-l mai voteaza, timpul ia trecut, deci Chiru ramane la trecut, cred ca intentionat a facut aceasta pozna. LASANE ...
21
4
e adevarat ca nicu rosu e mason? Cica l-au facut mare inspector desi el inca nu stie sa calce prin templele alea ale lor.
17
2
Problema e cum a tratat sotia domnului pe pagina ei de facebook. Ca e invidioasa lumea. Pai fa doamna ca asa poate intelegi : dacs voiai postai pt prietenii tai nu pui filmuletul public apoi te dai jignita. Cui voiai sa ii arati? Fostei lui neveste sau cui? Ca si aia cred ca e bucuroasa ca a scapat de el si acum il iei tu de bun si ni-l lauzi. Stai calma nu-i nimeni invidioasa doar voi sunteti nesimtiti ,atat
24
1
as vrea si eu un ''moment'' cu nea gigi...
17
2
Serbanel al meu nu mai poate sa danseze. So facut dolofan.
15
3
Momentul "s-a consumat" in curtea casei.Vrem filmul ! ....Vrem filmul ! ..Vrem filmul ! ....Vrem filmul !
21
2
BAH JIJI NU MAI MERGE CU PROSTEALA S-A MAI DESTEPTAT LUMEA...
23
2
un cocalar cu bascheti si o pitipoanca in haina de blana ecologica si pe tocuri hehe nu mai faceti toti prostii celebri
33
3
cat de idiot poti fi, sa postezi intimitati pe fb chiru, un cocalar si pitipoanca lui
27
3
Adtia doi sunt candidatii nu mai e altul? Doamne apara di pazeste
25
0
S-a trezit Uzun sa comenteze!
25
2
prea cuvioasa verginica este putin invidioasa, cu toate ca e post. sergiulica nu i face surprize asa frumoase, nu , doar sex, sex , sex. e post, animalule
30
1
In cazul acestuia, nu cred ca trebuie sa ii purtam noi de grija. Este ingrijorator ca multi indivizi isi contureaza profilul de "turnatori" inclusiv prin postarea unor imagini sau filmari cu x sau cu y,fara sa cunoasca in fapt situatia reala. ...Mai grav e ca telefoanele sunt dotate cu camere foto si de multe ori stau in mana unor potentiali viermi, turnatori, care au impresia ca o fac in spirit civic. Tot vad numai carcotasi care
5
15
Chiru a facut ce a vrut , si face ce vrea
7
17
Un cretin!
27
1
un analfabet cu o diploma de o universitate fantoma de drept , dar tziganul a calcat intr-o sala de judecata doar cand a fost inculpat... omul este tare la preparat mici , dar si-a zis ca daca sunt f multi prosti in Ro , de ce nu face si el pe intelectualul...!?!
34
1
Un garoi borat, care spera ca astfel va atrage voturile gospodinelor amatoare de telenovele siropoase.
27
3
O fi geloasa uzuna? Tot nu votam cu ea
25
2
Rrom corcit cu machidon. L-a apucat romantismul. Si dupa asta merge la cooorve.
29
3
Chiru si nicu rosu de la psd, sunt tigani makidoni din eforie, veri dupa mama. Sa votam tiganii la alegeri.
30
3
machidonul trebuia sa scoata maimuta la soare.tare destepti!
48
2
Un produs al celor 30 de ani!!
41
0
Cand esti prost iti place sa iesi si ca paduchele in frunte.
46
0
Sa nu uiti cum stateai sub mese la petrecerile cu mai marii psd si dupa pe la hotel.
24
1
Au fost, odata, doua vulpite mari sefe la spit - Virginica si Carmenutza. Si numai fapte bune faceau ele, ca luau de la saraci si dadeau la bogati. Si acum vor sa reinvie duetul de mare succes la Primaria Eforie ! Votati vulpizdele.
42
1
Verginico, sti ca nu te halesc dar, de data asta sunt de acord cu tine. Indianul a facut un scurt metraj demn de Boliwood. Ce vrei, il ajuta si mecla lui de indian. Trebuia sa precizezi cu care dintre neveste? In curtea casei o fi luat masa cu prima nevasta cu are traieste in aceasi casa. Nu-l mai comentati ca-i dati grade! Si nu merita.
48
2
abia asteptai momentul asta.Acum sunteti doi mascarici.
35
1
sunteti niste "ieftini " amandoi si Uzun Panarama Buboasa si Chiru...bagajul cu blana nu se mai socoteste ca intra la "Consumabile"
39
3
Chiru e in cacat pana'n gat ! In ultimii ani a luat-o in bot de peste tot si nu a mai recuperat spagile date pt senat. Datoriile bat din greu la usa, in sezonul asta iar o i-a in bot, depozitul de materiale in cacat si el iar digul din fata casei nu-i chiar asa de in fata casei.Degeaba se lauda prostu, cine-l stie...stie ca-i disperat si incearca iar la primarie.Oare de ce?Pt altceva, a luat flit se peste tot.Asa,cu ceva pomeni la prosti, poate ,poate ii iese, sa aiba de unde fura! Un parvenit,frustat si cu tupeu.Crede ca daca-i gelat,ii merge! Ofilitu si ofilita,vai de capu lor!
44
1
Doamna zici ca a iesit din baie si si-a pus capotul de zanana,iar blana aia se potrivea ca nuca in perete. El gatit la patru ace si geluit, pe un damb pe dig.Imaginea e de prost gust.Acum problema cu amenda e discutabila.Daca oamenii au facut doar o poza, e in regula, sunt doua persoane in apropierea casei si in orarul prevazut de ordonanta.Doar daca e ceva mai mult decat atat.Si daca cercetam internetul, amenzi ar fi multe, multe, ca l-a luat pe Chiru cineva in vizor, probabil prietenii stiu de ce.
38
1
Virginica e campioana la felatii, asa facu si cariera
41
7
Pai politia trebuia sa-l amendeze pe Jiji Chyrow cu 20.000 lei si pe scumpa lui sotie tot cu 20.000 lei si uite asa avem bani de masti si de manusi pentru saraci. Pana la urma erau langa casa lor, in apropiere, deci, nu au incalcat nicio ordonanta, pentru ca se plimbau in proximitatea locuintei, doar daca aveau declaratii pe proprie raspundere, dar, cum nu stiu nici sa scrie, nici sa citeasca, naaaa, mai bine platesc amenda. Jiji, Jiji....
34
3
Digul din fata casei, vila pe malul marii, avem blanuri, mai ramanea sa ne spuna ca a uitat sticla de vin pe pianul din baie. Omu e realizat
50
3
sa va fut in mmv
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272